MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wlasnie zamawiam pizze :p,bylam dzis dlugo u kolezanki i niebylo czasu na gotowanie.ja niemam mdlosci raczej,tylko czasem w autobusie,jak jest duszno,ale to chyba dlatego ze biore tabletki na refluks codziennie rano na czczo a one hamuja wytwarzanie sokow zoloadkowych,w poprzedniej ciazy tez tak mialam,za to w pierwszej wymioty do 4tego miesiaca...ble,wspolczuje
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Kurcze, dziewczyny podzielcie się objawami. U mnie nic. Tzn cycki mnie bolą trochę w ciągu dnia, ale w nocy dochodzą do siebie i rano nie bolą. I w ciągu dnia znów zaczynają i tak w kółko.
Mdłości miałam na początku, ale z nerwów :p
Poza tym totalnie nic. Nawet jem normalnie, ale nie mam jakichś super smaków
U mnie też objawów prawie zero.Muliło mnie na początku ze 3 razy albo jak poczuje głód.Po jedzonku przechodzi
Cycki mnie nie bolą wcale,czasem tylko zaboli mnie w podbrzuszu ale lekko.Mam nadzieje ze tak już będzie do końca -
ja z córką miałam non stop ochotę na słodkie, teraz dałabym się pokroić za mięso (ah cheesburgery! dobrze, że mąż robi pyszne domowe, zawsze to zdrowsze niż mak )
jutro jedziemy na festiwal foodtrucków to się najem
młoda jedz na zdrowie, w rozsądnych ilościach ale jak masz ochotę to dlaczego nie
mabelle zamiary zamiarami możesz sie nie obżerać a zacznie Ci się zbierać woda i niewiadomo skąd zrobi sie 20kg :p absolutnienie straszę ale lepiej sie nastawic na więcej
quasha nie musisz mieć objawów. U mnie byly mdłości i dziś nie ma, cycki nie bolą w ogóle (z córką bolały non stop)13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mnie z objawów to cały czas mdli z krótkimi przerwami, na "odrobinę mniej"... Cycki bolą, w podbrzuszu czasem trochę ciągnie. Nastroje od płaczu do śmiechu. Hormony mi powariowały jak nic. Dziwnie się czuję, tak nie sobą... Oby przeszło.
A smaka to miałam wczoraj na marchewkę zasmażaną (tak jak marchewka z groszkiem, ale bez groszku), ale dopiero dziś zrobiłam na obiad jak zakupiłam marchewkę Na kolację dziś za to naleśniki nasmażyłam, ale już się źle zaczęłam czuć od stania nad patelnią -
Ooo pizza! Od dwóch dni chodzi za mną z oscypkiem i żurawiną. Chyba jutro sobie ulżę
U mnie z objawów to zgaga, piersi juz mniej bolą. W pierwszej ciąży miałam mdłości do 5go miesiąca. Okropność.
Moje libido sięgnęło dna.... aaa jeszcze mega szybko przetluszczaja mu się włosy i normalnie lojotok na czole i nosie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 19:47
-
Qasha, co do Twoich lęków - doskonale Cię rozumiem, przeżyłam to samo, ale wcześniej... Na 6tyg widziałam ❤, po dwóch kolejnych już go nie było... I 2 następne czekałam na naturalne poronienie... Wtedy miałam dużo niższą betę, na 24 DPO było koło 600
-
Dziewczyny dzięki za kciuki.
W zasadzie nic nie wiem. Pęcherzyk w macicy, wielkości odpowiedniej do wieku ciąży - 0,6cm. Na zarodek podobno za wcześnie.
Mam cystę na 1cm, ale ma się wchłonąć jak zaniknie ciałko żółte, podobno nie groźna. Ciałko żółte podobno trochę pomarszczone, na to ma pomóc dupek i luteina.promyczek 39, Mabelle, Espera lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
monika_89 wrote:Breezee i jak?
Kofeina to może córka? Przy nich się podobno brzydnie a u Ciebie problemy ze skórą i włosami -
Moje kochane, czy jest wśród was znawczyni przyrostu beta hcg? Czegoś tu nie rozumiem, wyczytałam gdzieś, że beta podwaja sie od 1200 do 6000 nawet co 4 dni a powyżej 6000 nawet może wolniej. Ja 31 sierpnia miałam 7602.62 a dzisiaj 42927.13 średni podwójny przyrost to niecałe 4 dni to dlaczego kalkulator wyświetla mi poniżej normy?? Czy już powinnam zacząć żegnać się ze swoją kruszynką? Wizytę u giną mam dopiero we wtorek i próbuje się nie denerwować, ale ciężko mi to idzie. Może któraś z was była w takiej sytuacji?Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤