MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
toska_88 wrote:Dziękuję. Dopiero teraz zobaczyłam że mam kilka zaproszeń a nawet nie wiedziałam że jest coś takiego:-) oczywiście wszystkie was przyjęłam. A co nowego można przyjmując takie zaproszenia? Bo ciemna jestem w tym temacie
-
Lwica wrote:Tez mieszkam w Uk także wieco czujesz. Tych wizyt jest mniej niz w Polsce (((
Nie byłaś u położnej ?
Ponizę lista wizyt które bedziesz miała :
5-10 weeks
10-14 weeks
14-20 weeks
16 weeks
18-20 weeks
25 weeks (first pregnancy only)
28 weeks
31 weeks (first pregnancy only)
32-34 weeks
34 weeks
36 weeks
38 weeks
40 weeks (first pregnancy only)
41 weeks
2 USG
Pierwszy w 11-12 i drugi w 20 szału ni ma
Dzięki Lwica za info, byłam u GP ale nic mi nie powiedział. Więcej dowiedziałam się od Ciebie mam czekać na list z dokładną datą pierwszego usg w okolicy 12-13 tyg.
Rodziłaś już tutaj?
Lwica lubi tę wiadomość
-
Kleopatra ale Ci zazdroszczę ze juz jutro masz wizytę.Ja do poniedziałku to chyba w głowę dostanę z nerwów
A dziś mam jeszcze jakiegoś doła,nerwy i ogólnie do dupy się czuję. Spać mi się chce cały czas,masakra jakas. -
Dzieczyny tyle piszecie, że nie daję rady Was nadrobić
Tośka to widzę, że mamy dzieci w podobnym wieku
Monika Aviocontrol Apteo Dziecko nie wolno brać w ciąży ani podczas karmienia piersią.
Ja również mam nadwagę W pierwszej ciąży (miałam cukrzyce) przytyłam tylko 2kg a po pół roku od urodzin córki ważyłam 15kg mniej Karmiłam 10 miesięcy i jak Mała zrezygnowała z piersi to zaczęłam sobie dogadzać kulinarnie i wszystkie nadprogramowe kg wróciły Teraz nie mogę popełnić tego błędu. Również miałam cc i teraz też zapewne tak będzie- względy okulistyczne.
Miłego dnia wszystkim życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 15:02
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Aha
Ta pierwsza wizyta z położna
Trwa około godziny pozniej juz 20 min max
Pierwsza wizyta
Zrobi wywiad
Zalozy ci książę ciazy Blue book
Pobierze krew
Dziękuję Ci jeszcze raz kochana
Ja idę na tą prywatną wizytę w 7 tyg. tylko dlatego, że w 1go października lecimy do Polski i chcemy być pewni, że jest zarodek żeby móc się podzielić nowiną.
W jakim szpitalu rodziłaś jeśli mogę wiedzieć?
I ile twój synek ma lat?
-
Mam wynik bety 22 dpo 8622
przyrost jest chyba bo o 111%, ale bylam dzis tez na usg ,5tydz1dn i jest malutki pęcherzyk ale bez echa zarodka i bez ciałka zóltegoblubka, missdiss lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Kleopatra na pewno będzie ok
Camilia no co Ty! co za bęcwały w tej aprece dzięki!
promyczek piękny przyrost, to dopiero 5+1, jeszcze czas na zarodekpromyczek 39, Kleopatra lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
mon!ta^ wrote:A co masz w ulotce napisane jeszcze przeczytaj13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Lwica wrote:Rozumie.
Skad jestes??
Ja tam czekam do 12tyg i wtedy powiem rodzinie.
Jestem z Londynu i nie wytrzymam chyba będąc w Polsce i nic nie mówić ty to jesteś cierpliwa, że wytrzymasz do 12 tyg. Będąc w Polsce będę w 9-11 tyg.
To ile synek ma lat?Lwica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z kwietniowek... Z racji tego że mam nieregularne miesiączki termin wypada mi dopiero na 3 maja, a nie jak wg Om na 21 kwietnia... Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona...
Mam pytanie... Czy ktoś prowadzi listę majoweczek? Bo na pierwszej stronie chyba lista jest mało aktualna... A szkodamon!ta^, bezimienna, Camilia lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Monika będziemy s7e wspierać po ciazy i będziemy jak modelki:-) ciesz się że musisz iść do fryzjera bo to zawsze czas na Przemyslenie decyzji a ja jestem fryzjerka więc jak mnie nachodzi biorę nożyczki i hejaaaa a później żałuję że mnie poniosło:-) he he. Ale noszę platynowy blond to już były zniszczone na max a. Teraz szybko rosną to myślę że po ciaxy dorosna chociaż połowę z tego co obcielam i postanowiłam że do porodu nie farbuje.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kobietki ja biore duphaston 2x dziennie i mam mega wzdecia.macie jakies sposoby sprawdzone by sie odgazowac?nie wiem czy mozna espumisan.zaraz poszykam na necieDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
maniuś witaj, zapraszamy z otwartymi ramionami. Elli jest(była?) w szpitalu i się nie odzywa. Póki co ja tam jakąś listę u siebie mam na kompie, ale oficjalnie się nią zajmę po czwartkowej wizycie widzę że sporo nas będzie z małymi szkrabami
Demsik można farbą bez amoniaku chociaż ja w poprzednio nie farbowałam, zrobiłam włosom detox.
espumisan wolno z tego co wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 16:19
Demsik, Maniuś lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:faktycznie jest na opakowaniu malym druczkiem nie stosować w ciaży i u kobiet KP, żółcień chinolowa może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dziecka. Ciekaewe dlaczego skoro w składzie tylko imir i karczoch.2017 #1
2019 #2
-
Demsik wrote:A jak to jest wkoncu z farboeaniem wlosow w pierwszych tyg ciazy?bo ja ide jutro i mialam miec farbe a bede muec tylko nawilzanie mycie i czesanie
Demsik lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2