MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny jak myslicie, isc jutro do hina? Moj M mnie meczy zebym poszla i zebym chociaz sie dowiedziala czy fasolka sie dobrze zagniezdzila ale nie wiem czy go posluchac...
Mój M to znów mowi żebym poszła tego 19.09,bo jeszcze nic nie będzie widać.Wtedy to dopiero dostane w głowę bo się bede zamartwiac niepotrzebnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 19:48
-
Mabelle wrote:Mój M to znów mowi żebym poszła tego 19.09,bo jeszcze nic nie będzie widać.Wtedy to dopiero dostane w głowę bo się bede zamartwiac niepotrzebnie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Hmm pecherzyk jest widoczny indywidualnie czasem 5tyd3dn czasem troszke szybciej czasem pozniej ,moja znajoma 5tyd6d widziala juz serduszko! ale to kazda ma inaczej.. i powyzej bety 1000,a najlepiej 1500 jest ten pecherzyk
Kicikulka przykro mi,ale zrob te bete
Mloda ja bym poszla zeby podejrzec dla spokojnosciKofeina lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Hmm pecherzyk jest widoczny indywidualnie czasem 5tyd3dn czasem troszke szybciej czasem pozniej ,moja znajoma 5tyd6d widziala juz serduszko! ale to kazda ma inaczej.. i powyzej bety 1000,a najlepiej 1500 jest ten pecherzyk
Kicikulka przykro mi,ale zrob te bete
Mloda ja bym poszla zeby podejrzec dla spokojnosci[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
kici kulka ogromnie mi przykro trzymaj się! Mam nadzieję, ze Wasz aniołek szybko do Was wróci. Wiem co czujesz, bardzo współczuję
młoda ja bym poczekała tydzień, potem bedziez sie stresowac do nastepnej wizyty 2/3 tyg czy jest . Poza tym dziewczyno za dużo myślisz! poczytaj książkę, umów się na dobre ciacho z koleżankami, zrelaksuj. jeszcze 9mc ciąży i cale życe na zamatwianie przed Tobą
Marta ok13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:kici kulka ogromnie mi przykro trzymaj się! Mam nadzieję, ze Wasz aniołek szybko do Was wróci. Wiem co czujesz, bardzo współczuję
młoda ja bym poczekała tydzień, potem bedziez sie stresowac do nastepnej wizyty 2/3 tyg czy jest . Poza tym dziewczyno za dużo myślisz! poczytaj książkę, umów się na dobre ciacho z koleżankami, zrelaksuj. jeszcze 9mc ciąży i cale życe na zamatwianie przed Tobą
Marta ok[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Kici.kulka, mimo wszystko trzymam kciuki. Moja przyjaciółka miała krwawienia co piątek przez dwa miesiące. Brała 3x1 Duphaston i 2x1 Luteinę i pomogło. Miała takie krwotoki (zalała całą łazienkę), że nie dawałam jej szans na donoszenie tej ciąży, a teraz mała odwróciła się już do porodu i pewnie za jakiś miesiąc będzie z rodzicami.
Ja też mam przeciwciała tarczycowe wysokie, tylko ja mam anty-TG.
TSH z początkiem tego roku 4,2. FT4 poniżej normy. W czerwcu TSH 1,8, FT4 pośrodku normy. Jutro idę do endo i też jutro przed wizytą mam odebrać wyniki badań. Liczę, że dostanę coś na obniżenie przeciwciał. Słyszałam o Encortonie, więc jak endo mi czegoś nie da to sama zasugeruję.
Wizytę u gina mam za tydzień w czwartek. Może juz być coś widać. Będzie to już początek 7 tygodnia.
Ja jestem z Krakowa. Myślałam że może ktoś znajdzie się z okolic.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
missdiss wrote:jak jest u Was? mówiłyście w ogóle rodzinie już, czy jeszcze czekacie?
ja powiedziałam mamie, teściowej i bratowej i przyjaciółce. Tak aby w razie czego mieć wsparcie. A reszcie (bratowej drugiej, braciom M, kolegom z pracy etc) powiem jak przejdę na etap II trymestru.
Ja też miewam czasem lęki ale staram się je jak najszybciej odgonić. Niestety mam gorsze sny. Takie nerwowe także mózg swoje wyczuwa. Nie mogę się doczekać 30 by zobaczyć fasolkę