MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marie_marie22, julita, toska_88, blubka, Maniuś, Breezee, bezimienna, Uska, MyHappy, monika_89, Uszczesliwiona, sylwia1985, sylwucha89, Arwi, Madu1611 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-) zabawa zabawa i powiem szczerze że jestem zaskoczona wynikami
choć zawsze biorę pod uwagę zdjęcie, nick i po większym Poznaniu charakter a reszta to już tajemnica:-)
Uska ja bym się nie martwila bo na 2 zdjęciu naprawdę było widać kość nosowa a jak było widać to znaczy że jest to po co się zamartwiac przecież nie zginie jak wyrosła:-)
Jagoda mnie tak wszystko boli właśnie wtedy jak przez sen położę się na brzuchu. 5ak mi wypycha kręgosłup że po przebudzeniu nie mogę się ruszyć. Teraz śpię z 2 kołdra zwinieta w rulon przed sobą żeby si4 nie przekręcić przez sen .
Klaudia jeśli siedzisz w domu to ja smaruje opryszczke roztworem fioletu . 3 dni i po wszystkim bo usycha szybciutko minus taki ze masz fioletowe wary:-) w szpitalu jak byłam z małym na zapalenie jamy ustnej ( 1 kontakt dziecka z opryszczka skończył się szpitalem i owrzodzeniem całej buzi) lekarze mówili że to najlepszy i najszybszy sposób o nie wprowadzisz żadnych leków do organizmu.
My to sobie dzisiaj pospalismy... aż miło. Wstalismy o 9! Mąż musiał od razu ubierać się prosto do pracy bo na śniadanie nie było czasu bo nasz mały budzik zaspal:-)
a z tymi czekoladami to będzie trzeba pomyśleć nad czymś innym no bo przecież po porodach czas na dietę a jak mi tak przyjdzie 20 czekolad to będę szerszą jak w ciąży:-)Demsik, Uska, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa ha aparatki:-) Marie przykro mi ale to się liczy tylko raz... jak pasuje mi do ciebie syn to nie umiem tego zmienić ale ja nawet wróżka nie jestem tylko fryzjerka a w sumie rzecz biorąc kura domowa bez zdolności nadprzyrodzonych a więc możesz mieć córeczkę
Demsik ale laseczka z Ciebie ! Uwierz mi ze wiele bym dała by wyglądać tak po kuracji odchudzającej po ciazy:-)
Mi już 4 dzień dokucza ból głowy i ciśnienie skacze w górę.Demsik lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja juz w pracy
myślę cały czas o mojej coreczce
ale bym chciała zeby tak juz zostalo! Zeby miala takie krecone wloski jak ja i zielonkawe oczy po tacie. Ubieralabym ja w sukieneczki i robila kucyczki
Myslicie ze zmienić suwaczek na wg usg? Niby 12t4d dzisMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Tośka jak już dziewczyny takie hojne są to niech Ci wyślą np. skakankę z licznikiem, hula-hop, jakieś herbatki typu figura czy siemię lniane, Qasha skoro w decathlonie pracuje to może by wysłała jakiś stanik sportowy albo leginsy, mamuśki zza granicy jakieś ciekawe gadźety, które u nas są niedostępne
WreszcieMama to w ogóle się nie wypłaci za wróżbę i opiekę mentalno-psychologiczną, także dziewczynki kupować skarbonki i odkładać złotówki do maja na szczytny cel
toska_88, MEGI81, Demsik, WreszcieMama, monika_89, Madu1611, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Dzien dobry
ja juz w pracy
myślę cały czas o mojej coreczce
ale bym chciała zeby tak juz zostalo! Zeby miala takie krecone wloski jak ja i zielonkawe oczy po tacie. Ubieralabym ja w sukieneczki i robila kucyczki
Myslicie ze zmienić suwaczek na wg usg? Niby 12t4d dzisMEGI81, Demsik, MyHappy, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblubka wrote:Tośka jak już dziewczyny takie hojne są to niech Ci wyślą np. skakankę z licznikiem, hula-hop, jakieś herbatki typu figura czy siemię lniane, Qasha skoro w decathlonie pracuje to może by wysłała jakiś stanik sportowy albo leginsy, mamuśki zza granicy jakieś ciekawe gadźety, które u nas są niedostępne
WreszcieMama to w ogóle się nie wypłaci za wróżbę i opiekę mentalno-psychologiczną, także dziewczynki kupować skarbonki i odkładać złotówki do maja na szczytny cel
ha ha
PS i niewiem kto by na tej skakanie skakał! Ja nie z tych ćwiczących:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 09:59
MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Toska za corke to ja ci wysle czekolade wino wodke a potem plan diety od koleżanki dietetyczki;)pasuje???
blubka, MEGI81, toska_88 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
julita wrote:to u nas drugie dziecko jest w drodze a R. już gada o trzecim i też się zastanawiam czy nie zjadł czegoś co mu zaszkodziło, zwłaszcza że wyraźnie dałam mu do zrozumienia że finito, kończymy na dwójce!
Tośka no jak mi wywróżysz tego syna to od razu do mnie podsyłaj nr konta bankowego
Ja mam już synka 8,5 roku, teraz ma być drugi, więc może się okazać, że będę miała całą drużynę piłkarskąchyba, że Tośka da mi pewność, że kolejna będzie Natalka
-
toska_88 wrote:Ha ha aparatki:-) Marie przykro mi ale to się liczy tylko raz... jak pasuje mi do ciebie syn to nie umiem tego zmienić ale ja nawet wróżka nie jestem tylko fryzjerka a w sumie rzecz biorąc kura domowa bez zdolności nadprzyrodzonych a więc możesz mieć córeczkę
Demsik ale laseczka z Ciebie ! Uwierz mi ze wiele bym dała by wyglądać tak po kuracji odchudzającej po ciazy:-)
Mi już 4 dzień dokucza ból głowy i ciśnienie skacze w górę.
A ja tak na serio to się ucieszę i z chłopca i z dziewczynki, bo chcemy mieć trójkę dzieci (a to jest dopiero pierwsze)