MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dorzucam swój bęben. Pierwsze zdjęcie z poniedziałku 17+1 drugie z ciąży z Paulą w 21(!)tc
Jak widać w pierwszej ciąży miałam maleńki brzuszek więc marta, Qasha Wy jeszcze dodatkowo szczupłe wiec to normalne
aż się boję jak będę wygladać w kwietniu
oczywiście nie cytujcie bo skasuję :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:45
julita, GoNia1979, Arwi, Kleopatra, bbee, blubka, sylwucha89, Rudzik, WreszcieMama, Hope_, Maniuś, ag194, toska_88, Breezee, Uska, Demsik, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta dziś żyje ból głowy i wymioty ustąpiły..
tak Was czytam i trzymam mocno kciuki za wizytujące.. u mnie spotkanie z dzidziolem dopiero 13 grudnia oby był szczęśliwy ten dzień..
Ja jak urodziłam Kubę to ciuszki w rozm 56 były za duże ale on był wcześniakiem o dł 52 i wadze 2350g ja mam wzrostu 178 a ex miał 196 cm.. teraz mój kochany mąż też nei jest niski ma 189 cm więc dzidziol może byc długaśny po nas Kubuś ma teraz wzrostu 170 a ma 14 lat więc przystojniak wysoki rośnie..
U mniei waga nadal -2kg.. brzuszek nic się nie zmienił nie urosł czasami się martwię ale z Kuba też poźno zaczął mi rosnąc i w ten sposób rozstępów u mnie zero..
Ach a najbardziej wyczekuje ruchów naszego szkraba brzuszkowego..
-
monika_89 wrote:
dorzucam swój bęben. Pierwsze zdjęcie z poniedziałku 17+1 drugie z ciąży z Paulą w 21(!)tc
Jak widać w pierwszej ciąży miałam maleńki brzuszek więc marta, Qasha Wy jeszcze dodatkowo szczupłe wiec to normalne
aż się boję jak będę wygladać w kwietniu
oczywiście nie cytujcie bo skasuję :p
O kurczęNo to ty masz już prawie taki brzuszek jak ta babeczka, którą spotkałam jak miałam prenatalne
A ona w 23tc była. Kurczę, trochę zazdroszczę
Ed. Mam nadzieję, że zacytowanie jeśli usunęłam zdjęcia z cytatu może zostać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 12:41
-
Monika.. ale śliczny brzuchol.. ja cie sunę nie mogę sie napatrzeć..
Hope_ ja ci gratuluje pomyślnego zabiegu wczoraj i razem z toba czekam na wyniki wszystkie i wierzee że na świeta będziesz miała najwspanialszy prezent pod choinkę..
ja za tydzień otrzymam wyniki z pappa z Poznania i już się stresuję.. oby wszystko było oki..
-
Breezee wrote:Dziewczyny ja chyba strasznie jestem zazdrosna o mojego M. On pracuje jako przedstawiciel i wiem ze klientkom się podoba, miał nawet parę propozycji na sex. Myślałam, ze nie jestem zazdrosna a tu co któraś noc mi się śni, ze jakaś laska robi mu loda, albo on w seksie grupowym obmacuje inne kobiety. Chyba coś drzemie u mnie w podświadomości hehe
Breeze z tymi snami nie jesteś sama ja co rusz tez mam takie sny w roli głownej z moim D i panienkami..
on się smieje ze mnie a ja sie wkurzam bo wiem że to zazdrośc i pewnie dodatkowo działą na psychikę to że ochota jest a na seks zakaz.. czuje się taka nie spełniona jako żona teraz bo u nas te sprawy to były bardzo często a teraz już dwa tygonie nic zero.. tylko "ręczny" albo "na patyku" hehehehe..blubka, MEGI81, Breezee, julita lubią tę wiadomość
-
Monika masz taki słodki brzusio,że bym się przytuliła do niego normalnie
Arwi, GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Jahoda9102 wrote:Dziewczyny boli trochę mniej więc wstrzymam się z lekarzem.
Wy pokazujecie swoje brzuchy a u mnie zero. Oczywiscie poza oponką tluszczyku którą miałam. Zaczyna mnie yo martwić bo to prawie 17tc
To spójrz sobie na moje, 19. tydzień a brzucha ZERO
Dziewczyny, czy jak leci na TVNie zwiastun tego filmu "Nad Życie" to też zalewacie się łzami? Ja nie mogę wytrzymać, od razu potok łez -
Hej! Dawno się nie odzywałam ale niestety ostatnio spadek formy u mnie i nie chcę smęcić
Gratuluję udanych wizyt i mocno trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
Hope cały czas o Was myślę i się za Was modlę! Mam nadzieję że już przed świętami będziesz miała dobre wieści
Dziewczyny śliczne macie brzuszkimój też ostatnio ruszył i w normalnych ciuchach już widać że to ciąża ale gdy założę coś luźniejszego bądź kurtkę to jeszcze nie zwracam na siebie uwagi.
Nikoś urodził się 3310g i 58 cm i kilka rzeczy na 56 założył ale bardzo szybko z nich wyrósł, dlatego będę teraz głównie inwestowała w 62 i 68 o ile potwierdzi się przypuszczenie, że tym razem będzie kobietkachociaż ostatnio śniło mi się usg i dwa wielkie jajka
Tydzień temu w środę byłam na wizycie i jeszcze nigdy tak niezadowolona nie wyszłam. Trafiłam na kumulację pacjentek i czekałam 3 godziny a do tego nie zrobiła mi usgpowiedziała że niedawno miałam prenatalne więc nie będzie robić. A tak liczyłam na potwierdzenie płci bo powoli chciałabym szykować wyprawkę
Następna wizyta dopiero 21 grudnia więc chyba oszaleję do tego momentu bo niestety przez łożysko na przedniej ścianie bardzo rzadko i delikatnie czuję ruchy maluszka.
ag194 lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:
dewa na ciężarówce tez sobie nie wyobrażam, tyle dni rozłąki i niekoniecznie bezpieczniejsza praca
I właśnie z tego powodu wyjechaliśmy do Niemiec. Zaliczyliśmy jedną 6 tygodniową rozłąkę, kiedy pojechał na Europę, spał i jadł w samochodzie, na słuchawce po 12 godzin dziennie, i po tym powiedziałam że nigdy więcej. Rzuciłam dobrą pracę w administracji państwowej, spakowałam się i tyle. Nie pozwolę, żeby męczył się z dala ode mnie. Bo nie oszukujmy się, im też jest ciężko. Eeech, nie wartoWreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama dobrze, że się już lepiej czujesz
Co do mnie... no właśnie, szkoda już na ten temat gadaćZobaczymy, co z tego wyjdzie. Muszę być podwójnie silna, haha
A ten brzuch jak się najem to go wzdyma konkretnieAle ostatnio słabo u mnie z apetytem to i wzdęcie mniejsze
Ja jeszcze ciuszków żadnych nie mam. Skupiam się teraz na zakupieniu tej droższej części wyprawki, ciuszki to pewnie w 7-8 miesiącu będę oglądaćWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
.Qasha myślę że jak pojawi się maluch to będzie u ciebie troszkę lepiej z teściowa (oby) u ciebie problem jest też trochę z partnerem ale myślę że ona nawet nie wie że robi źle . Myślę też że to duża kwestia wychowania ... mój Kuba zawsze skazany był na siebie od 18 roku życia ciężko pracuje . A twój facet musi być cudowny dla ciebie skoro jesteście razem i bardzo go kochasz alere myślę że to trochę "bananowe dziecko " to wina rodziców niestety bo znam.parę.takich przypadków ... nie oceniam nie chce urazić jak coś :p chociaż z tego co piszesz od jakiegoś.czasu jakieś postępy w jego " stawianiu się rodzicom " są
może to dobry znak . Bo jak on będzie murem za tobą to i teściowie spuszcza z tonu trochę .
WreszcieMama, Arwi, MEGI81 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Eeee to dobrze, kupiłam dwa bodziaki w rozmiarze 62, jeden mam 56. Bardzo fajny mamy czas na poród! Będzie ciepło, ale nie gorąco, można szybko wystawić Maluszka na zewnątrz, żadnych kombinezonów i śpiworków. Zamiast kołderki pieluszka tetrowa, suuuper
Ey, już nie moge doczekac pierwszych ruchów Dziecka!
WreszcieMama, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:I właśnie z tego powodu wyjechaliśmy do Niemiec. Zaliczyliśmy jedną 6 tygodniową rozłąkę, kiedy pojechał na Europę, spał i jadł w samochodzie, na słuchawce po 12 godzin dziennie, i po tym powiedziałam że nigdy więcej. Rzuciłam dobrą pracę w administracji państwowej, spakowałam się i tyle. Nie pozwolę, żeby męczył się z dala ode mnie. Bo nie oszukujmy się, im też jest ciężko. Eeech, nie warto
heh mój męzul też na cięzarówce jedzi ale na swoim założył firme mam go w domu w weekendy ale mimo to w tym okresie cieżko mi bez niego za kazdym razem gdy wyjeżdża to ja płacze i jestem w ciągłym strachu jak dłużej się nie odzywa..