MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po badaniu pęcherzyk z cialkiem żółtym jest obecny we właściwym miejscu plus jednak dala mi luteine bo powiedziałam jej ze w poprzedniej ciąży szyjka mi się skracala i miałam szew założony :p odrazu zmieniła zdanie. Za dwa tygodnie kolejna kontrola żeby zobaczyć serduszko
Ag dziwnie Cię potraktowali. A chciałaś na nfz tam iść? Trzeba było się zapytać a jakbym chciała prywatnie to ile się czeka plus moim zdaniem możesz iść i się zapytać doktora czy cie przyjmie dodatkowo ja do endokrynologa chodzę do lux medu oraz tez miałam w swissmedzieKleopatra lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Monita chciałam na nfz, bo myślałam, że jednak kobieta w ciąży ze skierowaniem pilnym będzie raczej priorytetem ale trudno, pójdę prywatnie, zdrowie dziecka jest warte każdych pieniędzy..jeszcze dzwoniłam do Gdyni i babka powiedziała właśnie, że mogę przyjść w godzinach pracy lekarza i ciężarną raczej przyjmie, ale się nie nastawiam, raczej prywatnie i tak.
Promyczek hehe no mogłyby być
miłego dnia :*promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
messy99 wrote:Wybacz, jestem przerażona na sama myśl o pozamacicznej. Od kilku godzin mam dziwne uczucie w dole brzucha ale nie jest to zaden uciazliwy bol czy cos... Po prostu cos niezbyt przyjemnego...
-
messy99 wrote:Espera- no wlasnie uciskiem bym nazwala to uczucie. Nie ma co, trzymajcie kciuki tak jak ja za Was dość tego uzalania sie. Mam nadzieje, ze po 3.5 roku staran bedzie owoc w koncu xD
Będzie będzie ja w 37 dniu cyklu byłam u lekarza . Nawet pęcherzyka na usg nie było widać. Lekarz powiedział że napewno za tydzień będzie już widać. Bo to prawda że jest za wcześnie. Przy synku jak byłam w ciąży pierwsze usg miałam robione dopiero w 8 tyg ciazy tak jak normalnie się to robi tu w holandii i był za mały jak na swój wiek . Jak powiedziałam to lekarzowi to powiedział " a po kilku tygodniach na następnym usg dziecko wielkością wyrównało z wielkiem ? " odpowiedziałam że tak . On mi na to że widocznie taka moja natura . I że teraz będzie to samo . Córka znowu była za duża na początku. Moje znajome miały podobnie że chłopców widziały później na usg bo wolno rośli na początku a dziewczynki szybko . Później się dopiero to normowalo po 12 tyg . Tak więc sądzę że ty masz tak samo . A nóż okaże się że to chłopiec;) ja tam na to liczę ha ha trzymam kciuki;*messy99 lubi tę wiadomość
-
Hej,
ja własnie wróciłam załamana z kontroli- byłam u doktorki na usg kontrolnym ze względu na bóle w podbrzuszu i zrobiła mi usg. Pęcherzyk był 7,5 mm (według OM 5t4d ciąży), ale nie znalazła zarodka.... kazała robić betę i powiedziała że powinno już być coś widać i może być puste jajo.... wróciłam zaryczana i załamana myślicie że jest jeszcze szansa?? u Was coś już widać?cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
missdiss wrote:Hej,
ja własnie wróciłam załamana z kontroli- byłam u doktorki na usg kontrolnym ze względu na bóle w podbrzuszu i zrobiła mi usg. Pęcherzyk był 7,5 mm (według OM 5t4d ciąży), ale nie znalazła zarodka.... kazała robić betę i powiedziała że powinno już być coś widać i może być puste jajo.... wróciłam zaryczana i załamana myślicie że jest jeszcze szansa?? u Was coś już widać?
U mnie właśnie przed godzina zaczęły sie niezbyt nasilone ale troche bolesne skurcze. Tez leżę zaryczana jak dziecko. Mam nadzieje, ze wszystko sie ułoży u Ciebie! -
Dziewczyny bol brzucha to cos zupelnie normalnego
Bylam wczoraj u ginki i stwierdzila, ze mam do niej pisac tylko i wylacznie jal zobacze krew. Bo to tylko jest zagrozeniem
Bol brzucha, bol taki jak na okres swiadczh o tym, ze macica sie rozciaga, zeby maly mogl sie czuc swobodnie! Mnie dzisiaj tez bolal brzuch. Ale nie denerwuje sie, bo to szkodzi malenstwu :*
Wszystko bedzie dobrze zobaczycie!!messy99 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[