MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja beta z dzisiaj 5550
Przykro mi również obu kolejny cykl również był szczęśliwy dla ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:26
bbee, monika_89 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej byłam dziś u gina. Z powodu TSH dostalam euthyrox 25 i skierowanie na cito do endokrynologa. Dodatkowo wypisał mi symnatal pro baby. Za tydzień obiecał mi USG i zobaczymy dzidzie na chwile bo powiedział ze on jest przeciwny podgladaniu przed 8 tyg:) powiedział, ze naradzie beta wystarczy:) i ze wg niego to sądząc po becie ciąża rozwija się bdb
mon!ta^, bbee, monika_89, Camilia lubią tę wiadomość
-
guziczekm wrote:Dziewczyny niestety nasze maleństwo przestało się rozwijać, dlatego wypiszcie mnie z listy
Ale Wam życzę spokojnych ciąż i zdrowych dzidziusiów -
Qasha wrote:
U mnie dziś beta 5503, czyli jednak laboratorium się pomyliło, a Oleńka rośnie i to w normie Następna wizyta 23ego września i będziemy oglądać serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:17
-
Super dziewczyny, że przyrosty ładne
A mnie dzisiaj emocje rozpierają, raz mi się chce płakać, raz jest super. Aż tak hormony działają? W pierwszej ciąży aż tak nie odczuwałam takich skoków nastrojów ;/ A do tego te mdłości męczą, dobrze że z przerwami. -
Kici.kulka wrote:Moje maleństwo nie dało rady. Beta spadła o prawie 120 jednostekguziczekm wrote:Dziewczyny niestety nasze maleństwo przestało się rozwijać, dlatego wypiszcie mnie z listy
Ale Wam życzę spokojnych ciąż i zdrowych dzidziusiów
Bardzo mi przykro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:32