Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9f52d1d03e5.jpg[/url
    Witam sie z wami w 15tygodniu ciazy:)

marie_marie22, julita, toska_88, blubka, Maniuś, Breezee, bezimienna, Uska, MyHappy, monika_89, Uszczesliwiona, sylwia1985, sylwucha89, Arwi, Madu1611 lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • dewa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, jaki brzunio malutki! Bez problemu w portki wchodzisz :D Śliczna z Ciebie Mamusia! :)

Demsik lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Toska wyczarowała mi córeczke, to osobiście wyślę jej kwiaty, czekoladki czy nawet pół litra ;) ;) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 09:39

toska_88, Maniuś, Rudzik, Demsik, Arwi lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik, pięknie wyglądasz. Jaki brzuszek zgrabny <3

Demsik lubi tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, to ja już się nastawiłam na córeczkę trochę... Toska, może zmienisz jednak zdanie????:D

toska_88 lubi tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) zabawa zabawa i powiem szczerze że jestem zaskoczona wynikami :-) choć zawsze biorę pod uwagę zdjęcie, nick i po większym Poznaniu charakter a reszta to już tajemnica:-)
    Uska ja bym się nie martwila bo na 2 zdjęciu naprawdę było widać kość nosowa a jak było widać to znaczy że jest to po co się zamartwiac przecież nie zginie jak wyrosła:-)
    Jagoda mnie tak wszystko boli właśnie wtedy jak przez sen położę się na brzuchu. 5ak mi wypycha kręgosłup że po przebudzeniu nie mogę się ruszyć. Teraz śpię z 2 kołdra zwinieta w rulon przed sobą żeby si4 nie przekręcić przez sen .
    Klaudia jeśli siedzisz w domu to ja smaruje opryszczke roztworem fioletu . 3 dni i po wszystkim bo usycha szybciutko minus taki ze masz fioletowe wary:-) w szpitalu jak byłam z małym na zapalenie jamy ustnej ( 1 kontakt dziecka z opryszczka skończył się szpitalem i owrzodzeniem całej buzi) lekarze mówili że to najlepszy i najszybszy sposób o nie wprowadzisz żadnych leków do organizmu.
    My to sobie dzisiaj pospalismy... aż miło. Wstalismy o 9! Mąż musiał od razu ubierać się prosto do pracy bo na śniadanie nie było czasu bo nasz mały budzik zaspal:-)
    a z tymi czekoladami to będzie trzeba pomyśleć nad czymś innym no bo przecież po porodach czas na dietę a jak mi tak przyjdzie 20 czekolad to będę szerszą jak w ciąży:-):-)

Demsik, Uska, Kleopatra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha aparatki:-) Marie przykro mi ale to się liczy tylko raz... jak pasuje mi do ciebie syn to nie umiem tego zmienić ale ja nawet wróżka nie jestem tylko fryzjerka a w sumie rzecz biorąc kura domowa bez zdolności nadprzyrodzonych a więc możesz mieć córeczkę:-)
    Demsik ale laseczka z Ciebie ! Uwierz mi ze wiele bym dała by wyglądać tak po kuracji odchudzającej po ciazy:-):-)
    Mi już 4 dzień dokucza ból głowy i ciśnienie skacze w górę. :-(

Demsik lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) ja juz w pracy :) myślę cały czas o mojej coreczce :) ale bym chciała zeby tak juz zostalo! Zeby miala takie krecone wloski jak ja i zielonkawe oczy po tacie. Ubieralabym ja w sukieneczki i robila kucyczki :)

Myslicie ze zmienić suwaczek na wg usg? Niby 12t4d dzis

MEGI81 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • blubka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka jak już dziewczyny takie hojne są to niech Ci wyślą np. skakankę z licznikiem, hula-hop, jakieś herbatki typu figura czy siemię lniane, Qasha skoro w decathlonie pracuje to może by wysłała jakiś stanik sportowy albo leginsy, mamuśki zza granicy jakieś ciekawe gadźety, które u nas są niedostępne ;-) WreszcieMama to w ogóle się nie wypłaci za wróżbę i opiekę mentalno-psychologiczną, także dziewczynki kupować skarbonki i odkładać złotówki do maja na szczytny cel ;-)

toska_88, MEGI81, Demsik, WreszcieMama, monika_89, Madu1611, Kleopatra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Dzien dobry :) ja juz w pracy :) myślę cały czas o mojej coreczce :) ale bym chciała zeby tak juz zostalo! Zeby miala takie krecone wloski jak ja i zielonkawe oczy po tacie. Ubieralabym ja w sukieneczki i robila kucyczki :)

Myslicie ze zmienić suwaczek na wg usg? Niby 12t4d dzis
    Ja chciałam że jak będzie córka żeby miała po mnie blond włosy i noebieskue oczy a syn pp tacie brunet o ciemnych oczach. I najp8erw chciałam córkę potem syna i Co? Urodził się syn blondyn o niebieskich oczach więc jak chcesz rozsmieszyc Boga to sobie cos zaplanuj:-)

MEGI81, Demsik, MyHappy, sylwucha89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Tośka jak już dziewczyny takie hojne są to niech Ci wyślą np. skakankę z licznikiem, hula-hop, jakieś herbatki typu figura czy siemię lniane, Qasha skoro w decathlonie pracuje to może by wysłała jakiś stanik sportowy albo leginsy, mamuśki zza granicy jakieś ciekawe gadźety, które u nas są niedostępne ;-) WreszcieMama to w ogóle się nie wypłaci za wróżbę i opiekę mentalno-psychologiczną, także dziewczynki kupować skarbonki i odkładać złotówki do maja na szczytny cel ;-)
    HA ha może najłatwiej będzie podać nr konta żeby oszczędzić dziewczyna sklepów poczty o problemów a ja uzbieram na pernament brwi po porodzie :-) :-) ha ha
    PS i niewiem kto by na tej skakanie skakał! Ja nie z tych ćwiczących:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 09:59

MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość

• blubka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    HA ha może najłatwiej będzie podać nr konta żeby oszczędzić dziewczyna sklepów poczty o problemów a ja uzbieram na pernament brwi po porodzie :-) :-) ha ha
    to jest całkiem dobry pomysł hahaha ;-)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Toska dobre:-P ja zawsze chcialam syn corka żeby bronil siostry jakby co ale na odwrot tez moze byc byle miec core:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wczoraj Mąż powiedział, że będziemy próbować do skutku aż pojawi się Natalka :) zastanawiałam się czy coś mu zaszkodziło ;)

Demsik, WreszcieMama, monika_89, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska za corke to ja ci wysle czekolade wino wodke a potem plan diety od koleżanki dietetyczki;)pasuje???

blubka, MEGI81, toska_88 lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik śliczny brzuszek <3

Demsik lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    to u nas drugie dziecko jest w drodze a R. już gada o trzecim i też się zastanawiam czy nie zjadł czegoś co mu zaszkodziło, zwłaszcza że wyraźnie dałam mu do zrozumienia że finito, kończymy na dwójce! :D

Tośka no jak mi wywróżysz tego syna to od razu do mnie podsyłaj nr konta bankowego :D

Ja mam już synka 8,5 roku, teraz ma być drugi, więc może się okazać, że będę miała całą drużynę piłkarską :) chyba, że Tośka da mi pewność, że kolejna będzie Natalka :)

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Ha ha aparatki:-) Marie przykro mi ale to się liczy tylko raz... jak pasuje mi do ciebie syn to nie umiem tego zmienić ale ja nawet wróżka nie jestem tylko fryzjerka a w sumie rzecz biorąc kura domowa bez zdolności nadprzyrodzonych a więc możesz mieć córeczkę:-)
    Demsik ale laseczka z Ciebie ! Uwierz mi ze wiele bym dała by wyglądać tak po kuracji odchudzającej po ciazy:-):-)
    Mi już 4 dzień dokucza ból głowy i ciśnienie skacze w górę. :-(
    Toska, nie umiejszaj sobie! Tyś jest nasza wróżka forumowa :D
    A ja tak na serio to się ucieszę i z chłopca i z dziewczynki, bo chcemy mieć trójkę dzieci (a to jest dopiero pierwsze) ;)

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka, jak dasz mi gwarancję, że kolejna będzie córka, to mój mąż będzie Ci co miesiąc wysyłał kieszonkowe :)

marie_marie22, toska_88 lubią tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 18:32

blubka, monika_89, Arwi lubią tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ