MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
wcierka jest tania i super. 3 tyg wcierasz tydzień przerwy i tak w sumie 3 opakowania i jest tania polecam wziac jakiś stary atomizer, przelać i po prostu psikać
Mabelle lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
No nie, dziewczyny... Jak ja za Wami nadążę?
Kofeina -piękny tatuaż i piękna Ty pęcherzyk również.
Wszystkie babeczki z nadbagażem - ja staram się uważać na to co jem... Ale wiem też że w ciąży waga rządzi się swoimi prawami i nie na wszystko mamy wpływ. Natomiast po - to już zależy od nas. izamierzam powalił szczuplejsza wersję siebie.Kofeina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do kawy, to w domu jak jestem to pije jedną, jak idę do pracy to 2, bo jak bym ograniczyła so 1 to od razu zaczełyby się podejrzenia.
A włosów nie farbuje. Mam długie, ale zapuszczam żeby oddać na perukę dla chorych na raka... Jeszcze kilka miesięcy i znów będę miała Boba na głowie Jak byłam w ciąży, którą poroniłam ominęła wizytę u fryzjera. Wtedy pojawił się ten pomysł... Skoro już urosły, to niech jeszcze trochę urosną i się przydadzą potrzebującym.Mabelle, toska_88, promyczek 39, mogepomarzyc, bezimienna, Karotka, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia biedna:( współczuję Ci z całego serca.Pocieszaj się tym że z każdym dniem jest blizej rozwiązania.Dasz rade jak nie Ty to kto!!! Przytulas
-
Ja mam ośmiolatka i w zeszłym tygodniu jakby w niego coś wystąpiło. Awantura za awanturą. Pyskował. Buntował się. Dramat. Myślałam że oszaleję... A moje rozdrażnienie i nerwy nie pomagały... Teraz mamy mniejszą tolerancję...
-
Espera wrote:Ja mam ośmiolatka i w zeszłym tygodniu jakby w niego coś wystąpiło. Awantura za awanturą. Pyskował. Buntował się. Dramat. Myślałam że oszaleję... A moje rozdrażnienie i nerwy nie pomagały... Teraz mamy mniejszą tolerancję...
Noooo moją tolerancję już dawno szlag trafił.Jak ten mój starszy 15 latek pokazuje fochy to mnie normalnie telepie, a 11 latek jak ma pół lekcji nie przepisach to już w ogóle armagiedon w domu -
nick nieaktualnyDemsik wrote:A jak to jest wkoncu z farboeaniem wlosow w pierwszych tyg ciazy?bo ja ide jutro i mialam miec farbe a bede muec tylko nawilzanie mycie i czesanie
-
Domsik może zmień na luteine poproś lekarza w końcu to progresteron i to. A jeśli masz przy tym straszne wzdęcia to może warto spróbować.
Ja tez farbowałam w czasie zagniezdzenia i mam narazie spokój w sumie w każdej farbę bedzue trochę amoniaku. I tak mało się wchłonie jeśli zrobisz coś nie od podstawy oczywiście jeśli masz obawy.
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
ZastrzeżonA ja w tamtej ciąży z początku miałam co tydzień usg potem co miesiąc a potem co dwa tyg. Mi się wydaje ze to kwestia lekarza. Bo co może dać takie coś. Rozumiem jakby to był rtg :p
bezimienna lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7ef2f8881ab.jpg
Przedstawiam Wam mojego okruszka ma 0,92 cm i bijące serduszko
Dziękuję za przyjęcie do grupymon!ta^, Mabelle, Demsik, julita, promyczek 39, Breezee, mogepomarzyc, Spirit, Kleopatra, monika_89, Karotka, Kofeina, Elmo13, toska_88, ag194, Mosia, Camilia, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Prawda blad ciężko łapie co przy zagniezdzeniu trzy i pół godziny siedziałam żeby był efekt masakra :p a nawet nie myślałam że mogę być w ciąży :p a fryzjerka tylko gadala strasznie pani ciężko ten błąd łapie. A ja mam kolor włosów ciemny blad
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Noooo moją tolerancję już dawno szlag trafił.Jak ten mój starszy 15 latek pokazuje fochy to mnie normalnie telepie, a 11 latek jak ma pół lekcji nie przepisach to już w ogóle armagiedon w domu
Dobrze to nazwałaś... U mnie też powodem lekcje i czytanie. W zeszłym tygodniu był chory, siedzieliśmy w domu i musiał nadrabiać zaległości... I miałam 3x dziennie armagedon...Mabelle lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Noooo moją tolerancję już dawno szlag trafił.Jak ten mój starszy 15 latek pokazuje fochy to mnie normalnie telepie, a 11 latek jak ma pół lekcji nie przepisach to już w ogóle armagiedon w domu