MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja pokaże mój brzuszek jedno zdjęcie tydzień temu 17tc i drugie dziś 18tc różnica ogromna wypaliło mnie już ciążowa https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d83a65d9d33.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/692f39f982ac.jpg
ag194, Maniuś, sylwucha89, Breezee, bbee, MEGI81, Hope_, monika_89, Karissa, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Hope trzymam kciuki za jak najlepsze wiadomosci :*
Kleopatra wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia wszystkich marzeń oraz poznania płci
Ja jeszcze mam 5 dni do wizyty u ginteż liczę na prezent w postaci płci
ag194, sylwucha89, Kleopatra, monika_89, bezimienna lubią tę wiadomość
-
A To My Dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d485ea29188.jpg
WreszcieMama, Arwi, GoNia1979, toska_88, ag194, sylwucha89, Breezee, MEGI81, Kleopatra, bbee, Hope_, Uska, Rudzik, rybka33, monika_89, Moniqaaa, Karissa, bezimienna, kamyla112 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piekne brzusie
Qasha, ja mialam taki z corka w poprzedniej ciazy w 24tc dopiero mnie wywalilo
W tej ciazy szybko poszlo do 17tyg tylko lekki brzusio jak na obrzarstwo a po tygodniu wielki brzucho
Jeszcze tydzien temu mowilam mezowi, ze spodnie ciazowe to tak w styczniu ale juz cos mi sie wydaje, ze lada moment bedzie trzeba jechac kupic.
Mi troche poszlo niestety na boki ale tak jak zawsze straszny szczuplak ze mnie 168 i okolo 55kg tak zawsze mialam tendencje do wychodzacych boczkow przy przytyciu nawet 2kg
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
jeśli chodzi o ciuszki to ja bardzo mało kupowałam na 56 - większość kupowałam na 62
młody urodził się z wagą 3450 i miał 52 cm więc topił się w 56 ale nie przepuszczałam że będzie taki króciutki ale dawaliśmy radę nawet w 62Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 14:23
-
GoNia1979 wrote:Breeze z tymi snami nie jesteś sama ja co rusz tez mam takie sny w roli głownej z moim D i panienkami..
on się smieje ze mnie a ja sie wkurzam bo wiem że to zazdrośc i pewnie dodatkowo działą na psychikę to że ochota jest a na seks zakaz.. czuje się taka nie spełniona jako żona teraz bo u nas te sprawy to były bardzo często a teraz już dwa tygonie nic zero.. tylko "ręczny" albo "na patyku" hehehehe..
To co my mamy powiedzieć, jak mamy zakaz seksu od samego początkuale dla Maleństwa wytrzymamy wszystko - dobrze, że rączki i usteczka są zdrowe
a jak już będzie pozwolenie, to pewnie rzucę się na Męża
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:To co my mamy powiedzieć, jak mamy zakaz seksu od samego początku
ale dla Maleństwa wytrzymamy wszystko - dobrze, że rączki i usteczka są zdrowe
a jak już będzie pozwolenie, to pewnie rzucę się na Męża
Oczywiście do dzidziolka zniesiemy wszystko od czego raczki i buzka hehehe...
Na pewno nie jedna z nas po takim poście jak dostanie zielone światło to rozszarpie swoja druga polówkę...
MEGI81, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
No i nie ma dla mnie nadziei ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6dba7e3bebb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 15:07
Maniuś, bbee, sylwucha89, ag194, GoNia1979, Hope_, Breezee, julita, Edyta84, blubka, WreszcieMama, sylwia1985, toska_88, Uszczesliwiona, Rudzik, MEGI81, dewa, Agus26m, rybka33, monika_89, Moniqaaa, Karissa, Madu1611, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Kleopatra gratulacje chłop jak dąb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 15:10
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Kleopatra, wszystkiego najlepszego!
U nas tragiczna pogoda, leje, leje, leje, plucha, masakra! A ja od 7:45 na mieście... Zmokłam jak kura, zmęczyłam się jak pies i jest ledwo 15, a ja padam z nóg i najchętniej poszłabym spać.
Zgaga włącza mi się na szczęście tylko po piernikach, wydaje mi się, że to przez mieszankę przypraw piernikowych. Nie jest źle, ale będzie mi brakowało pałaszowania pierników w te święta...
Rewelacyjne macie brzuchy, też taki chcę! Mój jest ledwo widoczny, trzeba się nieźle wpatrzyć, żeby coś tam dostrzec, choć dla mnie jest wyraźna różnica bo z reguły jestem wklęsła. No i koledzy co bardziej spostrzegawczy mówią, że jakiś brzuszek już mam.
Kleopatra, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!