MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope no też jestem w szoku
Zazwyczaj wstaje ok 6-7, może ten spacer tak podzialal ;p
My jutro na urodziny teścia jedziemy Ale ja mam super teściów. Cieszą się z kolejnego wnuka tylko się śmieją ze Beda mieli wnuka na każdy dzień. W piątek Wiki u nich mocuje, w sobotę Maks. Śmieją się ze muszą iść na emeryturę bo w niedzielę szwagierki syn jak podrośnie, a w poniedziałek mój kropek jak się urodzi
Do fryzjera też się wybieram w przyszłym tygodniu. Idę bo dziecko mnie męczy o jajo -
Witam
Ja wczoraj też przeżyłam strasznie nerwowy dzień. Koleżanka z pracy bardzo złe się czuła trzesla się i strasznie bolała ją głową. Wezwalam pogotowie. Przyjechali dali tabletkę i pojechali. Uwaga po pół godziny znowu straszny ból głowy straciła na chwilę przytomność wymiotowala, zaczęła złe mówić i twarz 1jej wykrecilo. Znowu dzwonie na pogotowie. Masakra. Długo coś nie jechali. Wieczorem jej mąż nad poinformował że była operowania bo miała tętniaka mózgu. Dziewczyna 48lat.
Boże co ja przeżyłam. Wszystko w nocy mi się śniło. Do teraz mam jej widokbiedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 09:19
-
toska_88 wrote:Hope a to mąż bez ciebie? Bo byś nagrała:-)
Powiem wam ze tutaj z wami jeszcze bardziej przeżywam ta ciążę... taka rozczulona jestem... właśnie przeglądam zdjęcia i cofnelam się do 28.03.2014 jak po 24 hej męki urodził się on...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/67ebdeafc613.jpg
Kocham zdjęcia na papierze:-)ja rodzilam 23 i pół godziny... Tak że tego
Gdybym teraz nosiła pod serduszkiem dziewczynkę to na 90% będzie to właśnie Tosia
(tylko w wersji niemieckiej Antonia)
Dziś mam 100 dzień od ostatniej @
Miłego weekendu życzę kochanetoska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMabelle wrote:Dziewczyny farbujecie wlosy w ciąży????
Ja jutro Idę do fryzjera i mam taki spsiały kolor że szok !!!
Nie wiem co mam zrobić farbować czy nie.???
Zastanawiałam się też nad lekkim rozjaśnieniem ...
Tak,ale nie u fryzjera.Sama sobie zafarbowałam ziołową farbą.Firma Herbatint -
Witam się w 13 tygodniu i zarazem ostatnim pierwszego trymestru!
Noc fatalna, młoda budziła sie co godzinę, jakby dzieci nie mogły rodzic się z zębami...
jeszcze dzis mamy imprezę rodzinną, jadę na chwilę bo miejsce zapłacoe za mnie, zjem i wracam poleżeć a mąż z Paulą zostaje. Wrócę potem na kolację i znowu do domu. Mąż ma się zabrać z moimi rodzicami
Kleopatra ja w ciaży nie potrafię oglądać horrorów, normalnie uwielbiam
Qasha co ten M. znowu narozrabiał?
Espera współczuję teściowejtaka radosna nowina a ona ani gratulacji
misia maskara! na pewno sporo nerwów Cię to kosztowało. Jak koleżanka?toska_88 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Cześć Dziewczyny!
Qasha, faktycznie ten Twój Marcin to czasami wkurza nie tylko Ciebie ale pół forumMam nadzieje, że to Twoja prawdziwa miłość
Ja dzisiaj się nie czuję w ciąży. Cycki są wrażliwe, ale generalnie, to nic poza tym. A propos ciuszköw, to mam jedno malutkie body, które dostałam w pakiecie od lekarza. A tak, to reszta u koleżanek, ale wszystko na chłopców. Chooociaż, nawet jak będzie dziewczynka, w co wątpię, to chyba będzie jej wszystko jedno na co sika i ulewaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 10:08
-
nick nieaktualnyMadu1611 wrote:Hej Majowki,
ufff nadrobilam posty z dzisiejszego dnia i co to ja chcialam napisac...?
To tak po krotce:
Szczepienia- szczepimy ryzykujemy, nie szczepimy tez ryzykujemy. Ja bede szczepic zgodnie z tutejszym programem NHS i nic ponad to.
WreszcieMama- lepszych wiesci nie moglysmy sie dzis od Ciebie spodziewac! Super, ze wracilas do domku. Napisz koniecznie jaka byla byla reakcja meza na wiadomosc, ze prawdopodobnie coreczka bedzie.
Codziennie nowe fotki dzidziusiow :)i kazdy z nich to to wielki CUD. Trudn sie nie wzroszyc
Kama, czy sa tu matki wegetarianki to nie wiem ale na pewno jest jeden ojciec niemiesozerny. Moj maz.
Strawberry juz kilka dni milczy...miejmy nadzieje, ze sie wkrotce odezwie...
Moniqaaa, w ktorej czesci Londynu mieszkasz? wschod? zachod? jak mozesz to zdradz.
O superRzadko się zdarza,żeby facet był jaroszem
Ja nie jem mięsa od 20 kilku lat,ale mój partner i syn są mięsożerni..
-
nick nieaktualnydewa wrote:Cześć Dziewczyny!
Qasha, faktycznie ten Twój Marcin to czasami wkurza nie tylko Ciebie ale pół forumMam nadzieje, że to Twoja prawdziwa miłość
Ja dzisiaj się nie czuję w ciąży. Cycki są wrażliwe, ale generalnie, to nic poza tym. A propos ciuszköw, to mam jedno malutkie body, które dostałam w pakiecie od lekarza. A tak, to reszta u koleżanek, ale wszystko na chłopców. Chooociaż, nawet jak będzie dziewczynka, w co wątpię, to chyba będzie jej wszystko jedno na co sika i ulewa
U mnie nie dość,że wrażliwe,to jeszcze swędzą strasznie..Całe,łącznie z sutkami do rozdrapania.Zastanawiam się,czy to wina tarczycy,czy po prostu skóra się rozciąga..Smaruję olejem kokosowym i trochę pomaga.. -
Czesc kochane:-) nie bylo mnie chwile a tu tyle do nadrobienia:-) co do farbowania to ostatnio farbowalam ale balam sie troche, bo kiedys w trakcie miesiaczki wyszly mi czerwone:-D a farbuje na czarno:-)
Jeszcze leze w lozku ale musze sie zbierac z mezem na jakies zakupy bo nic w domu nie ma:-D -
U mnie pobudka byla około 7:00 i leżakowanie prawie do 9 ze sniadankiem w międzyczasie. Teraz synek ma drzemkę a ja robię nic. Później na spacerek, może jakieś małe sprzątanie (już kilka dni się przybieram żeby ogarnąć mieszkanie i coś nie mogę zaruszyć
)
Moniqaaa, mieszkałam 10 lat w północno zachodnim Londku ( 3, 4 i 5 strefa) więc tak mniej więcej ogarniam.
Qasha, Tobie by się przydała jakaś odskocznia bo ostatnio same nerwy masz. Może jakiś krótki spacer ( jeśli już możesz), albo kino, nie wiem no coś co Ci sprawi przyjemność. Może jakieś ulubione miejsce masz, w którym dawno nie byłaś albo spróbuj sie spotkać z jakąś koleżanką na kawę.
Dewa, mimo podłamania formy życzę Ci miłego i lekkiego dnia w pracy. -
nick nieaktualnyCześć mamuśki! Zaczynamy 12 tc!
Hope co do nocnika to chyba moge się radować bo od 3 dni ani kapki nie upuscil dzielnie sam biega na nocnik BA! A na kupke każe się sadzac na kibel:-) nie wola tylko sam się załatwia ale boje się narazie zakładać ciuchy lata z gołym tylkiem. Do spania i na dwór zakładam pampka to oczywiście robi pod siebie.
Espera dziele z tobą smutki i zale bo rozumiem cie doskonale! Sama w końcu mam tak udana rodzinkę męża że brak slów. Moja reż o ciążę słowem nie pyta. Ale mam ją w dupie tak jak ona mnie i też jak coś chce to nie mam czasu. Człowiek się uczy całe życie.
Maniuś ale mi się miło zrobiło:-) u mnie toska to ksywka z czasów podstawówki po ojcu a tak to jestem Ania:-) i jeszcze co nas łączy to fakt iż obie mamy cicha nadzieję na córeczkębratnie duszę?:-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 12:30
Espera, Maniuś, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
a ja sprzatam i takie pierdoly robie, tutaj pod zlewem wycvieram cos to porzadfki z lekach i tak mi zlecialy dwie godziny ;/ a no i pranie dokanczam, troche mialam w rekach, teraz druga pralka prania do powieszenia
-
Espera wrote:No i rodzina męża została poinformowana o ciąży.... Teściowa nawet nie spytała na kiedy termin, nie wiem czy z wrażenia czy braku zainteresowania... Ech... Wydaje mi się że dla niej najważniejsze było że jej stamtąd nie zabierzemy i nie odwieziemy do domy jak się umawialiśmy... Zero pytań, gratulacji...
No to nie za fajnie się zachowała. Jak człowiek dzieli się radością to chciałby żeby inni też się ucieszyli.
Zgadnij co powiedział mój tata jak oznajmiłam rodzicom o ciąży... Jego pierwsze słowa to " nie poradzisz sobie". Ot, taki specyficzny jest w okazywaniu troski. Nawet nie byłam zaskoczona, znam go dobrze i takiej reakcji mogłam się spodziewać ale i tak zabolało. Wiem, że może być chwilami ciężko z dwójką małych dzieci ale nie mam żadnych wątpliwości, że razem z mężem damy radę
. Niestety cała rodzina daleko i nikt nie poratuje.
-
Madu, Toska łączymy się w bólu... Teściowie/rodzice bywają trudni...
Na szczęście moi rodzice nie posiadają się z radości, odliczaja jak ja do terminu, liczą tygodnie.. . A teściowa... No cóż na szczęście daleko i rzadko widzę...toska_88, Madu1611 lubią tę wiadomość