MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
missdiss wrote:Hej,
ja własnie wróciłam załamana z kontroli- byłam u doktorki na usg kontrolnym ze względu na bóle w podbrzuszu i zrobiła mi usg. Pęcherzyk był 7,5 mm (według OM 5t4d ciąży), ale nie znalazła zarodka.... kazała robić betę i powiedziała że powinno już być coś widać i może być puste jajo.... wróciłam zaryczana i załamana myślicie że jest jeszcze szansa?? u Was coś już widać?
Trzeba być dobrej myśli. To bardzo wczesna ciąża, a może też miala sprzęt nienajlepszy... -
Kleopatra wrote:Dziewczyny chodzicie na te usg w 5 tyg a potem się stresujecie. A nic i tak nie zmienimy. Nie myślcie tyle bo stres nic nie da
missdiss u mojej koleżanki byla podobna sytuacja. Odczekała trochę i poszła raz jeszcze na usg, zarodek sie pokazał. To dalej bardzo wczesna ciąża a gin mógł mieć słabe usg i nie bylo widac malucha. Głowa do góry !
messy a Tobie to w ogóle kop w dupę! Dziewczyno nie denerwuj się tak i nie doszukuj się u siebie objawów ciaży pozamacicznej, poronienia bo nerwy szkodzą maulszkowi
brzuch będzie boleć, tam wszystko sie rozciąga, napływa krwią, naciska na inne narządy. Póki nie ma krwi to cieszcie się ciążamimessy99, Mabelle lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
mon!ta^ wrote:Jestem po badaniu pęcherzyk z cialkiem żółtym jest obecny we właściwym miejscu plus jednak dala mi luteine bo powiedziałam jej ze w poprzedniej ciąży szyjka mi się skracala i miałam szew założony :p odrazu zmieniła zdanie. Za dwa tygodnie kolejna kontrola żeby zobaczyć serduszko
Ag dziwnie Cię potraktowali. A chciałaś na nfz tam iść? Trzeba było się zapytać a jakbym chciała prywatnie to ile się czeka plus moim zdaniem możesz iść i się zapytać doktora czy cie przyjmie dodatkowo ja do endokrynologa chodzę do lux medu oraz tez miałam w swissmedzieEspera, mon!ta^ lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Monika, dobrze piszesz! Powinnyśmy się cieszyć naszymi cudami, objawami... A nie schizowac...
Brzuch może boleć, a 5t to wciąż wcześnie i może być niewidoczny zarodek. Missisipi znasz datę ovu? Który to dzień po owulacji? Ja tez tak miałam, na pierwszej wizycie nic tylko pogryziony endo było widać, na następnej pęcherzyk i dopiero na kolejnej zarodek z serduszkiem... Odstępy między wizytach były 10dniowe...monika_89 lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:No ja juz tez po wizycie.
Akcji serca nie ma wiec albo za wczesnie albo juz po wszystkim. Dziwil sie bo mowi ze ma dobry sprzet ale mam sie niw stresowac i przyjsc za tydzien.monika_89 lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:No ja juz tez po wizycie.
Akcji serca nie ma wiec albo za wczesnie albo juz po wszystkim. Dziwil sie bo mowi ze ma dobry sprzet ale mam sie niw stresowac i przyjsc za tydzien.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Zyrcia 5t3d to mega wcześnie i bardzo rzadko widać Serduszko... Każda z nas marzy żeby je zobaczyć jak najszybciej... Niestety tego przyspieszyć nie możemy... Za tydzień zobaczysz jak będzie pięknie biło ❤
promyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, dzisiaj byłam u ginekologa, przyśpieszona wizyta ze względu na pieczenie i świąd, lekarz pobrał wymaz i zrobił usg, widać już było fasolkę
Pytałam też o ten moj progesteron i powiedział, ze wg niego jest ok, ale dał mi duphaston 2 x 1 w razie czego mam brac.
Teraz mam pytanie biore rano letrox na czczo to kiedy najlepiej brac duphaston po sniadaniu?Marta 267 -
Marta 267 wrote:hej dziewczyny, dzisiaj byłam u ginekologa, przyśpieszona wizyta ze względu na pieczenie i świąd, lekarz pobrał wymaz i zrobił usg, widać już było fasolkę
Pytałam też o ten moj progesteron i powiedział, ze wg niego jest ok, ale dał mi duphaston 2 x 1 w razie czego mam brac.
Teraz mam pytanie biore rano letrox na czczo to kiedy najlepiej brac duphaston po sniadaniu?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Marta267 duphaston po śniadaniu:) a jeśli chodzi o te pęcherzyki z zarodkami to u mnie w poprzedniej ciąży tak było. 5t4d nic zero zarodka nastepne usg tez nic no fiolowalam i tylko bety robiła a ta rosla jak szalona przy 22 tyś nadal nie było zarodka dopiero w 7 tyg było widać zarodek i tetno choc owulacja była w 13 dc.Teraz tak nie szaleje tylko czekam...
-
monika_89 wrote:marta u Ciebie który tc? na kiedy TP? super, że już było widać maluszka. Dupek nie jest przypadkiem dowcipny?
Nie nie doustny:) i własnie nie wiem jak brać
Widać było pęcherzyk:) Kolejna wizyta 20 września na oglądanie serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:14
Marta 267