MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra, gratuluję synka
Będziesz miała teraz dużo obrońców
trzech synów, hi hi jak moja teściowa
Breezee, super ciuszkija się online też trochę boję, tak na żywo to przynajmniej wiesz, że nie zużyte, wiesz jaki materiał
A ja sobie zamówiłam w końcu poduchę ciążową do spania/do karmienia, dł.170cm, z wypełnieniem silikonowym (czytałam, że te ze styropianowym się średnio sprawdzają), turkusowa w sówki i serduszkaFajnie będzie w końcu się wyspać...
Kleopatra, Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kleopatra sto lat i gratulację
to jak rodzinka.pl
piękne brzuszki macie wszystkie - mój jeszcze słabo widoczny, wieczorem większy, rano mniejszy hehe
ja poduchę do spania zamówiłam sobie od Mikołaja, ale nie wiem czy wytrzymam, bo tak mi wszystko w nocy drętwieje, a to ręka a to noga..
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
daisy123 wrote:Kleopatra sto lat i gratulację
to jak rodzinka.pl
piękne brzuszki macie wszystkie - mój jeszcze słabo widoczny, wieczorem większy, rano mniejszy hehe
ja poduchę do spania zamówiłam sobie od Mikołaja, ale nie wiem czy wytrzymam, bo tak mi wszystko w nocy drętwieje, a to ręka a to noga..
spróbuj póki co sobie kołdrę układać pod brzuch i między kolana, chociaż trochę Ci ulży. -
bbee wrote:Kleopatra, gratuluję synka
Będziesz miała teraz dużo obrońców
trzech synów, hi hi jak moja teściowa
Breezee, super ciuszkija się online też trochę boję, tak na żywo to przynajmniej wiesz, że nie zużyte, wiesz jaki materiał
A ja sobie zamówiłam w końcu poduchę ciążową do spania/do karmienia, dł.170cm, z wypełnieniem silikonowym (czytałam, że te ze styropianowym się średnio sprawdzają), turkusowa w sówki i serduszkaFajnie będzie w końcu się wyspać...
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Mogę chyba linka z allegro wstawić tu?
http://allegro.pl/poduszka-rogal-dla-kobiet-w-ciazy-do-karmienia-i6395373639.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wMVQxNDo1Njo0Nlo7YnV5ZXI7MWM3YTJjMGRhNTQ1YTlkNTA3Nzk5NWJmZjEzMTNlMjFhMzI4MmIzNGUwN2ZiOTNhNjgyMGQ1NzlhZGUxZDczNg==
w tej cenie inne poduszki były z wypełnieniem styropianowym, a ta jest z silikonowym, jeszcze gdzieś były z poliestrowym (chyba), ale nie miały takich ładnych wzorówBreezee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tylko dotknal glowica brzuch to na ekranie ukazaly sie wielkie jaja i siur. 100% Borys, wszystko jest w porzadku. 22 grudnia polowkowe
Hope_, Kamilutek, GoNia1979, ag194, sylwucha89, julita, WreszcieMama, bbee, toska_88, Kleopatra, marie_marie22, blubka, Uszczesliwiona, Rudzik, Arwi, Maniuś, Uska, Breezee, Edyta84, Agus26m, monika_89, Moniqaaa, Karissa, Madu1611, bezimienna, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki żeby ta moja lekarka zmiekla trochę i powiedziała co siedzi w brzuszku
.. żeby było widać wgl ... bo ja chce juz wiedzieć czy Leoś czy Aurelka ... a ona mówi że ona to po 20 tyg mówi a ja mam to w dupie place to wymagam grrr ... jutro 16.15 wizyta i zobaczę moje maleństwo
WreszcieMama, toska_88, marie_marie22, GoNia1979, Uszczesliwiona, MEGI81, monika_89, bezimienna lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Czwarty dzień jem pomidorówkę i jestem zrozpaczona, bo na jutro już nie mam
Je też strasznie czekam na ruchy. Gadam do malucha i namawiam, żeby zaczął kopać matkę, ale on za dobrze wychowany jest niestety... Belli mi nawet napisało 4 dni temu, że czas na pierwsze ruchy. Ale lekarz mówi, że tak do 20 tygodnia mogę czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 17:23
MEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hejka dziewczyny, wrocilam od lekarza, bylismy prywatnie jednak i te krwawienie bylo spowodowane tym ze lozysko mam na dole przy wejsciu do pochwy zamiast na gorze i krwiaka mam 12mm na 2cm
lekarz mowil ze teraz dwa tygodnie mam lezec i wstawac tylko za potrzeba i jak sie do tego dostosuje to bedzie dobrze,a jak znowu bede krwawila to natychmiast mam jechac do szpitala bez zastanowienia. Jestem przeszczesliwa ze dzidzia ma sie dobrze i rosnie prawidlowo. I potwierdzilo sie ze to bedzie dziewczynka
milego wieczoru kochane! :*
bbee, Kleopatra, marie_marie22, Uszczesliwiona, Hope_, MEGI81, Elmo13, Maniuś, Breezee, Edyta84, monika_89, Agus26m, bezimienna, Klaudia N., Madu1611 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
WreszcieMama wrote:Kamilutek napisala ze zgaga wlacza jej sie po piernikach, a moj uszkodzony ciaza mozg zamiast "po piernikach" przeczytal "po plemnikach"... haha
Obiecuję, że w najbliższym czasie spróbuję i dam Ci znać, czy po nich też mam zgagę :p
WreszcieMama, GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!