MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia0727 wrote:Normalnie samoocene mam dziś wyższa dzięki wam haha
;* dzięki !
A ja przez Ciebie poglebione kompleksy hahahatez dzieki
a tak powaznie to dokonalas czegos wielkiego! Jestem pelna podziwu!Brawo! No i juz wiemy kto bedzie naszym Glownym Motywatorem w walce z nadprogramowymi kilogramami po ciazy. -
nick nieaktualnyJa pytałam ginekologa o farbowanie. To powiedział, że można farbować. Rozmawiałam też z fryzjerką to powiedziała, że kobiety w ciąży farbują na 100 to 97 farbuje. Ale powiedziała też, że jak mam obawy to zamówi mi taką lżejszą farbę. Jeszcze nie farbowałam, bo jeszcze nie muszę ale już w przyszłym miesiącu zamierzam
Mabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMabelle wrote:Dziewczyny farbujecie wlosy w ciąży????
Ja jutro Idę do fryzjera i mam taki spsiały kolor że szok !!!
Nie wiem co mam zrobić farbować czy nie.???
Zastanawiałam się też nad lekkim rozjaśnieniem ...
PS jestem fryzjerem stylista:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 23:49
-
Mabelle wrote:Dziewczyny farbujecie wlosy w ciąży????
Ja jutro Idę do fryzjera i mam taki spsiały kolor że szok !!!
Nie wiem co mam zrobić farbować czy nie.???
Zastanawiałam się też nad lekkim rozjaśnieniem ...
Ja farbuje i nie mam zadnych obiekcji. Co prawda nie rozjasniam i slyszalam, ze przez zwiekszony poziom hormonow efekt moze byc inny od oczekiwanego ale to niech jakas lepsza ekpertka ode mnie potwierdzi albo zaprzeczy.
O00, wlasnie Toska potwierdzila teorie o rozjasnianiu.(dopiero doczytalam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 23:57
-
toska_88 wrote:Śmialo możesz farbowac z tym że kolory mogą mieć ciepłe odcienie a rozhasnienie nawet zoltawy odcień przez hormony. Jeśli chodzi o wpływ na ciążę to bez zagrożeń ale raczej polecam farbowanie sprawdzonym odcieniem bo bywają mega niespodzianki. Ze zmianą bym poczekalni np do chrzcin:-)
PS jestem fryzjerem stylista:-)
No właśnie ja mam blond, tyle że już bardzo żółty i mnie drażni.A i nigdy nie farbuje odrostów,bo nie lubię mieć jednolitego koloru od samej skóry po czubek włosamam takie a'la ombre ,sombre czy coś tam. Nie znam fachowych nazw
-
Madu1611 wrote:Moniqaaa, w ktorej czesci Londynu mieszkasz? wschod? zachod? jak mozesz to zdradz.
Madu1611 żadna tajemnica, mieszkam w północnej części Londynu
A dokładniej to w Barnet jeśli się orientujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 02:04
-
Qasha wrote:Ehhh, wkurzenia ciąg dalszy. Marcin zapomniał o jednej bardzo ważnej rzeczy... I strasznie się pokłóciliśmy. Ale mniejsza o to, chodzi mi o to, że tak sie zdenerwowałam, że zapomniałam, że nie wolno mi się denerwować.
Teraz strasznie boli mnie głowa (od płaczu) i brzuch
Boję się, czy nie zaszkodziłam maluszkowi...
Ehh, jestem teraz zla na siebie.
Spróbuję zasnąć.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Madu1611 wrote:Klaudia0727 wrote:Normalnie samoocene mam dziś wyższa dzięki wam haha
;* dzięki !
A ja przez Ciebie poglebione kompleksy hahahatez dzieki
a tak powaznie to dokonalas czegos wielkiego! Jestem pelna podziwu!Brawo! No i juz wiemy kto bedzie naszym Glownym Motywatorem w walce z nadprogramowymi kilogramami po ciazy.
No ja mogę motywowaćbo to zawsze jakaś pomoc jest haha
mnie zawsze waga w łazience motywuje :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Uszczesliwiona wrote:Dzień dobry z 12h zajęć
trzymajcie kciuki za mnie żebym dała rady
Kleopatra lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hejo ko kobietki
Qasha ,nie denerwuj się ,Ty i tak sporo stresu miałaś.Dzidzia najważniejsza,a Marcinem się już nie przejmuj
Uszczesliwiona ,dasz radę,pyknie szybko te 12 godzin:P
Miłego dnia wszystkim :* -
Och baby! co chce cos napisac to mam tyle do nadrobienia, ze zanim nadrobie to kolejne strony juz sa i tak w kolo:D
ktos tu pisal o prenatalnych 8.11 (Uska i Kama?) wiec melduje ze ja tez mam wtedy wiec jestesmy 3
ja ciuszkow zadnych jeszcze nie kupuje io raczej jajkk juz cos kupie to beda pojedyncze szstuki
witam nowe majoweczki:)
piekne zdjecia nam tu dodajecie, i o ile czekalam spokojnie, tak teraz bedzie mi sie ciagnelo strasznie do prenatalnych, ach chcialabym zobaczyc naszego skarba
tak by the way, zaczynam miec wrazenie, ze to chyba jednak faktyczni jest On a nie Ona, hmmm ciekawe czy dr powrozy z fusow:)
ja dzisiaj wolne, zaraz ide z pieskami na spacer, potem jakies sprzatanie generalne i obiad. a potem sama nie wiem.
ja bylam u dentysty 2 dni temu i dawal mi znieczulenie, wiem ze jest jakies specjalne dla kobiet w ciazy i ze mozna, ale ze zdjecia rtg nie mozna. i zrobil mi jednego zeba i we wtoreck i czw ide znowu na leczenie innych.
Kama77 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w 12 tygodniu
Ja dzisiaj miałam jechać na imprezę rodzinną prawie 200km od nas w 1 str. To rodzina męża i wczoraj mąż stwierdził że zostajemy w domku... Ja zawsze tam się bardzo męczę, nie wysypka i stwierdziliśmy że dajemy spokój...toska_88 lubi tę wiadomość
-
No i rodzina męża została poinformowana o ciąży.... Teściowa nawet nie spytała na kiedy termin, nie wiem czy z wrażenia czy braku zainteresowania... Ech... Wydaje mi się że dla niej najważniejsze było że jej stamtąd nie zabierzemy i nie odwieziemy do domy jak się umawialiśmy... Zero pytań, gratulacji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 09:10
toska_88 lubi tę wiadomość