MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda19 wrote:Kurcze no nie wiem co mam zrobic
-
promyczek 39 wrote:Hmm pecherzyk jest widoczny indywidualnie czasem 5tyd3dn czasem troszke szybciej czasem pozniej ,moja znajoma 5tyd6d widziala juz serduszko! ale to kazda ma inaczej.. i powyzej bety 1000,a najlepiej 1500 jest ten pecherzyk
Kicikulka przykro mi,ale zrob te bete
Mloda ja bym poszla zeby podejrzec dla spokojnosci -
Ja jednak zadzwoniłam do swojego lekarza, bo nie wiem czy brać metforminę czy nie... wizyta w przyszłym tygodniu i powiedział że tydzień spokojnie mam jeszcze brać.... Jestem spokojniejsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:41
-
To ja biorę Bromergon na prolaktynę którą mam podniesioną dwukrotnie. Bromergon nie zalecany jest w ciąży, ale nie można odstawić nagle, bo można poronić.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
mloda musisz sama podjąć decyzję co będzie lepsze dla Twojej psychiki, nasze zdane znasz
promyczek ja zawsze dostawałam na 3tyg zwolenienie. Po co Ci zaświadczenie o ciaży? gin pewnie wypisze od ręki
aneczka widzę, żr Ty też masz niespełna rocznego maluszka13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja tez z Pomorza
Jutro druga beta, też jestem ciekawa. Dzisiaj na imprezie byłam i wytańczyłam się na całego
Ja biorę dostinex na prolaktynę i eutyrox 75 na tarczyce.
Młoda moim zdaniem za szybko ale jak ma Cię to uspokoić
Kici. kulka trzymam kciuki. -
A tu znalazłam taką ciekawostkę
Czy wiesz, że...
W najbliższej przyszłości prawdopodobnie będzie można rozpoznawać płeć dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży.
Będzie to możliwe na podstawie analizy dynamiki przyrostu gonadotropiny kosmówkowej (hCG) w surowicy krwi ciężarnej. Naukowcy zauważyli, iż w przypadku płodów żeńskich przyrost wydzielanego przez łożysko hormonu jest o ok. 20 proc. wyższy niż w przypadku płodów męskich.Camilia lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:
aneczka widzę, żr Ty też masz niespełna rocznego maluszka
-
aneczka Paula śmiga po kolanach po całym domu i wspina sie na meble. Non stop za nia gonię i łapię, żeby się nie obiła. Staram się jej nie dzwigać jak nie ma potrzeby ale wiadomo, ze nie zawsze się da, np jak juz musze przewinać to wolę to zrobć na dywanie niż brać i zanosić na przewijak ale już wkładanie do krzesełka czy do wanienki no nie ma siły. Z łóżecziem mam ten sam problem, obniżone do dołu bo wstaje w nim, a ja mam niecałe 160cm węc też wiszę na brzuchu. Na razie groszek nisko więc ne ma problemu, ale chyba będę musała nauczuć ją zasypiać całkowicie samej w łóżeczku. Po brzuchu trochę jeszcze pozwalam łazić, macica dalej nisko, ale powoli zaczynam ją odsuwać i mówić że nie wolno.
jak mąż w domu to staram se maksymalnie jego wykorzystać do noszenia młodej.
My się jeszcze nosiłyśmy w chuście, ale w obecnej sytuacji nie wiem czy mogę. Muszę porozmawiać z ginem i doradcą chrustowym na ten temat.
Niby wiedzałam, na co się piszę, ale i tak jestem trochę przerażonaaneczka1983 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Część! O ciazy wiem już od 9dpo
żyłam w strachu i do przywitania się czekałam na pierwsze usg,które wyszło ok
5 tydzien
wczoraj pecherzyk w macicy ktory uspokoił moje największe obawy o ciążę pozamaciczna, najnowszą beta z soboty 500
termin wg różnych kalkulatorów między 9 a 13 maja, wiec narazie przyjmuje roboczo ze 11
oczywiście wczoraj rano myślałam że już po wszystkim bo miałam delikatne plamienie a mój progesteon szalenie wysoki nie jest,ale na szczęście wszystko ok,czekam na wizytę serduszkowa
aneczka1983, Camilia lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2