MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kofeina wrote:Mieszkam w Holandii i tak sobie to ja na betę iść nie mogę. Więc powtórzyć nie mogę bo nie ma potrzeby. Lekarz nie dał. Skowrowania a prywatnych miejsc gdzie ja mogę zrobić nie ma . Miałam. Robiona krew w tym samym dniu co test 2.09 . I lekarz kazał. Wczoraj sprawdzić przedział czegoś tam.i po porównaniu testu z wysokością hcg plus tamtych badań wyszło. Mu 170 .
PINK SKY a który dzień po owu miałaś że taka wysoka beta?
teoretycznie według tego kalendarza z ovu owulację miałam 11 sierpnia, Bete robiłam 3 września czyli 23 dpo
monika rozumie tylko po prostu tak myślę że tylko ja mam tą inną skale i jakąś wielką tę bete. Może bliźniaki hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:05
-
ριик ѕку wrote:teoretycznie według tego kalendarza z ovu owulację miałam 11 sierpnia, Bete robiłam 3 września czyli 23 dpo
monika rozumie tylko po prostu tak myślę że tylko ja mam tą inną skale i jakąś wielką tę bete. Może bliźniaki hahah -
dziewczyny a mnie łapią zasłabnięcia, no jakaś masakra dla mnie. Jestem dość aktywną osobą, pracuje u dwóch pracodawców plus biorę dodatkowe zlecenia. Widzę, że mój organizm się buntuje i źle znosi sytuacje stresowe...
Co do wczesnych i późniejszych wizyt u GINa, to ja zadzwoniłam do lekarza zaraz po zobaczeniu dwóch kreseczek - z uwagi przede wszystkim na branie metformaxu. Kazał brać i zrobić dwie bety i przyjść po tygodniu. W 5t1d według usg zobaczyłam pęcherzyk z mini zarodkiem. Lekarz kazał przyjść po dwóch tygodniach. I niby się na początku uspokoiłam, bo ciąża w macicy itd... ale znów zaczęłam się stresować do następnej wizyty. Myślę teraz, że wolałabym iść na wizytę i zobaczyć od razu serduszko, bo wtedy jest już pewność.
Trzymam kciuki za wszystkie!
monika_89 wrote:ja bym padła na zawal, a mąż by mi uciekł przy bliźniakach jeszcze za pierwszym razem spoko, ale mamy w domu małego szkraba wiec jeszcze jedno wystarczy
PS czytając raz czy dwa razy na dzień wpisy i nadążyć za nimi, to jakaś masakra, tyle piszemy - ale to dobrze, wymiana doświadczeń jest ważnaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:33
-
bezmienna to może przystopuj trochę chociaż z dodatkowymi zleceniami? Jesl chodzi o wizytę to ja właśnie dlatego chcę iść później. Jeszcze tylko tydzień...
a jeśli chodzi o ilość postów to dopiero sie zacznie jak będą wszystkie majówki, na razie nie ma nas za wiele13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyBezimienna ja w tamtej ciazy mam napady goraca, nierowne bicie serca i wlasnie co wstalam to lecialam przez rece. Okazalo sie ze mam.arytmie, ktora przeszla po ciazy i niedobor magnezu. Bral magneb6 i od razu poprawa
U mnie sa blizniaki i tak wszyscy mo wroza ale ja watpie :p znajac zycie za 3 razem by wyszly a ja do psychiatryka ;d -
Kofeina wrote:Kochana a to nie ty czasami miałaś mieć te trojaczki z wróżby? Ha ha u mnie wychodzi ze wczoraj byłam między 18 a 20 dniem po owu . A owulację miałam też 18 albo 20 sierpnia . Tak więc o wiele później od ciebie .
O nie nie to nie ja hahahhaha U mnie wy Aaaa to wszystko wyjaśnia już myślałam że ze mną coś nie tak. W sobotę chyba powtórzę i zrobię sobie mocz i morfologie będzie jak znalazł na środową wizytęKofeina lubi tę wiadomość
-
Kofeina moim zdaniem dobra beta
Nie stresujcie się tak dziewczyny, to i tak nic nie zmieni
Mój wynik pewnie będzie ok 15.
Ja się ogólnie tak nie denerwuje bo mam już dwójkę dzieci. Po prostu jak dla mnie to ostatni gwizdek. Jak nie teraz to nigdy. Dzieci już duże, wyrośnięte, samodzielne i nie będzie mi się chciało wracać do pieluch ;p -
Zrobiłam betę, wyniki będą może po 15, ale najpewniej jutro. Może pojutrze przyjmie mnie ginekolog, bo tak czy siak muszę iść...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:50
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
Breezee w ciąży zawsze zapotrzebowanie na hormony tarczycy rośnie stąd podwyższenie wartości TSH, ale lekarka mi mówiła, że to zupełnie normalne i trzeba po prostu korygować dawką leku i monitorowaćcykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Kici.kulka wrote:Zrobiłam betę, wyniki będą może po 15, ale najpewniej jutro. Może pojutrze przyjmie mnie ginekolog, bo tak czy siak muszę iść...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Dziewczyny czy to prawda ze obcisle spodnie we wczesnej ciazy groza poronieniem? Ja mam takie ze mi uciskaja brzuch ale nie niewiadomo jak mocno. Dopiero w przyszlym tygodniu jade na zakupy dlatego pytam bo slyszalam od dwoch kolezanek ze jak sie nosi spodnie ktore uciskaja brzuch na poczatku ciazy to na 100% sie poroni:/ Mi osobiscie nie wydaje sie to prawda bo zarodek jest teraz chyba bardzo chroniony i to czy mamy uciskajace spodnie czy nie to chyba nic nie znaczy bo dzieciatko jest jeszcze baaaardzoo malutkie i nie czuje zadnego ucisku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 13:52
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania