MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bezimienna wrote:Ja mam równo 30. Chciałam zawsze urodzić na 30, ale nie wyszło. Mamą zostanę jak będę miała 31 lat.
Camilia, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7ef2f8881ab.jpg
Przedstawiam Wam mojego okruszka ma 0,92 cm i bijące serduszko
Dziękuję za przyjęcie do grupyManiuś lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Qasha wrote:Przede mną dziś znowu bezsenna noc! O 22:00 muszę brać dupka, a ta chrapiąca babeczka zawsze zaśnie wcześniej
A jestem taka zmęczona tym całodziennym leżeniem. Nie jestem przyzwyczajona do nicnierobienia :<
Dasz radę, potem zdążysz jeszcze odespac.Najważniejsze żeby z maluszkiem było wszystko dobrze -
Camilla ja też czasem czuje rozpieranie,nawet teraz. Także myślę że to normalne
Z poprzednich ciąż tez nie pamietam jak to było, bo to bardzo odległe wspomnieniaCamilia lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Łatwiej nic nie mówiąc jak sie mieszka daleko, jakbym jechała do Polski to pewnie tez bym powiedziała
Synek ma 1.5 roku
Mieszkam w Oxfordzie, 2 godziny od Londynu
Tak, masz rację. Sama bym cicho siedziała do 12 tyg. na twoim miejscu to już o wiele bezpieczniejsza data.
No to będziesz miała wesoło z dwójką maluchów, ale z drugiej strony dobrze, że taka mała różnica wieku
Dziewczyny też macie taki napuchnięty brzuch, normalnie jakbym była w 3-4 mies. ? -
Camilia wrote:Dziewczyny czuję właśnie takie jakby rozpieranie w dole brzucha i pochwie oraz lekki ból. Czy to normalne? Nie pamiętam już jak było w pierwszej ciąży
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Kurcze jak ja wytrzymam do poniedzialku na bete? No jak sie pytam? Dzisiaj chociaz kupie sikanca.
Widze tu sporo znanych nickow. Czyli wiele z nas bedzie mialo 2 rok po roku. Ja sama usunelam konto po aferze na grudniowkach ale kolejna viaza nie mogla byc bez bellyManiuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:zyrcia szczerze współczuję
espera pisz w notatniku i przeklejaj
Maniuś pięknie też pamiętam wątek myszki, ale szybko wyleciałam z niego a jak znowu zaszłam nie mogłam sie odnaleźć i nie wróciłam
bezimiennna gratulacje chcę czwartek!
nutka, karola witajcie
toska witaj w klubie umęczonych sn i kończących cc. Masz jedno dziecko a rodzisz 2 razy. Ja tam nie uważam żeby rekonwalescencja po cc była jakaś tragiczna, bardzo szybko doszłam do siebie
mnie chyba mloda zaraziła bo średnio się dziś czuję
Dla mnie rekonwalescencja była ciężka ponieważ byłam najpierw rozcieta w kroczu.dziecko przeszło do połowy próbowali proznociagiem rozgrzebali na max a. Także po porodzie byłam szyta i na brzuchu i w kroku to było straszne i nie jestem w stanie powiedzieć jak byłoby po samym cc... -
nick nieaktualnyKarotka wrote:Tuska, tak miałam cc( poród 2w1) i wolałabym teraz od razu cc ale wątpię żeby dali mi skierowanie. Chyba ze coś z blizna nie halo. Tez mam 2,5 letnia córe
Qasha trzeba się przemeczyc dla dobra maluszka. Pewnie niedługo Cię wypuszcza.
Karotka po pierwszym cc przy drugim porodzie masz prawo wyboru. Możesz od razu zażądać cc.
Ja również do 30 chciałam mieć 2 dzieci żeby się jeszcze ogarnąć w życiu i znaleźć też czas na siebie. I wszystko narazie się dobrze układa bowiem maju będę miała 29 to do 30 mam szansę wyglądać chociaż jak w połowie jak łaska:-)
Maniuś, Mabelle, Camilia lubią tę wiadomość
-
Ja w marcu skończę 29,tak że naprawdę dużo z nas jest też w podobnym wieku fajną mamy grupę i mam nadzieję że już tylko będą dołączać nowe dziewczyny, a żadna z nas nie będzie musiała nas opuszczać
Karotka, Mabelle, promyczek 39, ag194, Camilia lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Ja też mam teraz takiego muła ze masakra.Ledwo wcisnelam pół kanapki.Nie wiem jak ja się zwleke z łóżka. Chyba się dzis przywitam z kibelkiem -
Tuska nie zazdroszczę porodu... Niby tak jest z 2 cc ale jak wszystko idzie naturalnie to chyba nie robią cc. W każdym razie nie będę się zgadzała na żadne wspomagacze.
Ja jestem akurat z maja to powinnam urodzić jeszcze w wieku 28 lat. Zrobiłam mamie prezent i urodziłam się w dzień matki
Ag trzymam kciuki za wizyte i żebyś zobaczyła juz serduszko. -
Mabelle ja właśnie naprawdę pierwszy raz wymiotowałam w ciąży. Poczułam zapach wanilii(?) i mnie tak zmuliło, że prawie na dywan poszło ale zdążyłam..masakra, czuję się fatalnie. mówię do P. -dobij mnie dam znać promyczku o ile dożyję bo znowu chyba będę wymiotyować
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj całkiem dobry dzień, chociaż od tego tygodnia pojawiły się mdłości i coraz większa senność. Dzisiaj byłam u dentysty na przeglądzie - wszystko oki 3 małe plamki na zębach, ale można poczekać do początku drugiego trymestru, nic pilnego.
Czekam też na wyniki z wymazu z pochwy, odczuwam pieczenie i świąd, co jakiś czas, objawów infekcji brak wg ginekologa.
Jutro jadę na badania zlecone przez ginekologa, zrobie sobie chyba też progesteron i rozważam zrobienie bety.
We wtorek wizyta serduszkowa mam nadzieję
Nadal odczuwam bóle jajnikow w nocy jak na okres, ale podobno to normalne.
Witam nowe dziewczyny, coraz więcej nas, ale super!
Marta tez byłam dziś na badaniach zleconych przez gina i również we wtorek mam wizyte -
Może się Wam przedstawie troszkę
Karolina l.26 to moja druga ciąża. Córeczkę urodziłam w lipcu 2015. Teraz zaczłam w ciąże w cyklu z sonohsg w poprzrdnią 2 cykle po sonohsg
Ile po miesiączce byly u Was serduszkablubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny