MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Breezee ja też miałam takie jasnorozowr plamienie,oczywiście od razu w płacz. I tak miałam umowionego lekarza na ten dzień,sprawdził i powiedział że wszystko ok i ze do 3 miesiąca się zdarza. Idź na wizytę,uspokoi Cię i dowiesz się co ijak.2017 #1
2019 #2
-
Qasha wrote:Byłam, był pęcherzyk w macicy 5mm. Następna wizyta za 2 tyg.
Tylko z tym podwajaniem co 96h to piszą też, że to w okolicach 10tc, a ja przecież jestem dopiero w 6tc. Wg mojego laboratorium juz się nie mieszczę na 6tc, tylko na 7.
Po prostu nie wiem, co myśleć. Żałuję, że zgodziłam się na to badanie. Wcześniej beta przyrastała nawet o 200%
Nie denerwuj się! rośnie Beta, objawy mogą zanikać i wracać, jeszcze Ci się dadzą we znaki!!! Głowa do góry. Jak bardzo się boisz, zrób jeszcze raz betę jutro lub w poniedziałek i spróbuj przyspieszyć wizytę jeżeli ma Cię to uspokoić. Na moje oko to już powinno być widoczne serduszko w przyszłym tygodniu. Twój spokój jest teraz najważniejszy!
-
quasha rodzina faktycznie niepotrzenie zabrała Cię na badanie. Beta po 6tys zwalnia i pewnie to widać u Ciebie. Postaraj sie nie martwić za bardzo, odpoczywaj, wszysrko będzie dobrze, zobaczysz
promyczek 39 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
O tej lutce mialam Wam pisac ale juz monika napisała ja własnie gdzies to juz czytałam wczesniej i tak robie,Bety Wam bardzo ,ładnie rosna,ale własnie poniej beta zwalnia takze nie ma co sie nakrecac,trzeba myslec pozytywnie :*2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Jak tam popoludnie dziewczyny? My wlasnie wrocilismy do domu, na dworze nie da sie wytrzymac. Taka duchota ze masakra prawie wszystkie macie problem z jedzeniem a ja jadlabym ile wlezie, niestety najbardziej te niezdrowe rzeczy np. Chipsy i nawet ostatnio jak zobaczylam w reklamie zupki "Amino" (nie pamietam dokladnie) i sprobowalam to tak mi posmakowaly ze moglabym je jesc caly czas[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Jak tam popoludnie dziewczyny? My wlasnie wrocilismy do domu, na dworze nie da sie wytrzymac. Taka duchota ze masakra prawie wszystkie macie problem z jedzeniem a ja jadlabym ile wlezie, niestety najbardziej te niezdrowe rzeczy np. Chipsy i nawet ostatnio jak zobaczylam w reklamie zupki "Amino" (nie pamietam dokladnie) i sprobowalam to tak mi posmakowaly ze moglabym je jesc caly czas
Mi też apetyt dopisuje właśnie zjadłam juz druga dziś miskę fasolki
A jeszcze bym zjadła galaretkę z bitą śmietanąMłoda19 lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Mi też apetyt dopisuje właśnie zjadłam juz druga dziś miskę fasolki
A jeszcze bym zjadła galaretkę z bitą śmietaną[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Mnie właśnie dzięki Bogu nie ciągnie do sieciowego jedzenia.Ale jeszcze wszytko przede mną.Nie mam zamiaru przytyć więcej niż 10 kg i dlatego postaram się unikać pizzy czipsow i takich tam
Młoda19, Camilia lubią tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Mnie właśnie dzięki Bogu nie ciągnie do sieciowego jedzenia.Ale jeszcze wszytko przede mną.Nie mam zamiaru przytyć więcej niż 10 kg i dlatego postaram się unikać pizzy czipsow i takich tam
Mabelle lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Hej dziewczyny, u mnie nudności brak, ale apetyt straszny i to na słone. W kółko jem śledzie pycha:) ogórki korniszony i najchetniej bym jadła chipsy, ale sie ograniczam. Do tego odczuwam zmeczenie w godzinach popoludniowych, w pracy po 14 padam już, bol jajnikow zazwyczaj wieczorem, no i bol i wrazliwosc piersi:)
Mabelle lubi tę wiadomość
Marta 267