MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kleopatra piękny przyrost
mosia witaj
kicikulka przykro mi bardzo, wiem co czujesz po poronieniu samoistnym możecie wrócić do starań od razu, dla mnie to było lekarstwo. Mam nadzieję, że Wasz aniołek szybko do Was wróci. Ściskam mocno, mam nadzieję, że córka zrozumie co się stało i nie będziesz musiała jej za dużu tłumaczyc
Quasha widzę imię już zaklepane co jak będzie syn?
guziczek przykro mi bardzo
aleks weź pod uwagę, że te wysokie bety są u dziewczyn które mają TP na pierwsze dni maja, Ty trochę później a tydzień robi różnicę
elli co u Was?Kleopatra lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Stres Ci nie pomoże. Pamiętaj że ważny jest przyrost a nie wartość w konkretyzm dniu. Będzie dobrze!
u mnie mdłości to już całodzienna sprawa. Nie rozstaję się z imbirem. Trochę to uciążliwe, ale co zrobić, taki mój urok.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ja odebrałam betę z dzisiaj 5480 więc ładnie rośnie i progesteron zrobiłam (ze stresu) i wyszło 31,35 ale za to chyba złapałam zapalenie pęcherza więc antybiotyk mnie czeka......
monika_89 lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
akurat mam i właśnie piję straasznie kwaśne i ciężko wchodzi przy mdłościach ale trzeba przecierpieć, i tak już się zmuszam do jakichś nieprawdopodobnie dużych ilości wody jak na mnie może jutro kupię sobie jeszcze jakąś żurawinę w kapsułkach, ale i tak zrobię badanie moczu żeby wiedzieć co i jak.cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
ag194 wrote:W sumie tak, bo startowa to zaspa:) a gdzie rodzisz?? Bo ja myślę nad zaspa albo wojewódzkim. U mnie chyba kliniczna odpada nie podoba mi się tam . te sale poporodowej . no chyba ze wykupie jedynkę. Porodowke maja super
Ja byłam raz na klinicznej i moja noga juz tam nie postanie. A po co Pani przyszła itd miałam plamienia w 6tyg i na ich usg nic nie było widać chyba ta maszyna to jeszcze moja mamę pamięta xD potem ten lekarz wziął mnie jednak do góry na oddział i tam chciał zrobić usg a do niego młodszy lekarz - cytuje to nie nasza pacjentka to po co ja tutaj przyprowadziles. Dobrze ze trafiłam na tego starszego pana to zobaczył na nowszym i miałam pęcherzyk przy ujściu macicy dostałam luteine dopochwowo plus leżenie z tylkiem u góry i tak całą niedziele a w poniedziałek wizyta u gniadka i pęcherzyk juz był daleko od ujścia ale sobie obiecałam ze juz tam nie pójdę temperaturę ciśnienie wpisują idealne książkowe nie sprawdzają. Pierwsza ciaza CC wskazanie kardiologiczne i teraz możliwe ze tez będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:59
ag194 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
missdiss wrote:akurat mam i właśnie piję straasznie kwaśne i ciężko wchodzi przy mdłościach ale trzeba przecierpieć, i tak już się zmuszam do jakichś nieprawdopodobnie dużych ilości wody jak na mnie może jutro kupię sobie jeszcze jakąś żurawinę w kapsułkach, ale i tak zrobię badanie moczu żeby wiedzieć co i jak.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Monita to jak dobrze pójdzie to spotkamy się na porodowce:) aneczka ja mam pełno energii i nie mogę spać ale u mnie to ze szczęścia chyba jak zasne to o 6-7 muszę wstać i tylko martwi mnie( wiem ze to głupie) brak nudności i wymiotów, za to ogromny apetyt. Moja siostra do 3 MSC non stop wymioyowala i schudla, a ja wcinam i nic mi nie jest:)
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja poczytalam o klinicznej i ma taka opinie jak Ty piszesz, wiec tez wole tam nie iść. Zaspa ma podobno dobre opinie jeśli chodzi o komplikacje przy porodzie, a przezorny zawsze ubezpieczony. Nie to, ze mowie, ze będą komplikacje, ale uspokaja mnie to, ze w razie czego będą w stanie uratować mi dziecko.
mon!ta^ lubi tę wiadomość