MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja idę na pierwsze USG w Sobotę.
Będzie to 7t2d więc mam nadzieję coś zobaczyć.idę prywatnie, bo tu w UK pierwsza wizyta odbywa się normalnie w 12-13 tygodniu, a ja wkrótce lecę do Polski i muszę się podzielić nowiną z rodziną
Staram sobie nic nie wkręcać chociaż nie wiem czego się spodziewać, bo to moja pierwsza ciąża. Dobrej nocy kobitkiLwica, mon!ta^, monika_89, Camilia lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ kochane to moj tescik z wczoraj, czulam potrzebe nasikania
W uk mieszka moja siostra trgaedia z ciaza jesli chodzi o usg i wogole.po porodzie wypuscili ja na druga dobe jak dobrze pamietam i dostala ataku jaby rzucawki,ledwo z tego wyszla a po drugim uparla sie ze nie wtjszie i ataku dostala w szpitalu z wyciencEnia organizmu.tam ta sluzba zdrowia jest dziwnaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam i ja po tej stronie
Wczoraj wieczorem 2 kreseczki na tescie, dzisiaj rano powtorka. A jeszcze dwa dni temu byl negatyw Moge tu z wami zostac 37 tygodni??
Julita jestesmy obie wrzesniowkami, kojarze Cie z tamtej grupymon!ta^, kamyla112, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i gratuluje nowym majowkom:* co yam u Was dziewczyny? U mnie zapowiada sie znowu upalny dzien ale nie ma co narzekac,za niedlugo bedziemy wszystkie chcialy z powrotem tego slonca a ja dzisiaj pierwszy raz robilam poklony do muszli klozetowej juz wczesniej mialam mdlosci ale bez wymiotow a dzisiaj zaczelam robic sobie sniadanie i.. I teraz na jedzenie nie moge patrzyc[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMogępomarzyć napewno będzie super przysrost:-) ja wczoraj pod impulsem scielam sobie włosy o 20 cm. Były zniszczone ale dzisiaj wiem że wolałabym długie zniszczone niż te krótkie zdrowsze . Zawsze coś wymyślę żeby sobie problemów dodać ehh. Muszę ściągać już pierścionki bo pomału czuje ze mi palce puchna szczególnie w nocy . Cycki mam już jak Pamela ale bola tylko przy dotykaniu. Innych objawów brak. Podbrzusze lekko ciągnie nawet już sikac latam rzadziej niż w zeszłym tygodniu. Aneczka1983 właśnie o to chodzi ze ja nie mam problemów z zaparciami a wręcz przeciwnie. Co zjem to toaleta a waga ani drgnie w dół. Już nawet przed ciąża zrobiłam badania pod kątem tarczycy i cukrzycy ale jestem zdrowa jak kon:-)