MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana0408 wrote:Marta267 duphaston po śniadaniu:) a jeśli chodzi o te pęcherzyki z zarodkami to u mnie w poprzedniej ciąży tak było. 5t4d nic zero zarodka nastepne usg tez nic no fiolowalam i tylko bety robiła a ta rosla jak szalona przy 22 tyś nadal nie było zarodka dopiero w 7 tyg było widać zarodek i tetno choc owulacja była w 13 dc.Teraz tak nie szaleje tylko czekam...
Dzięki, a o tych samych porach codziennie?
Trzymam za was kciuki wszystkie, nie martwcie się, u mnie lekarz też myślał, że nic nie bd widać, a zobaczył.Marta 267 -
Dziewczyny,
Dziekuje za slowa otuchy ja tez bym nie szla tak wczesnie na usg ale takie bylo zalecenie ze szpitala. Sama wiem ze to niwpotrzebne nerwy ale mam wrazenie ze ta pani dr tez jakas malo delikatna byla w tym wszystkim. No nic jutro beta i czekamy. Trzeba byc pozytywnej myslicykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
missdiss wrote:Dziewczyny,
Dziekuje za slowa otuchy ja tez bym nie szla tak wczesnie na usg ale takie bylo zalecenie ze szpitala. Sama wiem ze to niwpotrzebne nerwy ale mam wrazenie ze ta pani dr tez jakas malo delikatna byla w tym wszystkim. No nic jutro beta i czekamy. Trzeba byc pozytywnej mysli
Trzymam kciuki!Marta 267 -
Cześć dziewczyna ja dziś byłam na wizycie i wg usg 6t1d był widoczny pęcherzyk z zarodki i ciałko żółte oraz pikalo serduszko termin wyznaczony na 03.05 ale jeszcze do potwierdzenia na następnej wizycie
W poprzedniej ciąży w 5t4d było widać tylko pęcherzyk z zarodki.i całkiem żółtym jeszcze bez serduszka wiec nie stresujące się Dziewczyny za szybkoEspera, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Słuchajcie dziewczyny mierzycie sobie temp rano?Bo ja dziś w stresie rano zmierzyłam i jakas taka wychłodła była i miałam 35!Potem 36.7 i 36.9 a teraz 37.1!Szesc lat temu jak mi tem spadla to ciąża była obumarla minęły mi wszyskie objawy.Teraz to przeziębienie i...
-
Witaj AsiaPoli
Elmo, super
Dziewczyny nie martwcie się, że tak wcześnie nic nie widać, nawet jak jest dobry sprzęt to zarodek jest na tyle mały i może być tak ułożony, że sprzęt zwyczajnie nie wykrywa jego echa, czyli nie odbija sygnału. Ja spokojnie czekam jeszcze ponad dwa tygodnie
Mąż rano mi musiał śniadanie pod nos podstawić, tak mnie mdli od przebudzenia, że nie mogłam wstać sobie zrobić, a mąż po nocce wrócił i zrobił mi śniadanie zanim się położył. Już mdłości z coraz grubszej rury fajnie...AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Ana0408 wrote:Słuchajcie dziewczyny mierzycie sobie temp rano?Bo ja dziś w stresie rano zmierzyłam i jakas taka wychłodła była i miałam 35!Potem 36.7 i 36.9 a teraz 37.1!Szesc lat temu jak mi tem spadla to ciąża była obumarla minęły mi wszyskie objawy.Teraz to przeziębienie i...
promyczek 39, Mabelle, monika_89 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Dzień dobry Majóweczki... Ja też przestałam mierzyć temperaturę , każda zmiana za bardzo mnie stresowała. Za to teraz jestem mega płaczliwa... Wzruszam się nawet na reklamach... Łatwiej też tracę cierpliwość... Ale staram się zapanować nad tym... Choć jest trudno z "prawie dziewieciolatkiem" który nie chce odrabiać lekcji i zaczyna pyskować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 08:15
-
A mi się nie chciało w ogóle mierzyć :p bbee ciesz się ze dziecka malego jeszcze nie masz już przy takich mdłościach to byś dopiero miała :p oby szybko przeszły. Ja dzisiaj ok dwóch godzin po przebudzeniu do synka nie mogłam spać. Ale to z winy mojej babci. No nic życzę Wam miłego dzionka ja jeszcze musze się dopakowac i po 15 wyjeżdżamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 08:36
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja też już nie mierzę temperatury, od razu po pierwszym teście odrzuciłam termometr
Espera, z moją pięciolatką też trudno, więc rozumiem, nie mówiliśmy jej jeszcze o dziecku i trudno jej wytłumaczyć, że mama się źle czuje, żeby nie ściskała mojego brzucha (jak się próbuje bardzo mocno przytulić), by nie skakała po mnie i mnie nie denerwowała... A ona ma bardzo ciężki charakterek i tak po prostu to do niej nie dociera Jak mój mąż jest to panuje nad sytuacją, a jak go nie ma, albo śpi po nockach to mi bardzo ciężko, szczególnie że się już drugi (trzeci?) dzień tak źle czuję, a to jeszcze ją jakoś dociągnąć na piechotę do przedszkola (a najpierw z trudem obudzić i wyszykować), a potem jeszcze do pracy...
Najgorsze jest to, że żeby mnie te mdłosci aż tak nie męczyły to muszę coś przegryzać, pić, ssać... żeby się to nie skończyło tyciem w szybkim tempie bo to mnie odrobinę przeraża, chcę jeść normalnie a nie się obżerać -
Witam się i ja
Ogólnie objawów u mnie brak. Ale też ja w żadnej ciąży ani razu nie zwymiotowałem Jestem może bardziej nerwowa i zmęczona. I piersi mam wrażliwsze
Temperatury nigdy nie mierzyłam. Nie nadaje sie do tego ;p -
Hej dziewczyny a ja dzisiaj tez do gina nie ide, ma dzisiaj wolne cos mi los nie sprzyja juz drugi raz nie moge sie dostac do gina ale to dobrze, im pozniej pojde tym lepiej tylko moj M soe denerwuje bo on chcialby zebym poszla jak najszybciej, dzisiaj mnie wyslal do gina no ale niestety bede mu musiala powiedziec ze dzisiaj tez nie bede nic wiedziala. Milego dnia dziewczyny!:*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania