MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniqaaa wrote:Madu no proszę. Jużnie masz zamiaru wrócić? Fajnie byłoby mieć zaprzyjaźnioną majóweczkę blisko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb5cef1e0d46.jpg
Dzisiaj zrobiłam bigosik. Mieszkam od ponad roku w Watford (ostatnia stacja linii Metroplitan). I do tego transport mam za free, bo mąż pracuje dla tfl. I też nie mam żadnej brzuchatej koleżanki blisko, więc mam nadzieje, że się ktoregoś dnia na kawę wybierzemy
albo na bigosik lepiej wpadnę, tylko w wiekszym garnku byś musiała zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 17:46
Moniqaaa lubi tę wiadomość
-
Moniqaaa, jak dojeżdżałam codziennie do pracy to faktycznie oszczędność ogromna, teraz rzadko bywam w wielkim mieście, ale do Ciebie chętnie się pofatyguję w jakiś ładny, słoneczny dzień
.
Dziewczyny, które pracują , kiedy planujecie przestać? -
Ja raczej do kwietnia,może maraca. Termin Mam na 25 maj. Chyba ze kregoslup da o sobie za mocno znać ( Mam problemy z kregoslupem).
Mam prace siedząca i malo stresujaca ( wczoraj był wyjatek)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 18:26
-
Madu to zapraszam, pójdziemy na.kawkę i ciacho
Ja zamierzam pracować no kwietnia, alw jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy.
Uszczesliwiona ale ślicznie łóżeczko w stylu marynarskim. Macie w planach jakis2 temat przewodninw pokojach maluszków?
-
Moniqaaa wrote:Madu to zapraszam, pójdziemy na.kawkę i ciacho
Ja zamierzam pracować no kwietnia, alw jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy.
Uszczesliwiona ale ślicznie łóżeczko w stylu marynarskim. Macie w planach jakis2 temat przewodninw pokojach maluszków?
Od 2lat mam fazę na styl skandynawski i wszystko tak robię ale narazie maluszek będzie z nami w sypialniniedawno wprowadziliśmy się do mamy i średnio z miejscem, niby mamy dwa pokoje ale ten drugi to gościnny i wymagalby totalnej odnowy a w domu to ja jestem od remontów
może jak się urodzi maluszek to wezmę się za malowanie i zmianę wystroju
-
Hej!
U nas dzieci przynajmniej przez pierwsze lata będą miały wspólny pokój wiec wstawimy drugie łóżeczko i na tym zmiany się skończą. No jak będzie syn to zmienię firanki na neutralne.
To i ja dołączam do grona wizytujacych 28. Mam już dawno umówioną wizytę. Jak dzidziuś będzie za mały na pomiary to dodatkowo umówiłam się 8.11 do Gniadka.
Mam dziurę w mózgu. Nie pamiętam jakie były dzisiaj tematy na tapecie -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja też postanowiłam nie farbować w ciazy i wrócić do naturalnego kolorku - oj ciężko będzie ale może się uda bo ten jasny blond tak mi zniszczył włosy że szok - mam suche okropnie
ZastrzeŻona no mi lekarz powiedział że męski płód rośnie szybciej i zawsze jest większy niewiem ile w tym prawdy dlatego stawialam na synka. Widzę że większość forum l8czy na córeczkę choć nie sugerujcie się tym słodkim bo ja tak jak Kleopatra w ciaxy synem sam cukier! Ciągle coś pieklam! Mój śpi teraz do 8 rano ale latem wstaje o 6 bo już jest jasno i szkoda dnia. Spać chodzi o 22/23 z nami bo usypiam go na siłę w dzień żebym też mogła się przespać bo odsypiam te bolesne noce. W dzień śpi tak ze 3 godziny. Ogólnie już nie chce spać w dzień i wtedy odpada o 20 ale do tej godziny jest męka bo jest zmęczony i marudny a później źle śpi. Noga już przynosi ulgę wspaniałe uczucie. Najgorzej że cały czas spalam na lewym boku a teraz musze na prawym bo na lewym mnie gniecie w brzuchu. Dzisiaj mnie trochę bolał się wystraszylam ale po drzemce było ok. Frytki i cola zaspokoily moje potrzeby na dziś -
Dziewuszki, podczytuję Was,ale miałam tak paskudny humor,że wolałam się nie odzywać
Potem poryczałam się na kuchennych rewolucjach! Ja cynik jakch mało, rycze na programie kulinarnym! No zart jakiś!
Zaraz idziemy do znajomych sąsiadów na piwko tzn. ja na soczek, tylko tak bardzo mi wstyd bo mężul kupił przysmaki na to wyjście a ja wszystko zjadłam!
Miłego wieczoru Babki!
WreszcieMama, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa póki co nie pracuję..Jestem masażystką i ciężko z mdłościami i wymiotami..Ale dziś moje modły zostały wysłuchane..Ani razu nie wisiałam nad wc..Ale rano nie wzięłam witamin ani kwasu foliowego.Czytałam,że witaminy nasilają mdłości u kobiet w ciąży.Na Foliku też przeczytałam,że powoduje mdłości i wymioty..Przestanę go chyba brać..Dziś czułam się super..pierwszy raz od początku ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 20:05
-
Ja też zamierzam pracować do kwietnia jak będzie ok. We wszystkich ciazach długo pracowałam
U mnie na usg zawsze chłopaki byli bardzo duzi więc potwierdzam) ale też urodzili się wielcy 4 kg i 4,2. Właśnie jem cheesburgery, takie domowe. Matko jak za mną chodziły -
Karotka wrote:Hej!
U nas dzieci przynajmniej przez pierwsze lata będą miały wspólny pokój wiec wstawimy drugie łóżeczko i na tym zmiany się skończą. No jak będzie syn to zmienię firanki na neutralne.
To i ja dołączam do grona wizytujacych 28. Mam już dawno umówioną wizytę. Jak dzidziuś będzie za mały na pomiary to dodatkowo umówiłam się 8.11 do Gniadka.
Mam dziurę w mózgu. Nie pamiętam jakie były dzisiaj tematy na tapeciesusi8 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;