MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka1983 wrote:Dziewczyny, błagam - nie straszcie mnie bo ja to jestem spokojny nerwus - ciężko znoszę awantury... Dojrzewania dzieciaków strasznie się boję.
Kochana wszystko przed Tobą.Juz nie wspomnę o bałaganie jaki ma starszy w pokoju.Z natury jestem pedantką i lubie jak jest czysto
Ale do pokoju mojego starszego to nie wchodzę bo tam syf ,kiła i malaria.... o zgrozo -
nick nieaktualny
-
Hehe ja to jest przyzwyczajona do awantur bijatyk itd bo była nas 4 i mama się uwinela w 5 lat. Mała różnica wieku i było trochę zabaw awantur i innych takich ale teraz tez trzymamy się razem. Mamy kontakt wszyscy oby nasze dzieci miały tak samoCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj całkiem dobry dzień, chociaż od tego tygodnia pojawiły się mdłości i coraz większa senność. Dzisiaj byłam u dentysty na przeglądzie - wszystko oki 3 małe plamki na zębach, ale można poczekać do początku drugiego trymestru, nic pilnego.
Czekam też na wyniki z wymazu z pochwy, odczuwam pieczenie i świąd, co jakiś czas, objawów infekcji brak wg ginekologa.
Jutro jadę na badania zlecone przez ginekologa, zrobie sobie chyba też progesteron i rozważam zrobienie bety.
We wtorek wizyta serduszkowa mam nadzieję
Nadal odczuwam bóle jajnikow w nocy jak na okres, ale podobno to normalne.
Witam nowe dziewczyny, coraz więcej nas, ale super!Marta 267 -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie majówkowe nowe dziewczyny i gratuluję.
Wreszcie doczekałam dzisiejszego dnia i widziałam i słyszałam serduszko. Coś niesamowitego, aż zaniemówiłam - co akurat mi się rzadko zdarza. 7 tygodniowa ciąża, czyli potwierdzenie od wyliczonej mojej owulacji i ostatniej wizyty.
Około 9 mm szczęściamogepomarzyc, promyczek 39, Karotka, Mabelle, Kleopatra, Spirit, toska_88, julita, Camilia, Maniuś, Demsik, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej;) Można? Termin na 14 maja, wczoraj byłam na usg i jest pęcherzyk.
W domu mam już szalonego dwulatka, więc będzie ciekawie.
Gratuluję wszystkim wam i trzymam kciuki za was i za nas.toska_88, Camilia, Maniuś, Demsik, Karotka, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Nutka witaj ,ja mam termin na 15 maja a powiedz mi czy wTwoim pęcherzyku bylo cialko zolte juz albo zarodek? i ktory masz dzis tydzien i dzien ciazy?
Byłam tylko na szybkim usg, lekarz nic nie mierzył itp tylko zerknął, że ciąża jest i kazał przyjsc 6 października. Więc nie wiem co tam było, ale jakias fasolkę widziałam. Mój lekarz jest zdania, że nie ma co bez potrzeby męczyć malucha usg. A mam dzis 5t2d
-
Jutro ja idę chociaż teraz mnie boli lewy jajnik i promieniuje do krzyża więc już sobie wkręciłam ciąże pozamaciczną ;p Dlatego sprawdzę co i jak. Jak przetrwam do jutra. I pomyśleć że to moja trzecia ciąża. Stare to a głupie ;p
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje pięknych bijacych serduszek i pęcherzyków. Wiem jaka to ulga . Ja teren czekam na serduszko za 2 tyg . Niby się nie stresuje ale jakaś wystraszona jestem . Aż za bardzo uważam na siebie . Jak tylko coś zaboli zaraz się kładę. Masakra . Coś czuję że aż do końca tak będzie. Najgorszy dla mnie będzie 35 tydzien ciazy
Coś tam w głowie dalej siedzi . Ale siedząc tu z wami dziewczyny staram się podnosić siebie na duchu. Tak się cieszę jak czytam co chwile o nowym pęcherzyku albo becie . Dajecie mi siły. Sorki musiałam się wyglądać.Maniuś, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Nutka dziekuje za odp. Ja mam dzis 5tydz1dn i tez bylam na usg i byl tylko malutki pęcherzyk ale bez cialka zóltego .i teraz sie zamartwiam choc nie powinnam.
Kloppatra wszytko bedzie dobrze zobaczysz ":*Kleopatra lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥