MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kici.kulka, tulam mocno :* Ja wierzę, że będzie dobrze.
Mnie dzisiaj cały czas te mdłości męczą, niestety muszę co jakiś czas cokolwiek porzuć, pociumkać cukierka czy cokolwiek, bo inaczej gorzej. Co chwilę się posiłkuję świeżym imbirem.
Breezee, ja jestem z pomorza środkowego -
Kochane jestem po 1 wizycie u ginekologa
Tabletek mi nie zmienił. Ale zrobił mi usg . Coś tam małego było widać ale nie chciał do końca nic mówić. Kazał dziś jeszcze w szpitalu zrobić krew i stawić się u niego 13.09 razem z wynikami . Sprawdził jajniki . Myślałam że owulacja była z lewego jajnika a tu się okazało że z prawego. Sprawdził moje wykresy i kazał. Czekać na jutrzejszy wynik bety . Bo sądzi że ciąża jest młodsza niż te 5 tyg . No cóż zobaczymy . -
Cześc dziewczyny dzisiaj odebrałam swoje wyniki na tarczycę i TSH-4,81 FT3-3,51 FT4-1,32 ale najbardziej martwi mnie anty-TPO- 840,27 przy normie 0-5,61. Jutro mam wizytę u gina a w piątek u endo. Staram się nie martwić na zapas ale łatwo nie jest
-
monita stwierdziliśmy że co ma być to będzie i pierwszy cykl się nie zabezpieczaliśmy, generalnie myśleliśmy że rodzeństwo zrobimy bliżej roczku i mamy niespodziankę. Musze uważać bo jestem po cc. Niby możemy ale wiadomo jak to jest
breezee śląsk
kofeina teraz odpoczywać i dbać o siebieKofeina lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kofeina czesto dziewczyny maja młodsze ciaze ,odpoczywaj a wszystko bedzie dobrze.
Kinia te przeciwciała faktycznie duze..i tsh tez jest zaduze ,wiem bo jestem pod opieka endo od kilku lat,najwazniejszze ze masz juz te wizyty teraz.
ja jestem z kuj.pom:)2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
hej dziewczyny,ja odebrałam dzisiaj wyniki i beta urosła na 2309,50 z 430 bodajze ze srody tydzien temu, także prawidłowo jupi:)
Progesteron mam 26 a norma dla pierwszego trymestru od 11-90, w zeszlym tygodniu mialam 16, takze wzrosłow też o 10, takze chyba prawidłowo:)
Trzymam teraz kciuki za was mocno, żeby ten tydzień był owocny:)
20 września wizyta
Dołączam do was:)Mabelle lubi tę wiadomość
Marta 267 -
quasha witaj, widzę i u Ciebie aniołek, przykro mi bardzo. Wiadomo co było przyczyną? przepraszam, że dopytuję, ale starciłam ciażę wcześnie i boję się straty na takim wczesnym/późnym etapie
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
marta witaj. albo witaminy z kwasem foliowym albo kwas foliowy. Ja biorę doppel herz mama z dha W pierwszej ciązy brałam pregnę plus prgna dha ale koszt duzo większy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:09
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Marta 267 wrote:czyli femibioniu 1 nie laczy z pregna 250 dha? femibion nie zawiera tych kwasow dha
quasha dzięki i szczere współczucia. Teraz wszystrko będzie dobrze13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
mARTA witaj:) ładny przyrost bety:) ja tez biore femibion
Qasha aa to teraz juz rozumiem pytałam bo ja tez dzwigam w pracy i tez po poronieniu,ale na razie dostałam l4 od ogolnego ,bo tez nie mam zamiaru ryzykowac za tydzien mam wizyte u gina2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥