MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:Kicia trzymam kciuki
Młoda hmm pierwsze słyszę poza tym macica nie jest duża i zarodek w tym okresie jest bardzo nisko dla mnie jest to zabobon[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Ja jestem bardzo zadowolona. doprowadził do tej ciąży, zastosował odpowiednie leczenie, leki itd. (na PCOS). Udało się po trzech miesiącach od moich słów, które mu powiedziałam, że już teraz chce być w ciąży Prowadził dwie ciąże mojej bratowej, a co najlepsze prowadził moją mamę ze mną mam zaufanie
promyczek 39, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Kici.kulka i jak tam beta wiesz już cos???Bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki żeby wyszła pozytywnie.Oby maleństwo się na dobre zadomowiło
bezimienna lubi tę wiadomość
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny czy to prawda ze obcisle spodnie we wczesnej ciazy groza poronieniem? Ja mam takie ze mi uciskaja brzuch ale nie niewiadomo jak mocno. Dopiero w przyszlym tygodniu jade na zakupy dlatego pytam bo slyszalam od dwoch kolezanek ze jak sie nosi spodnie ktore uciskaja brzuch na poczatku ciazy to na 100% sie poroni:/ Mi osobiscie nie wydaje sie to prawda bo zarodek jest teraz chyba bardzo chroniony i to czy mamy uciskajace spodnie czy nie to chyba nic nie znaczy bo dzieciatko jest jeszcze baaaardzoo malutkie i nie czuje zadnego ucisku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 16:26
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, skromnie spróbuję się dołączyć do grupy. Dziś byłam u lekarza i ciaza potwierdzona, niestety jeszcze nic nie było w środku ale pęcherzyk piekny;) teraz wyjeżdżam na dwa tygodnie i nie wytrzymała bym tyle czekac;( zalecenia lekarza: dużo odpoczywac i cieszyć się soba i po urlopie znowu na kontrol;) wtedy już z serduszkiem
promyczek 39, Kofeina, mon!ta^, aneczka1983, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Jak tam dzien mija? Ja wlasnie wrocilam do domu. Mielismy z moim M wypadek ... Na szczescie nic sie nie stalo ale troche glowa uderzylam w drzwi i mnie boli teraz ale tak sie boje czy ten caly stres nie wplynal na fasolke ech co za ludzie jezdza po tych drogach w ogole nie patrza jak jada i kto ma pierwszenstwo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 16:39
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania