MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
blubka wrote:ok spróbuję najdelikatniej jak się da
dmucha Stefan Brygidę od tyłu a ona cały czas ciumka, w końcu się wkurzył i mowi
- Brydzia przestań ciumkać
-Nie mogę, bo wiesz wczoraj robiłam loda Maćkowi, a on przedwczoraj dymał Kaśkę w kakao a ona jadła wcześniej makowiec.....
hahahahahaha jak któraś puści pawia i przestanie jeść makowiec to nie moja wina....
Ja tam się uśmiałamblubka lubi tę wiadomość
-
Cześć, hej i czołem ☺ Dziś na teście 2 krechy. Więc jeśli pozwolicie z radością się przyłącze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 12:24
Arwi, Karotka, Ana0408, bezimienna, toska_88, Maniuś, karola_aa, julita, mon!ta^, Camilia lubią tę wiadomość
-
Ale sie nasmialam czytajac posty xD
O mnie lekarze chyba zapomnieli każą leżeć dalej, niby z dzidzia wszystko dobrze cialko żółte bylo wczoraj widać. Cos mowil wstepnie, ze jutro może mnie wypuszcza. Ja tu umre z nudów. Najgorsze jest zarcie szpitalne. Nie dość, ze jak dla królika to apetytu na to nie mamblubka, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:ok spróbuję najdelikatniej jak się da
dmucha Stefan Brygidę od tyłu a ona cały czas ciumka, w końcu się wkurzył i mowi
- Brydzia przestań ciumkać
-Nie mogę, bo wiesz wczoraj robiłam loda Maćkowi, a on przedwczoraj dymał Kaśkę w kakao a ona jadła wcześniej makowiec.....
hahahahahaha jak któraś puści pawia i przestanie jeść makowiec to nie moja wina....
Hahahaaa myslalam ze ten kawał sprowokuje u mnie wymioty ,a tu ni huhu ani drgnęło.Dalej zamulona chodzę.
Ale nie powiem kawał mnie rozbawił i to ciumkanieblubka lubi tę wiadomość