MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kofeina gratuluje, za dwa tygodnie najwazniejszy moment! Serduszko!
Promyczek 39- duzo czytam i wysledzilam temat, ze jedna kawa dziennie nie zaszkodzi ani matce ani malenstwu. W Ameryce dopuszczalne sa az 3 filizanki malej czarnej(szok).
A ja wlasnie po USG. Lekarz powiedzial, ze z ciaza wszystko w porzadku. A plyb moze byc peknietym torbielem. Ale zobaczymy co mi powie dalej. Jestem spokojniejsza. Duzo spokojniejsza.Kofeina, promyczek 39, toska_88, Spirit, monika_89, missdiss, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:kArolina seven czekałąm na Ciebie:) ** juz chcialam sie pytac czy dolaczysz do nas
Kochana mamy podobny termin ,ja mam 15 maja. ate bete ostatnia to ktory tydzien i dzien twoj?
Witam nowe majóweczki
Moge pomarzyc ,tez dzis czekam na wyniki bety.
no ja tez 15-16, dzisiaj mam 5t1d wg terminu ostaniej @ (mialam 08.08) a Ty? no iui mialysmy w tym samym dniu tylko ze u mnie pecherzyki pekly miedzy poniedzialkiem po 14 a wtorkiem o 9 rano bo tyle czasu mialy plemniczki jak sie czujesz ogolnie?
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Kofeina ale laseczka jestes
Karola mamy tak samo ja tez mam dzis 5tydz1dn tyle ze wlasnie mialas pozniej troszke owu :)czuje sie ok,tzn nie mam mdlosci,ale mam wrazliwe sutki,piersi jak balony,i ciagnie mnie podbrzusze,do tego woda mi sie zatrzymala i jestem spuchnieta a Ty?toska_88 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyHa ha julica pochowaj noże bo to może przepowiednia ha ha. Mi też się głupoty śnią. Wczoraj mi się śniło że chciałam uwieść 10 lat młodszego ode mnie prakrykanta mojego męża ha ha. A może to jakieś skryte marzenia? Hi hi. Co do zębów wychodzi ostatni ale łatwo nie było. Ciągle szły mu po 3 a nawet 4 naraz i zawsze osłabienie choroba a nawet 2 razy szpital:-( także ledwo odetchne od jednych to zaraz nastepnemu będą szły. Julita a ile ma twój skarb? Co do kawy ja pije 2. Jedna rano rozpuszczalna z mlekiem (która coś mi teraz nie wchodzi) i kółko południa parzona. Przed ciąża piłam min 5 więc jest to ograniczenie:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:witaj mon!ta, odnośnie wychowawczego tzn jego przerwania to mogę jakby to napisać w dniu powrotu dać zwolnienie np przez koleżankę? czy muszę iść na ten jeden dzień?
blubka lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
julita wrote:Kofeina niektórym nawet dodatkowe kg nie zabierają urody, potwierdzam ślicznie wyglądasz i ten zadziorny tatuaż co to?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e717a1ed0617.jpg
Czuje się dumna z niego . Jak teraz przyjdzie kolejne maleństwo dorobie tylko kolejne serduszko . Wkoncu kluczem otwiera kolejne serduszko .
A to zdjęcie jest 4 dni po zrobieniu go czyli jakieś 5 miesięcy temu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 10:44
toska_88, monika_89, Mabelle, blubka, ag194 lubią tę wiadomość