MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Espera wrote:A ja włosów nie farbuje... Kiedyś tak, ale potem tak dobrałam kolor że nie było widać odrostów i od lat mam naturalne... Póki siwe się nie pojawią zapewne...
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Hejka. Dawno mnie tu nie było...
obenie jestem chora i nie mam na nic siły... w piątek byłam na usg dzidziuś jest jeszcze zbyt mały na dokładne pomiary mam być za dokładne dwa tygodnie. (Ginekolog trochę za wcześnie podał zakres terminu usg i ja pierwsze co to od razu 21 rezerwacja terminu)
obenie kończe 10 tydzień dzidziuś ma 36 mm. Widziałam jak rusza rączkami i słyszałam jego serduszko:) chociaż dzidzia jeszcza malusia to mój brzuch się krogli robiąc miejsce dla rosnącego dziecka:-) marzy mi się dziewczynka choć podczas usg wyglądał moj mały dzidziuś jak chłopczyk:-) zawsze byłam fanką słodyczy w ciàży ich nie lubie. Przestałam nawet słodzić herbatę. Nadal góruje u mnie kapusta ogórki kiszone owoce w szczególności jabłka;) No i monotematyczne śniadanie czyli ogórek gruntowy ze śmietaną i grzanka lub twaróg i grzanka. Ogólnie jem bardzo mało schudłam 3 kg ale brzuch ma prawie 10 cm więcej! To wręcz niewiarygodne... dobrze że nie 10 kg więcej...
zadnych obiawów ciąży 0 nudności czy mdłości. Tylko okropne przeziębienie przez które muszę brać antybiotyk:/
Pozdrawiam Majóweczki;)Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Madu no proszę. Jużnie masz zamiaru wrócić? Fajnie byłoby mieć zaprzyjaźnioną majóweczkę blisko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb5cef1e0d46.jpg
Dzisiaj zrobiłam bigosikWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 16:28
monika_89, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż zrobił na obiad makaron zapiekany z serem. Jakoś tak bez mięsa, nie dla mnie ;p Co do smaków w ciąży. Ja raczej z chłopakami jadłam dużo słodyczy. Z Wiktorem jadłam ciągle naleśniki. Z brzoskwiniami, twarogami, czekoladą no czymkolwiek. Z Maksem miałam fazę na batony, Marsy, Snickersy i Twixy
Teraz jeszcze nie mam ugruntowanego smaku. Ciągnie mnie bardzo na mięso ale słodyczami też nie pogardzę ;p
toska_88 lubi tę wiadomość
-
u mnie króluja kwaśne mandarynki i winogrona, ale te drugie muszę w końcu przestać jeśc bo trochę mi cukier skacze a one mają go sporo
madu ojciec pociesza nie ma co, mi tylko mama teraz jak muszę się bardziej oszczędzac powiedziała że trochę za wczesnie wg niej ale tylko tyle
zastrzeŻona u mnie jak erotyki to też tylko z mężem, a szkodazazdroszczę ze syn tak długo śpi, Paula niezaleznie czy idzie spać o 20 czy o 23 wstaje kolo 7/8
mąż z Pauliną bawią się na imprezie, ja odpoczywam na kanapie, mam chcoiaż ze soba ciastopojadę tam na kolację dopiero i zobaczymy czy zostanę do końca czy ich zostawię a sama wrócę.
Dom tylo dla mnie cisza i spokójzastrzeŻona, Madu1611 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.