MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Já też pije kawę. Nie dam.rady bez niej . Głowa boli jak nie wiem .
A co do wielkości pęcherzyka już znalazłem GS takie oznaczenie. Zastanawiam się tylko czy nie zmienić ustawienia zamiast z om na termin owulacji . 1.11 cm to chyba nie jest rozmiar pęcherzyka na 6 tydzień i 1 dzien . Lekarz mówi że ciąża wygląda na 5 może 5 i pół tyg
A na to by wychodziło że pokrywa się z owulacja . A jak u was z wielkością pęcherzyka i wiekiem ciąży? -
cześc, u mnie o niebo lepsze samopoczucie niż wczoraj nawet zrobiłam sobie kawę. Wczoraj poszłam spać przed 22 i dobrze bo młoda od północy wstawała co godzinę, finalnie przed 7 ale jako tako jestem wyspana. Przynajmniej na spokojnie zdązyłam wziąc prysznic i zejść śnaidanie a potem pojechałam z nią do lekarza. Generalnie jest ok, w razie czego mam leki jakby się pogorszylo. no i w aptece dostalam na mdłości AVioControl (apteo+ dziecko). NIby dla dzieci na podróz, ale podobno fajne dla cięzarnych. Dziś nie mam mdłości, ale jak będą to wyoróbuje i zrecenzuję wam
witam nowe dziewczyny!
messy dobre wiadomości
zyrcia żyjesz tam?
monita o mam nadzieję, że moja ksiegowa mi to potwierdzi dobrze by było dostawać 100% pensji
toska ja też sobie potwrazam że będę chuda ale w to lato stwierdziłam, że nie ma sensu się odchudzać skoro znowu zachodzę w ciążę tez muszę ściąć tyle włosów, ale przygotowuję się na to mentalnie od czwerwca umówiłam się z fryzjerką że przyjdę po wakacjach i ślubie siostry
zasrezeżona a ja myślę, że lepiej jak lekarz podchodzi na chłodno do tematu niż za mocno się angażuje w życie pacjentki, ważne żeby byl dorbym specjalistą
Kleopatra beta będzie dobra! objawy są i nie ma. JA wczoraj ledwo żyłam a dziś czuję że żyję
julita ja się przerzuciłam na słabszą kawę i mieszam z ricore żeby trochę się oszukać ciesz się, że już 8 zębów, u nas dopiero 2 idzie
mama_marie podobno dziwne sny są częste w ciąży, dziwne i erotyczne
Kofeina piękny tatuaż, też planuję zrobić na cześć 2 dzieciaczków i aniołka. Wejdź do zakładki "o dziecku" tam jest wielkość crlKleopatra lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
promyczek 39 wrote:Kofeina ale laseczka jestes
Karola mamy tak samo ja tez mam dzis 5tydz1dn tyle ze wlasnie mialas pozniej troszke owu :)czuje sie ok,tzn nie mam mdlosci,ale mam wrazliwe sutki,piersi jak balony,i ciagnie mnie podbrzusze,do tego woda mi sie zatrzymala i jestem spuchnieta a Ty?
Wy tez tak macie ze glowe Wam zaprzata mysl czy wszystko bedzie dobrze? Ja sie martwie bo nawet tu na forum dziewczyny pisza ze poronily to w 9tc to w 15 itp... i jak czytam takie wiadomosci to sie martwoe czy na pewno u mnie bedzie ok...
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Karola ja tez ost @ mialam 08.08 mnie tez pobolewa jak na @,troche wczoraj i dzis teraz zaczelo,ale to podobno normalny objaw. Tez ma obawy ale staram sie to zwalczyc i caly czas myslesc pozytywnie.2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyMonika milo ze o mnie pamietasz. Podczytuje ale jakos nie moglam sie wbic w rozmowe poza tym czuje sie koszmarnie. Chyba jednak za wczesnie ba tamta wizyta bo objawy tak sie nasilily ze ledwo zyje co chyba oznacza ze ciaza siw rozwija?
Mdli mnie koszmarnie, co wstane slabo mi, czarno przed oczami, w dodatku te upaly mnie wykanczaja a nie mam jak odpoczywac bo maz ma ciagle klientow a ja siwdze sama z Leonem... tesciowa ze szwagierka na wakacjach, tesc len i nie ma kto mi pomoc... dalam nawet ogloszenie ze szukam niani na kilka h dziennie w takoe dni jak teraz ze maz ciagle poza domem...
Mam chyba mini depresje bo jak tak mam sie czuc cala ciaze to nie wiem jak dam rade. Leon jest mega aktywny i ja po prostu niw daje rady
W czwartek wizyta zobaczymy co tam sie dzieje.
No i rzyhmgam codziennie wieczorem, tak jakby mo soe te mdlosci kumulowaly od rana i na wieczor mega paw...
Masakrycznie bola mnie sutki jwszcze Leon je gryzie a jak nie dam to awantura -
Kofeina cieszę sie ze wszystko u Ciebie dobrze z fasolką.Tatuaż piękny jak i właścicielka :*
KarolinaSeven mnie od wczoraj pobolewaja piersi i czasem podbrzusze takie ciągnięcie.
A jeżeli chodzi o zamartwianie się czy wszystko ok, to mam to samo.
Przestałam tylko czytać w internecie i sie doszukiwać jakiś niepokojacych objawów.Przez to lepiej się zyje.
Messy ciężej się ze samopoczucie lepsze i jesteś spokojniejsza.Będzie dobrze.
Kawę tez pije raz dziennie rano tzn.raczej to jest mleko z kawą
Milego dnia dziewczynypromyczek 39, Kofeina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja trochę zmienię temat. Moze Macie jakieś sprawdzone firmy,muszę kupić jakiś stanik bo wariuje z bolu a nie nam zielonego pojęcia na co zwrócić uwagę. Normalniechodzę w balkonetkach a teraz mi piersi z nich wyskakuja2017 #1
2019 #2
-
Karolina w poprzedenij ciąży więcej myślałam, teraz nie mam na to czasu bo latam non stop za moim małym szczęściem
zyrcia współczuję samopoczucia, ale widocznie fasol ma się bardzo dobrze. Wiem co czuejsz, ja przechodziłam to wczoraj a jakbym miała tak się czuć cały czas to też bym się podłamala. Byle do 2 trymestru
Spirit ja lubuę esoiq, intimnisii i lupo line. generalnie idź tam gdzie będzie brafiterka13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMonika będziemy s7e wspierać po ciazy i będziemy jak modelki:-) ciesz się że musisz iść do fryzjera bo to zawsze czas na Przemyslenie decyzji a ja jestem fryzjerka więc jak mnie nachodzi biorę nożyczki i hejaaaa a później żałuję że mnie poniosło:-) he he. Ale noszę platynowy blond to już były zniszczone na max a. Teraz szybko rosną to myślę że po ciaxy dorosna chociaż połowę z tego co obcielam i postanowiłam że do porodu nie farbuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mogepomarzyc wrote:Beta Hcg 1231mlU/ml
a progesteron 82,25 nmol/l
Wszystko cacy, wszystko w normie Ale się cieszę
Super beta
A bierzesz jakiś wspomagacz, bo masz taki duży progesteron??? -
julita wrote:witam się z rana!
i ja wstałam wyspana co świt, dziwne bo wczoraj nie mogłam zasnąć do 1, bolało mnie krzyżu i piersi były wrażliwe. na plecy pomogło włożenie poduchy między kolana. pogoda za oknem cudowna więc pewnie pół dnia z córką spędzimy w ogrodzie.
dzień dobry nowe majówki!
ja dokładnie tak samo zrobiłam dzisiejszej nocy i bajka. Przestał kręgosłup trochę boleć
Kofeina wrote:Já też pije kawę. Nie dam.rady bez niej . Głowa boli jak nie wiem .
A co do wielkości pęcherzyka już znalazłem GS takie oznaczenie. Zastanawiam się tylko czy nie zmienić ustawienia zamiast z om na termin owulacji . 1.11 cm to chyba nie jest rozmiar pęcherzyka na 6 tydzień i 1 dzien . Lekarz mówi że ciąża wygląda na 5 może 5 i pół tyg
A na to by wychodziło że pokrywa się z owulacja . A jak u was z wielkością pęcherzyka i wiekiem ciąży?
Co do kawy, to próbuje unikać, no chyba, że jakaś nagła mnie chęć nabierze to taką z większą ilością mleka pije.
Zaraz jak się dowiedziałam o ciąży to zapragnęłam zmiany i ścięłam włosy o około 20 cm. Nie żałuję póki co... Zresztą mówią "włosy, nie ręka - odrosną "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:29
-
Kofeina wrote:A tak poza tym kochane powiedzcie mi w kalendarzyku można gdzieś wpisać wielkość pęcherzyka ciazowego czy tylko.crl zarodka ? Bo nie widzę.
Kofeina GS to jest skrót na wymiary pęcherzyka z tego co wiem, i ja tak wpisujęcykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnyMabelle wrote:Super beta
A bierzesz jakiś wspomagacz, bo masz taki duży progesteron???
Nie jest duży, jest w innych jednostkach- molach, więc trzeba wynik pomnożyć razy 0,314 :)To tyle samo co 25,82 ng/ml Wspomagaczy nie biorę
Mabelle lubi tę wiadomość