MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Madu akurat wolnego czasu mam dziś nadmiar bo dzień bez męża i nie muszę nic robić ale te pieprzyki liczę już od miesiaca bo przybywają w takim tempie że serce mnie boli. Ja miałam naprawdę mało a latem chodziłam aż czarna taka opalona ale pieprzykow nie było a teraz na każdej z rąk mam po 20! Nogi plecy klatka brzuch no masakra!
Co do włosów na brzuchu a synem potwierdzam bo mi z małym też się rzucił mech na cały brzuch .
Gonia mój twojego przebija bo jemu się żadne nie podoba tylko jego własne:-)
To Ci powiem newsa mojemu się jego podoba i on mogłby dać synowi swoje imie i dodałby Junior no padłam
-
Hope, bardzo się cieszę i dalej trzymam kciuki!
Marta, współczuję śmierci babci
Sylwia, to już możesz być spokojna
A ja dzisiaj "poszalałam" na zakupach w lumpie... Byliśmy na mieście i przy okazji weszłam do takiego angielskiego szmateksu, dzisiaj nawet najtaniej było, Żal było nie brać tego co było, pełno bodziaków, nie wiem czy chociaż raz założone, dobrych firm, z mięciutkiej bawełny, super jakość.Z resztą zaraz Wam pokażę co pokupowałam dziś i ostatnio jak byłam.
śpiochy x2, półśpiochy i rampersy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3de5fc8ec3ec.jpg
Bodziaki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ea00343e63.jpg
Body z długim, dwie koszulki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9d4fafe76d0.jpg
sweterek z czapeczką (dziewczynkowe trochęale co tam)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83c41c98acf3.jpg
śpiworek jasny róż
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f38af902d66.jpg
ręczniczek, dla dziewczynki (trochę większej) jak będzie synek to starsza córka już ma na niego oko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/713ff03d5a8f.jpg
Mięciutki kocyk
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e61a19023ea5.jpg
Prawie wszystko kupiłam dzisiaj za niecałe...9zł, śpiworek i sweterek kupiłam wcześniej
Kamilutek, bezimienna, Uszczesliwiona, Rudzik, Uska, marie_marie22, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Marta - bardzo mi przykto z powodu babci
Tośka - pieprzyki to pikuś gorzej jak rozstępy będziesz miała mega duże to wtedy ma się czym martwić. A pieprzyki dodają urokutakie mam zdanie.
Dewa - ja nie robiłam zakaz ćwiczeń i przemęczania się w pierwszej ciąży. Ale dziewczyna jedna robiła tzn jej mąż robił masaż krocza a jest fizjoterapeuta i w czasie porodu w kilku miejscach poszła. Także to kwestia indywidualna jednej pomoże innej nie.
Breezee - nie ma co się przejmować gałganem, ważne że mu powiedziałaś, że jest inaczej a nie siedziałaś jak cicha myszka
Hope - dobrze, że wyszło za pierwszy razem teraz trzeba trzymać mocniej kciuki za wyniki, które będą na pewno dobre
Jahoda9102 - ja się dobrze dziś czuję wena mnie chwyciła nawet
Camillia - graty prawie 300g szczęścia
Kamilutek - mi się nie nudzi mam małego on mi czas zabiera i to wystarczająco dużoważne że nie muszę leżeć to wtedy byłoby gorzej z czasem....
Sylwia1985 - dobrze, że wszystko wyszło okmożna chodzić do dwóch na NFZ mam znajomą co chodziła w pierwszej ciąży do 4 ginków dwóch na NFZ i dwóch prywatnie xD ale dla mnie to przegięcie. Najwidoczniej za dużo czasu miała wolnego xD
to właśnie moje wypociny xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:22
bbee, julita, MEGI81, Hope_, marie_marie22, Kleopatra, Uszczesliwiona, bezimienna, blubka, Edyta84, Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Kamilutek wrote:Też mam w planach najazd na lumpeksy
Tylko najpierw muszę nauczyć się odróżniać bodziaki od rampersów i śpiochów :pKamilutek, toska_88 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:22
bbee, julita, Moniqaaa, MEGI81, Demsik, zastrzeŻona, sylwia1985, Rudzik, sylwucha89, Hope_, toska_88, WreszcieMama, Uska, Kamilutek, Madu1611, marie_marie22, Maniuś, Espera, Uszczesliwiona, monika_89, bezimienna, blubka, Edyta84, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Monita jaki przystojniak z tego Twojego maluszka *.* swietny jest
sliczne poduszki uszylas, szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej to bym zlozyla zamowienie u Ciebie!
fajnie miec taka jedna jedyna poduszke ktorej nigdzie indziej (chyba) nie zobaczysz
A ja sie troche martwie.. Dzisiaj krwawilam ciemna krwia przez chwile i teraz juz cisza... Nic mnie nie boli, czuje sie normalnie tak jak do tej pory... Nie wiem czy to po naszym nocnym "baraszkowaniu"... Boje sie straszniebyle do piatku i wizyty u gina.
mon!ta^ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Monita jaki przystojniak z tego Twojego maluszka *.* swietny jest
sliczne poduszki uszylas, szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej to bym zlozyla zamowienie u Ciebie!
fajnie miec taka jedna jedyna poduszke ktorej nigdzie indziej (chyba) nie zobaczysz
A ja sie troche martwie.. Dzisiaj krwawilam ciemna krwia przez chwile i teraz juz cisza... Nic mnie nie boli, czuje sie normalnie tak jak do tej pory... Nie wiem czy to po naszym nocnym "baraszkowaniu"... Boje sie straszniebyle do piatku i wizyty u gina.
Lubię za przystojniakaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:23
-
mon!ta^ wrote:kulka silikonowa
wpadłam na pomysł gdy usłyszałam, że jest dzień misia tzn już parę dni temu, ale wtedy źle się czułam.. a jak przysiadłam to stworzyłam
a gdzie się zaopatrujesz w materaiały? allegro czy jakiś sklep stacjonarny w mieście? Kusi mnie aby spróbować zrobić coś podobnego
-
Kamilutek wrote:Też mam w planach najazd na lumpeksy
Tylko najpierw muszę nauczyć się odróżniać bodziaki od rampersów i śpiochów :p
Rampers -jak body ale z nogawkami krótkimi
Spiochy -dlugi rekaw i nozki cale schowaneKamilutek, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
mon!ta^ wrote:moim zdaniem na pewno od tego pamiętaj, że pochwa aktualnie jest bardziej ukrwiona niż przed ciążą więc pewnie to to. Ale jak masz się denerwowac to idz na wizyte.
Jak chcesz mogę wysłać bo ogólnie ja szyję na sprzedaż w większościoczywiście swojemu też szyję i dla kolejnego będę robiła pościel na pewno
Lubię za przystojniaka
O to super ze tez mozesz wyslacchcialabym tez posciel dla mojej corci jak sie urodzi
mozemy sie gdzies zgadac i napiszesz mi swoj cennik
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
I to jest właśnie to, czego w Niemczech baaaaardzo mi brakuje! Lumpeksów!!!
Mam taki fajny w rodzinnej miejscowości! Już bym za grosze pöł torby miała! A tutaj? Koszulka za 3-4 euro...to już lepiej na wyprzedaż do H&M iść, na jedno wyjdzie
Monita, słodziak z Twojego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:43
-
mon!ta słodziaszny ten Twój Synek!
też już od jakiegoś czasu chciałam podrzucić Wam moje Szczęście, tylko proszę nie cytować
edit: i fotki zniknęłyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 00:20
bbee, sylwia1985, mon!ta^, sylwucha89, Hope_, toska_88, WreszcieMama, dewa, Uska, Kamilutek, Madu1611, marie_marie22, Maniuś, Uszczesliwiona, monika_89, bezimienna, Karissa, blubka, Elmo13, MEGI81, Breezee lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Wczoraj byłam na wizycie, krótkie usg, Bobas sobie polegiwał boczkiem więc co do płci nadal niewiadoma, ale 16go mam połówkowe więc może się ujawni
Kamilutek chyba wspominała o nudzeniu się. Właśnie po to kobiecie dziecko, aby w drugiej ciąży się nie nudziła
Cieszę się z Waszych wizyt. Bobaski tak rosną. Za chwilę połowa za nami! Do Świąt czas zleci raz dwa.
Kamilutek, Hope_, Maniuś, monika_89, Karissa, MEGI81 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
dewa wrote:I to jest właśnie to, czego w Niemczech baaaaardzo mi brakuje! Lumpeksów!!!
Mam taki fajny w rodzinnej miejscowości! Już bym za grosze pöł torby miała! A tutaj? Koszulka za 3-4 euro...to już lepiej na wyprzedaż do H&M iść, na jedno wyjdzie
Monita, słodziak z Twojego synka
Ja mam tyle ciuchów po córce, że jakby nie lumpy to w ogóle szkoda by mi było kasę wydać... Dzisiaj mąż jeszcze poprzynosił z piwnicy, mamy już tego sporo, a jeszcze w piwnicy jest parę worków/siatek... szkoda mi tylko będzie tych dziewczynkowych rzeczy jeśli będzie synuś (a Hania takie śliczne sukienusie miała, ach)bo dziewczynce to we wszystkim ładnie, jak coś bardziej chłopięce to też się przyda (a mamy też parę rzeczy po kuzynie Hani, bo szwagier nie miał gdzie trzymać, a drugiego dziecka nie planują).
-
Hejka... dawno mnie tu nie było.... też tak macie że ciągle śpicie? Ja idę do pracy wracam i śpię robię pauzę na mycie jedzenie i śpie rana.... mam bardzo mało energii.
Poza tym jeszcze nic nie przytyłam schudłam 3 kilo i nic więcej na wadze brzuszek powoli rośnie.... już 16 tydzień i 3 dzień
Mam też pytanie pewnie może gdzieś tu się pojawiło ale chodzi mi o stosowanie kremów na rozstępy... obecnie używam kremu Palmers ale jest lepki ... i mnie to wkurzaczy ktoś stosował bio olil albo poleca coś innego?
Pewnego razu czytałam że ktoś z was pisał że tak się przelewa w brzuchu czy to jest normalne Ja też tak mam i czytałam gdzieś na jakimś forum że jak dzidziuś ruchliwe to słychać wody płodowe... wiecie coś w tym temacie?
Jak powrocilam po długiej nieobecnosci to z samymi pytaniamiale to jest własnie jeden z niewielu momentow kiedy nie śpie.
-
Ja tez mam sporo ciuszków po tosku, chociaż batmana kupiłam jak wszyscy to wszyscy Hihi.
Wczoraj sie z mężem pokłóciliśmy o imię dla synka masakra, teraz ma kilka dni do namysłu bo do 9 jestem w Polsce u mamy
Już sobie zaraz termin zrobiłam na manicure, pedicure, fryzjera, usg 3D i dermatologa bo moja cera coraz gorzej.
Podróż samolotem był koszmar, mały w brzuszku spał i to było super, Tosiek tez chciał spac, tylko jak to powiedział ta dziewczynka z tylu jest za głośna i on nie może. Masakra ja rozumiem ze nae dziecko może godzinnego lotu nie wytrzymać i płakać albo robić awanturę, ale żeby dziesięciolatka wrzeszczała, trzaskala tym stolikiem, kopała siedzenie obok, waliła mnie i mojego synka po głowie, (siedzieliśmy przed nimi) No bym po dupie dała. A jak zwróciłam uwagę to jej tata żebym zajęła sie swoim dzieckiem bo jego księżniczka przynajmniej szczęśliwa a mój wyglada na bardzo smutnego. Palant.
wersja z OM