MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadu1611 wrote:Toska, spróbuj im teraz wymyślić imiona
. Sorki,ze się trochę nabijam nie obraź się. Wiem , ze pewnie nie jest Ci do śmiechu jak tych pieprzyków więcej i więcej. Ja mam za to miliony piegów więc jak mi coś przybywa np w lato to nawet nie jestem w stanie tego wychwycić.
ha ha
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Nie jestem z tych co się obrażają ale nie żebym ci życzyla żeby od tego syna ci wąsy urosły bo wtedy poczulabys co czuje
ha ha
toska_88, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Toska ja mysle ze te pieprzyki nie sa przyczyna tego ze jestes wkasiu ciazy,raczej reakcja skory na nadmierne opalanie w lecie.chociaz kiedys czytalam ze jak pojawia sie dyzo pieprzykow to moze byc problem z watroba.moze warto zasiegnac opinii lekarskiej?
Hope bardzo sie ciesze ze juz po badaniu,odpoczywaj i odliczamy tygodnie do prawidlowych wyników,bo innych tu nie przewidujemy.
Sny to macie nieziemskie.dziecko w zamrazarce:)usmialam sie.ktoras pisala ze moze zimno w nocy a mojego synka dzis budzę do przedszkola a on bez spodni od pizamy bo mu wsie nocy goraco bylo:)
Penelopa ha ha-smieje sie bo moj maz na mnie wola Pela;);)chociaz jestem Ania.
Sylwia melduj sie zaraz po wizycie
Brezze olej komentarze lekarza choc czasem to trudne.przeciez too nie do konca zalezy od tego kto ile czego je.jedne sie opychaja wwszystkim i tyja malo a inne jedza normalnie ivtyja po 30kg.komentarze czasem zwalaja z nog.moj gin mi mowil ze moge przytyc 2kg do 20tc ale jesli przytylabym wiecej to nic by nie powiedzial.
Breezee lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dewa to u mnie jest odwrotnie z imionami. Dla chłopca bez problemu, a dla dziewczynki nic mi się nie podoba (a wygląda na to, że będzie kolejna córa)
Hope cieszę się, że wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji. Teraz tylko czekać na dobre wiadomości. -
nick nieaktualnyMegi ja już nie patrzę kogo znam z danym imieniem bo żadnego bym nie dala. Jak wam się podoba to nie ma co patrzeć na szwagra yymbardziej byłego ( osobowość osobowością ale to będzie wasz syn napewno wychowacie go lepiej jak szwagra) świetnie pasuje podoba się nie ma co gdybac:-)
Demsik czytałam o tym że w ciąży może być duży nacisk na wątrobę i dlatego. Co najdziwniejsze to na twarzy szyi i dłoniach nie mam a to są miejsca najbardziej wystawiane na słońce nie wspominając o tym że mój brzuch nie ogląda słońca bo by ludzie pouciekali a tam już wyszło 11.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mam do sprzedania fotelik Cybex Aton 4 w znakomitym stanie (cena 420zł). Jeśli ktoras z Was bedzie zainteresowana to podaję link do ogłoszenia na olx:https://www.olx.pl/oferta/fotelik-cybex-aton-4-CID88-IDiZsRf.html
a tutaj kilka zdjęć:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3be9efef70dd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/150e534df6c4.jpg
Pozdrawiam, mama z marca
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja wróciłam po 13 bo opoznienie bylo - w domu musialam ogarnac mlodego , przewinac, przebrac bo zostawialm go tesciowej i wygladal jak nie powiem co - cały mokry , pielucha az mu wisiala z nadmairu sikow no ale dobrze ze choc zostala - w sumie nie mam sie czego spodziewac po 77 letniej tesciowej
Z wizyty jestem zadowolona - gin pobral mi cytologie, zbadal recznie i robil usg- dokladnie ogladal dzidziolka - posluchalismy serduszka - co sie dalo to zbadal ale dzidziol byl skulona w klebuszek - dostalam focie i opis na nim pisze ze struktury plodu prawidlowe - dzidzior ma 7,7 cm, mierzył kończyny . główkę itp - on jest malomowny bardzo ale na koncu powiedzial ze wszystko wporzadku - mam przyjsc za 2 tygodnie - dal skiertowanie na badania - i chyba sie do niego przepisze no chyba ze mozna chodzic do dwoch na raz ? orientujecie sie moze ? o l4 nie pytalam bo mam jeszcze do 19 grudnia od lekarki
nie pokazał co ma między nogami
a i z tych stresow schudlam 2 kilo i waze 49Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 15:08
Rudzik, Breezee, bezimienna, mon!ta^, Karissa, Hope_, Uska, marie_marie22, monika_89, blubka, Edyta84 lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Megi ja już nie patrzę kogo znam z danym imieniem bo żadnego bym nie dala. Jak wam się podoba to nie ma co patrzeć na szwagra yymbardziej byłego ( osobowość osobowością ale to będzie wasz syn napewno wychowacie go lepiej jak szwagra) świetnie pasuje podoba się nie ma co gdybac:-)
Demsik czytałam o tym że w ciąży może być duży nacisk na wątrobę i dlatego. Co najdziwniejsze to na twarzy szyi i dłoniach nie mam a to są miejsca najbardziej wystawiane na słońce nie wspominając o tym że mój brzuch nie ogląda słońca bo by ludzie pouciekali a tam już wyszło 11..
W sumie od kilku tygodni mówimy do brzucha Mikołaj i jakoś tak wszyscy już się przyzwyczaili, ale syn Kacper do 7 miesiąca był Marcelem, więc może być różnie
Powiedz lekarzowi na wejściu, że jak nie zrobi Ci usg, to zbadasz mu szyjkęjego mina byłaby bezcenna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 15:12
-
dewa wrote:Sylwia, super! Kawał Dzieciątka! I co, powiedziałaś że byłaś juź u innego lekarza?
mowil ze nie ja jedna dowiaduje sie pozno ze mial pacjentki ktore dowiedzialy sie w 6 mcu jak zauwazyly ze im brzuch rosnie ze tak sie zdarza - o dziwno byl mega mily dzisiaj i gratulowal i powiedzial ooo widzi Pani mniej stresu bedzie bo dzidzius juz ma wszystko co trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 15:17
bezimienna, dewa, Karissa, toska_88, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Marta bardzo współczuję straty babci.
Hope bardzo się cieszę że wszystko dobrze przebiegło i wierzę że będą dobre wieści niedługo
Mi przyszły już butelki i cieszę się jak małe dziecko z cukierka, to się chyba już powinno leczyć
Gratuluję udanych wizyt
Wierzę że u każdej z nas już będzie dobrze i każdy niepokojący wynik badania to tylko fałszywy odczyt :*