MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Toska, Klaudia, dzieki za wsparcie... Ja to jestem straszna panikara...
:*
Ja też jestem panikara ale jeśli chodzi o nasze maleństwa to musimy byći raczej powinno się reagować na więcej niż mniej . Ja też panikuje a lekarze mne i zalewają ... ostatnio usłyszałam młoda jesteś co ty tam wiesz i powiedział to lekarz
a pojechałam z plamieniem i bólem brzucha .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 22:03
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
WreszcieMama napewno będzie dobrze
Mi się troszkę humor poprawił to nawet poszukałam jakiejś profilówki aktualnejWcześniej nic mi się nie podobało (nawet zdjęcia ślubne ;/ ) i wstawiłam byle jakie
WreszcieMama, toska_88 lubią tę wiadomość
-
uszczęśliwona piekne łożeczko, w pl tez można takie dostać tylko poszperaj na necie, pomyśl o uzywaym i nowym materacu to zawsze będzie połowa mniej, lepiej dołożyć do fotelika
Hope teraz co rusz słyszę że ktoreś dziecko mialo trzydniówke, więc tez bym to obstawiała. na razie zbijaj temperaturę i pilnuj żeby dużo pił. Pokój syna ładnie urządzony choć nie w moim stylu
WreszcieMamam na usg dopiero co ruszała się dzidzia wiec na pewno wszysko dobrze, odpoczywaj, jeszcze 2 dni i znowu podejrzysz dzidzię
co do pokoju dziecięcego to na razie młoda śpi z nami w sypialni. W przyszłym roku się przeprowadzamy na swoje i planuję pokoje dziecięce raczej w stylu skandynawskim, dużo bieli, szarości, do przełamiania jeden kolor choć mlodsze póki co będzie spalo z nami, Paula już pójdzie na swoje
to ile liczy na dziewczyny a ile marzy o synusiu? przynać sięja zgłaszam sie do grupy "obojętne" serio
my już w domu, miałam wrócić sama mąż miał dalej balować ale powiedział że dotrzyma mi towarzystwa w domu. Objadłam się i pękamWreszcieMama, toska_88 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Właśnie szukałam na necie i oprócz takiego za 1300 używanego nic nie znalazłam
ale jest jeszcze czas więc będę na bierząco sprawdzać, wstrzymam się do 7 miesiąca jak nic nie znajdę to zamówię to z niemiec bo jak dla mnie 3,5 tyś za stokke to przegięcie po całości. Co do fotelika to mam myślę bardzo duży budżet na to przeznaczony nawet do 2tyś (oczywiście jak się uda taniej to nie będę narzekać
) bo mam fioła na punkcie jazdy samochodem i nie wyobrażam sobie mieć takiego fotelika z najniższymi normami w szczególności że niestety nie mam najnowszego auta i systemy bezpieczeństwa też nie te
A no i ja po cichu marze o chłopcu ale tak to byle zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 22:17
-
Hmmm dziewczyny czy wy przy wysokiej tem.ubieranie ciepło dzieci? Z tego co ja wiem to właśnie powinniśmy je ochladzac. Czyli lekko ubrać i przykryc pieluszka.
Hope dla mnie pokój śliczny.
Pisałam rano o koleżance. A więc stan krytyczny i przez tydzień ma być w śpiączce farmakologicznej ;(
Boże dlaczego to pogotowie odjechalo? Ja na miejscu rodziny tak bym tego nie zostawiła! -
Ja bym ochladzala. Tylko w majteczkach i delikatnie przykryć czymś cienkim. Mój starszy trafił do szpitala z drgawkami i co się okazało za mała dawka leku i leżał przykryty. Dzięki Bogu ze z nim spałam
Misia 69 lubi tę wiadomość
-
Dołączam do mamuś które pochłaniały słodkie i mają syneczka.
Toska i Kleopatra
nie ma moim zdaniem to żadnego znaczenia ani żadnej reguły... Poprostu co ma być to będzie
A tymczasem mykam już spaćtoska_88 lubi tę wiadomość
-
Znowu mnie coś obudziło bladym świtem, próbowałam zasnąć ale nic z tego więc czekam aż mąż się obudzi żeby mi się nie nudziło
Wczoraj kupiłam sobie deserek z biedronki, zawsze to jadłam, taki biszkopt w kremie czekoladowym - nigdy nie czułam w nim alkoholu, a wczoraj to jakbym kieliszek wódki wypila, tak mnie odrzucilo. Przeczytałam skład i był alkohol, jakieś śladowe ilości więc pewnie by nie zaszkodziło ale smak... śmieszna ta ciaza :p2017 #1
2019 #2
-
Dzień dobry dziewczyny :)ja dopiero wstałam i odkad jestem w ciąży to chyba moja najpóźniejsza pobudka
nie licząc tych 5 w nocy do WC :p ... mama mi mówi śpij póki możesz a mnie ogarnęła bezsenność :p a przed ciąża spalam do południa :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 08:56
Czekamy na Aurelie
Maniuś wrote:Dołączam do mamuś które pochłaniały słodkie i mają syneczka.
Toska i Kleopatra
nie ma moim zdaniem to żadnego znaczenia ani żadnej reguły... Poprostu co ma być to będzie
A tymczasem mykam już spać
Hope jak tam dzisiaj dzieciatko,lepiej?
Misia bardzo mi przykro ale mam nadzieje ze wszystko dobrze się skonczy.Maniuś, toska_88 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hope_ wrote:Demsik 38,4
ale humor i apetyt ok. Widać trochę po oczkach temperaturę.
Dziewczyny brałyście w ciaży probiotyki? można? jeśli tak to jakie? Bo tak myślę, że jeśli u mojej siostry to jelitówka to bym zapodałą sobie i młodemu probiotyk... wertuję ulotki na necie, ale w żadnej nie znalazłam wzmianki o ciąży.
Najlepiej do lekarza iść żeby coś przepisał ,nic w ciemno
Czekamy na Aurelie
Ciezarowki mamuski synusiow. Powiedzcie mi czy bedac w ciazy rosly Wam bardziej wlosy? W sensie nogi bikini pachy? Bo moja siostra mi mówiła ze tak miała z synem a z corka nie i zastanawiam sie nad tym wlasnie, na początku myslalam ze gada glupoty ale tak.mi wlosy rosna ze az dziwne heh
Ja chcę coreczke zawsze chcialam ale moze byc jakos drugie dziecko więc niby obojetnie ale Gdzieś tak zawsze o tej corce myslalam. Z reszta u nas babcia ma 7prawnukow i tylko 1 prawnusie więc przydalaby sue kolejna heh tesciowa bardzo chce Wnuczke mówi ze bedzie ja Rozpieszczac.az się boje. -
Dzień dobry:)
Właśnie sievobudzilam, i czytałam wczorajsze zaległości po części:P
Mi się marzy coreczka, bo dwóch chłopaków już mam.Pomarzyc wolno,ale zobaczymy co Bozia da ,ważne by było całe i zdrowe.
Jak będzie trzeci chłopak,to też pokocham jak swoje,hehehee
Misia współczuję takich przeżyć,tez bym na miejscu rodziny tego tak nie zostawiła.Oby udało jej się powrócić do zdrowia.
Miłej niedzieli wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 09:57