MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Bezimienna za cerfem tez ladne lasy:) Noo najfajniejszy jest park i ogród,dobry na spacery a prace masz penia jakas spokojna ze tak latasz do nieJ
Za tydzień wyjeżdżamy na dwutygodniowy urlop, mam nadzieję, że odpocznę i nabiorę sił.
Ale u Was na Bydgoskim, też niczego nie brakuje...
PS. dziewczyny odnalazłam drogę do jedzenia. Brak apetytu mam dalej, ale na szczęście jestem w stanie jeść owoce, więc korzystam z wszystkich świeżych owoców i praktycznie tylko to mogłabym jeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:22
-
Witaj Weruni:)
A ja normalnie dziś jakiś przyplyw energii. Cały dom wysprzatany:D
Mam taką ochotę na fasolkę po bretonsku od wczoraj, że dziś musiałam upichcic.Mniaaaaam.
Wyluzowalam,nie doszujuje się u siebie ciąż pozamacicznych,obumarlych i takich tam.Wiecie o ile lepiej się zyje:D
Gin dopiero za 10 dni.Co będzie to będzie. Na niektóre zdarzenia losowe nie mamy wpływu, ale ja wiem ze wszystko będzie oki:*
To chyba to słońce tak na mnie podzialalo.
Milego dnia dla kochanebezimienna, Kofeina, monika_89, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Mabelle aż miło się czyta ja dzisiaj mam spore mdłości i dopada mnie jak tylko wstaję, więc bezwstydnie poleguję obawiam się jak sobie dzisiaj poradzę z gotowaniem obiadu, bleh... faktycznie owoce wchodzą i wszystko co można zjeść na zimno. Zakochałam się w jogurtach naturalnych....
Mabelle lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Witajcie wszystkie nowe Majoweczki, Asiapoli - cudna historia
Mój młody dziś spokojniej, ale ogólnie ma jakiś okres buntu... Na razie też nie wie o ciąży i pewnie długo się nie dowie. Poprzednio, kiedy poroniłam, powiedzieliśmy mu i bardzo tego żałowaliśmy... Udało nam się wybrnąć z tego tak, żeby nie przeżył wielkiego szoku, ale ostatnio kilka dni temu wspominał tę sytuację... Mówil że chciałby wreszcie mieć rodzeństwo
Ja jednak zrobiłam dziś betę. Byłam z młodym w przychodni i jest tam labo w którym robiłam poprzednie, więc tak przy okazji ... i czekam na wynik...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 21:05
-
Moja beta dzisiaj tj. w 22 dpo 4457,48, 48h godzin temu 1906,20.
Zrobiłam kolejną bo się martwię, wczoraj kochałam się z M i po wszystkim na papierze oprócz normalnego śluzu miałam też dwie takie kreski słomkowe (pomarańczowo kremowe). Rano zmierzyłam temperaturę bo codziennie mierze i zamiast 36,77, miałam 36,61. Moja podstawowa temp w tym cyklu to tak koło 36,23-36,43.Podając sobie dzisiaj rano luteinę na tym dozowniku miałam też takie same plamienie. Tak normalnie nie mam ani na bieliźnie ani na papierze. Przed chwilą sprawdzałam też tym dozownikiem od luteiny i już był ten śluz bardziej kremowy. Wydaje mi się że piesi mniej mnie bolą i też ciut mniej mnie ciągnie w pachwinach. Umówiłam się dzisiaj na wizytę do gina na 19.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Breeze, Beta piękna. Ja to w pełni rozumiem, bo też robiłam żeby się uspokoić.
Moja Beta dzić (20dpo) to 1673, w poniedziałek (16dpo)było 313. Jestem uspokojona.
Mam nadzieję że lekarz też Cię uspokoi... A wcześniej brałaś luteinę? może tym dozownikiem się "zadrapałaś"? on jest trochę twardy i czasami czuję dyskomfort w trakcie aplikacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 13:45
-
Mabelle wrote:Witaj Weruni:)
A ja normalnie dziś jakiś przyplyw energii. Cały dom wysprzatany:D
Mam taką ochotę na fasolkę po bretonsku od wczoraj, że dziś musiałam upichcic.Mniaaaaam.
Wyluzowalam,nie doszujuje się u siebie ciąż pozamacicznych,obumarlych i takich tam.Wiecie o ile lepiej się zyje:D
Gin dopiero za 10 dni.Co będzie to będzie. Na niektóre zdarzenia losowe nie mamy wpływu, ale ja wiem ze wszystko będzie oki:*
To chyba to słońce tak na mnie podzialalo.
Milego dnia dla kochaneMabelle lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Dziewczyny czytajcie ulotki! LUTKĘ W CIĄŻY APLIKUJEMY PALCEM!
Mabelle doskonałe nastawienie
Breezee dobra beta i uszy do gory
OMG ... nie wiedziałam, jak mogłam to przeoczyć? ulotke czytałam dawno... od dziś zmiana systemu... DZIĘKUJĘ!!! -
Qasha, powtórz betę po 48h, a najlepiej idź do lekarza.
Dzięki dziewczyny, trochę uspokoiłyście mnie. Zobaczymy co powie lekarz, ale serduszka jeszcze nie zobaczę bo nie ma szans.
Widocznie dawno nie czytałam ulotki, no to pięknie!!!
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Qasha wrote:Heh, dziewczyny... Rodzinka chciała mnie uspokoić i zabrali mnie po 48h na betę.
7.09 22 dpo beta 5503
9.09 24 dpo beta 7669
Wg mnie przyrost za mały (wg belly 38%). Nie wiem, co mam teraz myśleć. Nie chcę znowu stracić maleństwa. Jestem zła, że dałam się namówić na to badanie.
Kochana, Polecam artykuł:
http://zdrowie-kobiety.pl/forum/index.php?topic=679.5;wap2
Tam napisano ze beta w przedziale 1200-6000 podwaja się średnio co 96h!!! A potem jeszcze bardziej zwalnia!!!
monika_89 lubi tę wiadomość