MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, od kilku dni mam dziwny objaw. Nie pamiętam go z poprzednich ciąż... Często drętwieją mi ręce i nogi... Czytałam, że to może mieć związek ze zmianami hormonalnymi... Ciekawa jestem czy któraś z Was też tak ma...
-
nick nieaktualnyPromyczek 26sierpnia robilam bete i wyszlo 26. Wiecej nie robilam, tylko sikacze powtarzalam ze widziec czy ciemnieje kreska. Nie mialam jak jechac wiec olalam zeby sie nie nalrecac.
Hmm suwaczek sie chyba przycial bo dzis jest 5t5d. Ale tak jak mowilam ide glownie po l4 :p
Wizyta dopiero po 17, dam znac wieczorkiem jak wrocimy do domu i okielznam starszego brata -
zyrcia wrote:Promyczek 26sierpnia robilam bete i wyszlo 26. Wiecej nie robilam, tylko sikacze powtarzalam ze widziec czy ciemnieje kreska. Nie mialam jak jechac wiec olalam zeby sie nie nalrecac.
Hmm suwaczek sie chyba przycial bo dzis jest 5t5d. Ale tak jak mowilam ide glownie po l4 :p
Wizyta dopiero po 17, dam znac wieczorkiem jak wrocimy do domu i okielznam starszego brata
Ja widze u ciebie 5t5d więc ok
Mój za to się spieszy bo pokazuje 6 t a rzeczywiscie 5t6d -
missdiss ja biorę ale pierwszą ciążę straciłam, a druga na lutce od początku ze wględu na plamienia i niski progesteron. teraz też niski progesteron, praktycznie na granicy dolnej (11,7)
quasha mnie też poprzednio bolały a teraz nic, każda ciąża inna13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
mi się TP waha między 29.04 a 6.05 ale TP z OM jest niemożliwy przez późną owu więc nie uznaję terminu kwietniowego.
Fajnie by było urodzić w urodziny śp mojej babci 3.05 (swoją drogą wtedy zrobiliśmy starszą ) ale to święto więc na pewno nie będą robić wtedy planowanych cc.
Generalnie obojętnie kiedy byle szczęśliwie zdrowe dzieciątko za 8mcWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 10:54
promyczek 39, Arwi lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Heja no to może się zobaczymy na zaspie
Heja nowe dziewczyny
Camila gratuluję serduszka
U mnie nadal z objawów brak apetytu reszta w normie.
Dzisiaj ginekolog a jutro wyjazd wiec wieczorem luteine zapodam sobie i rano żeby było wszystko dobrze. Bo jednak trochę się boję z poprzedniej ciąży. Wiadomo każda ciaza inna ale jest jedną psychika :pag194 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
mon!ta^ wrote:Heja no to może się zobaczymy na zaspie
Heja nowe dziewczyny
Camila gratuluję serduszka
U mnie nadal z objawów brak apetytu reszta w normie.
Dzisiaj ginekolog a jutro wyjazd wiec wieczorem luteine zapodam sobie i rano żeby było wszystko dobrze. Bo jednak trochę się boję z poprzedniej ciąży. Wiadomo każda ciaza inna ale jest jedną psychika :pmon!ta^ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania