MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Nutka dziekuje za odp. Ja mam dzis 5tydz1dn i tez bylam na usg i byl tylko malutki pęcherzyk ale bez cialka zóltego .i teraz sie zamartwiam choc nie powinnam.
Kloppatra wszytko bedzie dobrze zobaczysz ":*promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spirit wrote:A ja chyba jedyna w pierwszej ciaży,panikara do tego
promyczek 39, mogepomarzyc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny powolutku do Was chcę dołączyć nieśmiało
W piątek 10dpo beta 3 myślałam, źe.po wszystkim juz, ale wczoraj pięknie przyrosła i jest 37. Chyba nie dużo, ale jednal przyrost odpowiedni termon z OM to 21.05
Gratuluję Wam już bijących serduszekag194, nutka, Camilia, bezimienna, Maniuś, promyczek 39, Demsik, Mabelle, toska_88 lubią tę wiadomość
-
zyrcia szczerze współczuję
espera pisz w notatniku i przeklejaj
Maniuś pięknie też pamiętam wątek myszki, ale szybko wyleciałam z niego a jak znowu zaszłam nie mogłam sie odnaleźć i nie wróciłam
bezimiennna gratulacje chcę czwartek!
nutka, karola witajcie
toska witaj w klubie umęczonych sn i kończących cc. Masz jedno dziecko a rodzisz 2 razy. Ja tam nie uważam żeby rekonwalescencja po cc była jakaś tragiczna, bardzo szybko doszłam do siebie
mnie chyba mloda zaraziła bo średnio się dziś czujęManiuś lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
rybka33 wrote:Dziewczyny ja też w pierwszej ciąży jestem,plasuję się po promyczku39 chyba na drugim miejscu wiekowo. Dziś byłam na becie,20 dpo-2288,chyba niezły wynik.W czwartek mam wizytę u gina,by dowiedzieć się co i jak dalej,co można,a czego nie.Jestem zupełnie zielona w tych sprawach.Tak jak "mogepomarzyc" jestem w 4T3DC-idziemy równo
A ile dziewczyny macie lat bo coś piszecie o wiekuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 21:49
-
Dziewczyny jeżeli nie musicie to nie bierzcie żadnych lekow gdyż obecnie u naszych Maluszków przebiega proces organogenezy i sa wtedy szczegolnie wrażliwe.
Zdrowie Dziecka jest najważniejsze. Coś o tym wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 22:19
-
Tuska, tak miałam cc( poród 2w1) i wolałabym teraz od razu cc ale wątpię żeby dali mi skierowanie. Chyba ze coś z blizna nie halo. Tez mam 2,5 letnia córe
Qasha trzeba się przemeczyc dla dobra maluszka. Pewnie niedługo Cię wypuszcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 22:29
-
karotka ale jesteś po cc wiec z tego co się orientuję możesz odmówić porodu sn, masz do tego prawo. żeby rodzić sn musisz podpisać papiery że chcesz. Nie podpisujesz = cc
toska_88 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.