MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane!A ja chora:(dwa dni przedszkola starszej i wszyscy chorzy zła jestem podłożyła bym tam bombe bo cały zeszły rok też tak było.Boli mnie głowa, gardło mam katar.Musiałam wziąć nasivin bo bym się udusiła choc nie wolno i paracetamol.Boje się czy ciąża się utrzyma.Do lekarza za wcześnie nic jeszcze nie będzie widać.
-
Ana, ja kilka stron temu (w poniedziałek) martwiła się że zarażę się od mojego młodego... Wtedy dziewczyny doradziły Wit c i prenalenu ilość prenalenu grip. Apap można, ale bez przesady. Nie bierz nasivinu, postaw na wodę morską w sprayu lub spray homeopatyczny euphorbium... Dużo zdrowia!!! I miłego dnia dziewczęta!!!
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Panie . Nie wiem czy dobrze trafiłam,ale mam mały problem i mam nadzieje że otrzymam odpowiedź. Wg belly jestem w 4t+5d. Pierwszą wizytę mam umówioną na 16.09. Ze względu na to,że w pracy większość czasu stoję i czasem dźwigam musiałam powiedzieć szefowi o ciąży. Mam jak najszybciej dostarczyć zaświadczenie o ciąży. I tu moje pytanie. Chciałam się dowiedzieć czy takie zaświadczenie może wystawić ginekolog, który nie będzie prowadził mojej ciąży jeszcze przed założeniem karty.
-
hej. U mnie mdlośc już na całego i nie odpuszczają. Dobijcie mnieeee
Spirit witaj
quasha elli jest w szpialu i nie wiadomo co z nią
ana ja w ciąży z córką też bylam chora, z gorączką. Możesz wząc appap, prenalen, prenatal grip care, woda morska, parówki. Nasivin sobie daruj
kamyla witaj, wydaje m się, że powinen Ci wystawić takie zaświadczenie ale pewnie zależy od gin13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Wcześniej robiłam tylko test strumieniowy z tygodniami ciąży 2.09. I wyszło mi że jestem 1-2 tyg po owulacji . Czyli beta jest wtedy między 25 a 200 . Lekarz mówi że z tego co widziałem to.mialam około 170 wtedy a z wczoraj 6.09 - 702 . Na usg nie było jeszcze nic widać nawet pęcherzyka.
-
to można sobie gdybać ile miałaś. akurat to że lekrarz na oko okreśił beta 170 mnie nie przekonuje, powrtórz po jutrze zeby sprawdzić przyrost.
po jednym wyniku nic nie można powiedzećpromyczek 39, bezimienna, Mabelle, mon!ta^ lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kofeina wrote:Kochane właśnie odebrałam betę. 702 . Jak myślicie dobry wynik ?
na na ten sam dzień miałam 10393,3 mUl/ml więc chyba dobra już sama nie wiem jakie macie przedziały??
Ja robię w LuxmedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 10:26
-
Mieszkam w Holandii i tak sobie to ja na betę iść nie mogę. Więc powtórzyć nie mogę bo nie ma potrzeby. Lekarz nie dał. Skowrowania a prywatnych miejsc gdzie ja mogę zrobić nie ma . Miałam. Robiona krew w tym samym dniu co test 2.09 . I lekarz kazał. Wczoraj sprawdzić przedział czegoś tam.i po porównaniu testu z wysokością hcg plus tamtych badań wyszło. Mu 170 .
PINK SKY a który dzień po owu miałaś że taka wysoka beta? -
missdiss, ja dzisiaj odebrałam wynik TSH i mam 3,36, a dwa miesiące temu miałam 1,8, czyli już dość ładnie. Nie wiem co się stało, że prawie jest dwukrotnie większe, przecież biorę leki. Dzisiaj mam wizytę u endo, to zobaczymy co mi na to powie. Sama dzisiaj podniosłam sobie dawkę Eutytoxu z 50 za 75. Za dwie godz będę mieć drugi wynik bety i zrobiłam też progesteron.
Kici, zrobiłaś betę? Masz wynik?
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Hej dziewczyny a ja jednak nie poszlam do tego ginekologa bo caly wrzesien jest na urlopie pojde w piatek do innego w moim miescie ale postaram sie przetrzymac weekend i pojsc w poniedzialek ale piatek bardziej pasuje bo mam wolne ech moze juz cos bedzie widac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 10:31
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Kici.kulka wrote:Ja się już pożegnam. Znowu krwawię, tym razem boli mnie brzuch tak jak przy okresie.
Spokojnych ciąż kochane i niech wszystkie z was dotrwają do tego upragnionego maja :*
Wiem co czujesz trzymaj się kochanaCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
pink sky każdy lab ma swoje normy to raz a dwa w ten sam dzień po owu u 2 osób mogą być rózne wyniki bety bo kiedy indziej mogło być zagnieżdżenie
kofeina a to nie że na oko tylko na podstawie krwi tak zawyrokował, rozumiem. wg mnie wynik ok w takim razie
młoda i los zadecydował za Ciebe13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.