MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No i brak badan nad bezpieczeństwem stosowania espumisanu w ciazy i w czasie kp.zreszta ktore kobiety w ciazy zgodzilyby sie na testowanie na nich lekow...wiec pozostaje masowaie brzuchila i tyleDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Spirit wrote:Może jakąś substancją wiążącą?
żółcień chinolowa to barwnik, który zapewne jest dodany.
Co do leków generalnie- nie ma praktycznie leków dostępnych, które mają atesty dla kobiet w ciąży, ze względu na to, że nie prowadzi się badań na kobietach w ciąży, i przez to nie mogą napisać, że jest bezpieczny- kwestia prawna. Warto dlatego o wszystko pytać lekarza- bo będzie wiedział jak to wygląda w praktyce i czy coś jest względnie bezpieczne, czy niecykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
pewnie ze moge do swojego gina, on zawsze chetnie odpowiada na wszelkie pytania, ale nie chcialabym mu tylka truc jak nic wielkiego sie nie dzieje.
probuje wkleic suwaczek i ni cholery mi nie idzie.kto pomoże?Demsik
hormony ok
-
zależy kiedy było zagnieżdzenie, bo 5 tydz to od ostatniej mieisaczki
sprawdz za dwa dni jak przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 17:13
Demsik
hormony ok
-
Sylwia dużo zależy od owulacji, zagnieżdżenia. Ważny jest przyrost wiec spokojnie powtórz badani po 48h
zastrzeżona to dotyczy wiekszych brzucholi jak macica juz wysoko bo wtedy automayucznie ją drażnisz. teraz co najwyżej pomasujesz sobie flaki :p13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dobrze ze piszesz o masowaniu, nie wiedziałam.może od jedzenia a nie leków, nie mniej jednak czuję sie pełna.
suwaczka nie mogę wkleić, popróbuje w innym dniu.
ja w poprzedniej ciązy mialam usg co wizyte.chodzę tylko prywatnie.Demsik
hormony ok
-
w pt mam wizyte pierwsza- robic juz badanie krwi, moczu?chce jeszcze sprawdzic bete i progesteron.co wy na to?Demsik
hormony ok
-
Dziewczyny, a jak się mają wasze wlosy????
Mi tak okropnie wypadają że do grudnia to ja łysa będę, a ogólnie to nigdy nie mialam burzy włosów na głowie
W poprzednich ciazach wcale mi nie wypadały a teraz to katastrofa
Dzis sobie robiłam zoltko z oliwą, miodem i limonka.Może coś pomoże
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na wypadanie włosów???? -
Demsik nic nie rób i betę też już zostaw. Gin da Ci skierowanie na konieczne badania
mabelle mi wypadają po ciąży, ale nadal mam sporo. Na wypadanie dobry jest gelacet ale nei wiem jak ze stosowaniem w ciąży. Ja teraz zaczęłam brac witaminy dla ciężarnych i stosować odżywkę do włosów long4 lashes i mam ogromnie dużo "baby hair". Polecam też wcierkę JAntar13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.