MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzis dalej mam zgon ale przyjechal dziadek wiec korzystam i ide spac. Rzygam tylko wieczorem dziwne
Ja swoj porod wspominam super.
Obudzilam sie kolo 5 i stwierdzilam ze jakos cos jest inaczej pojechalismy o 7 do szpitala, mialam juz 4cm i nic nie bolalo. Pytali o znieczulenie na co ja pomyslalam ze te baby jakies glupie przeciez to nic nie boli po przebiciu pecherza i przg 7-8 cm wzywalam anestezjologa o 14.35 urodzilam SN tydzien przed terminem waga 3525 g
Teraz bedzie podobnie
Generalnie uwazam ze duzy wplyw na porod maja geny. Nie wiedzialam czego sie spodzoewac bo tesciowa mowila ze to jest jakis koszmar a matka moja jeszcze na mnie krzyczala ze co panikuje jak.ona poszla i urodzila brat 5kg wazyl ;d i ze co to za wyczyn :d
No i u mnie bylo podobnie jak u mamy tyle ze nie takie dziecko koks
Nie chce cc bo mnie orzerazaja operacje. Obecnie mam zostawiony kawalek wiertla po innej wiec z moim szczesciem zaszyliby mi w brzuchu szmaty skalpele i pielegniarke
Jutro wizyta !blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz po szyjka ciazowa, pecherzyk 4mm dobrze zlokalizowany w macicy
Za 2 tyg wizyta - bedzie zarodek i moze bedzie juz Pełnia szczesciaMabelle, ag194, Maniuś, Kleopatra, blubka, Moniqaaa, julita, promyczek 39, Camilia, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Hej u mnie dzidzia też na swoim miejscu, echo płodu i pęcherzyk jest:) Ciąża młodsza o ponad tydzień i echa serca jeszcze nie ma, więc czekam do 1.10 bo wyjeżdżam, ale pewnie i tak nie wytrzymam i za tydzień sprawdzę. Czyli jestem dopiero w 5t4d:)
Mabelle, mogepomarzyc, Kleopatra, Kofeina, Moniqaaa, julita, promyczek 39, Maniuś, MarliOne lubią tę wiadomość
-
ag194 wrote:Hej u mnie dzidzia też na swoim miejscu, echo płodu i pęcherzyk jest:) Ciąża młodsza o ponad tydzień i echa serca jeszcze nie ma, więc czekam do 1.10 bo wyjeżdżam, ale pewnie i tak nie wytrzymam i za tydzień sprawdzę. Czyli jestem dopiero w 5t4d:)
Gratulacje !!! Cieszę cie ze widziałaś pęcherzyk i dzidzie . Lekarz podał. Ci wymiary pęcherzyka i dzidzi? Ja mam kolejną wizytę 29.09 i sama nie wiem czy wytrzymam ...ag194 lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszych ciazach na początku schudłam 5-6 kilo.Teraz ze 2 kg narazie.Ale czuje ze poleci więcej, bo od wczoraj muli mnie strasznie,jeść nie mogę i w ogóle do dooopy
W pierwszej przytyłam w sumie 17kg,a w drugiej 9,5kg. Ale w ciągu miesiąca po porodzie schudłam z nadwyżkią -
julita wrote:mogepomarzyc, ag194
może pomyślicie, że zwariowałam, ale na 18 idę z mężem i znajomymi popykać w siatkówkę na hali, oczywiście szaleć nie będę. ten mój ślubny żyje sobie w takiej nieświadomości że drugie dziecko jest w drodze heh
Ja w niedziele grałam w siatkę plażowa i spoko było... Więc rozumiem i mój mąż wie i ciąży
Ja już schudłam 3 kg, ale widzę że wraca mi apetyt... Byle nie za duży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 17:48
julita lubi tę wiadomość
-
Szczerze dziewczyny. Wy wszystkie na minusie z kilogramami . A ja ? Coś tam może rano chwilę pokreci mnie a później przechodzi . A apetyt mam taki ze konia z kopytami zjem . Jem cały czas . Godzinę po jedzeniu już mi w brzuchu burczy i ssie. Masakra jakaś. Mam dopiero pół kg więcej ale czuję że będzie jeszcze więcej bo tylko mieso mi w głowie.
-
Ja po wizycie i ciąża młodsza Ale pecherzyk w macicy, z cialkiem żółtym i echem zarodka. Za 1,5 tyg Mam przyjść i powinno być serduszko
ag194, mogepomarzyc, promyczek 39, Maniuś, mon!ta^, Camilia, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja z apetytem mam roznie jem malo co jakis czas.zeby mi tak cos z wagi spadlo hi hi zobaczymy w pt na wadze;)
Dzis robilam mocz i morfologie no i bete przyznaje sie a mialam nie robic.wyszlo 13555,17;)
W moczu mi wyszly ciala ketonowe ale nie przejmuje sie bo zjadlam przed snem 2 krowki i od tego.w poprzedniej ciazy tez tak mialam po zjedzeniu slodkich nalesnikow a kolejne badania juz byly ok.ehag194, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kofeina ja miałam dokładnie to samo z jedzeniem. Do dzisiaj. Dzisiaj nawet herbata malinowa została zwrócona :p
nie wiem, czy to wymiar małego ale napisane jest 0,62 cm. Coś tam lekarz gadał, że wredny płód bo mu ucieka przed pomiarami haha a ja mówię po tatusiu
Ogólnie trochę przestraszyłam się tym brakiem AS, ale lekarz pytał czy miałam regularne cykle-a ja potrafiłam mieć cykl po 40parę dni, a tu owulacja była dopiero w 24dc, i tak jak myślałam ciąża dużo młodsza. Ale też myślicie, że może jeszcze nie być serduszka w tym 5t4d?? tak trochę się martwię jednak bo naczytałam się w necie, że w 21 dniu po zapłodnieniu powinno być słyszalne a u mnie niby gdzieś 24-25 od owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 18:10
-
ag194 wrote:Kofeina ja miałam dokładnie to samo z jedzeniem. Do dzisiaj. Dzisiaj nawet herbata malinowa została zwrócona :p
nie wiem, czy to wymiar małego ale napisane jest 0,62 cm. Coś tam lekarz gadał, że wredny płód bo mu ucieka przed pomiarami haha a ja mówię po tatusiu
Ogólnie trochę przestraszyłam się tym brakiem AS, ale lekarz pytał czy miałam regularne cykle-a ja potrafiłam mieć cykl po 40parę dni, a tu owulacja była dopiero w 24dc, i tak jak myślałam ciąża dużo młodsza. Ale też myślicie, że może jeszcze nie być serduszka w tym 5t4d?? tak trochę się martwię jednak bo naczytałam się w necie, że w 21 dniu po zapłodnieniu powinno być słyszalne a u mnie niby gdzieś 24-25 od owulacji
ag194 lubi tę wiadomość
-
Na belly jest tak - jestes w 7tc (6tydz 0dz) wiec jak pojde w pt to juz raczej zobacze serduszko mojej kruszynki;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;