MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy.. Chyba kazda na jakimś etapie czuje sie zdolowana..
Mloda bedzie wszystko ok ja tydzień temu bylam na prenatalnych a w nocy dostałam krwawienia tez się mysz oszczędzać..ty wiesz skad bol a ja nadal nie wiem skąd bylo to krwawienie ani krwiaka ani torbiela..przestraszylam sie strasznie nigdy nie zapomnę tego widoku w toalecie i na pidżamie..az mi sie płakać chce jak sobie przypomnę..
Hope_ Ty wiesz ze ja jak kazda z nas tu na forum wierzymy w to ze wszystko się u ciebie zakończy szczęśliwie kazda myślami jest z toba..ja jeszcze tydzień czekam na wynik testu PAPPA.
JA mam wizytę 13 grudnia a 15,moj ukochany mąż ma urodziny chciałaby mu zrobić z tej okazji piękny prezent..jesli dowiem sie kto tam w brzuszku mieszka to kupie cos dla niego z ciuszków by mu to przekazać i dodatkowo dola ze filmik z USG juz ustalilam z moim lekarzem..mysle ze mega sie ucieszyUszczesliwiona, Młoda19, mon!ta^, MEGI81, Hope_, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kleo wszystkiego najlepszego! Gratuluję trzeciego siuraka!!!
Zyrcia, Tobie też gratuluję Synka!
Gonia, ja teź jeszcze nic nie czuję i nie mogę się doczekać! A na tęsknotę za mężem polecam abonament z nielimitowanymi rozmowami i słuchawkę bezprzewodowąKleopatra, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wszystkiego najjjjjj! Miałam życzyć Ci córki ale już chyba za późno:-) zyrcia i tak już się pochodziłas z 2 synkiem to teraz już będzie super. Ja tam reż chciałabym zacząć cieszyć się z płci ale to co mi powiedział nie było określeniem płci tylko sugerowaniem że to może być chłopiec ale nie do końca w to wierzę.
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Kleopatra i Zyrcia gratuluję Synów
Ja też już po wizycie i Mikołajowi nic nie odpadłołożysko poszło ślicznie do góry i jest daleko od szyjki na tylnej ścianie, szyjka długa i zamknięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:41
Uszczesliwiona, bbee, ag194, Kleopatra, GoNia1979, Rudzik, mon!ta^, Breezee, Hope_, Uska, Maniuś, toska_88, monika_89, Karissa, sylwucha89, Kamilutek, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
GoNia1979 wrote:Jeju dziewczyny jak ja wam zazdroszczę czujecie juz ruchy..znacie pleć..robicie tak zaawansowane zakupy.. A ja nic z tych rzeczy.. Zaczynam lapac dola..
Gonia bo kopniaka ale w pupę ci zasadze ! Nie smucimy się :* ! Nie dolujemynie przyciągamy złej energii !
wiem wiem łatwo się mówi bo sama tak czasem mam ;* ale główka do góry , cycki do przodu !
GoNia1979, MEGI81, bezimienna lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia0727 wrote:Gonia bo kopniaka ale w pupę ci zasadze ! Nie smucimy się :* ! Nie dolujemy
nie przyciągamy złej energii !
wiem wiem łatwo się mówi bo sama tak czasem mam ;* ale główka do góry , cycki do przodu !
Klaudia..obiecuje poprawie sie..
Klaudia0727, Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aab1acc690d.jpg
Większość dzisiejszych szaleństwRudzik, WreszcieMama, GoNia1979, Kamilutek, bbee, Kleopatra, MEGI81, ag194, Breezee, Hope_, Maniuś, marie_marie22, monika_89, Karissa, sylwia1985, bezimienna lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Kleopatra i Zyrcia gratuluję Synów
Ja też już po wizycie i Mikołajowi nic nie odpadłołożysko poszło ślicznie do góry i jest daleko od szyjki na tylnej ścianie, szyjka długa i zamknięta
Mojemu Mikusiowi też nieMEGI81, marie_marie22, toska_88, sylwucha89 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
WreszcieMama i tu masz racje martwię się a jednocześnie cieszę hormony mi buzuja.. Raz się ciesze a za chwile ryczę i badz tu mądry..
heh a może pytonga mi brak i to taki skutek uboczny hehehe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 20:43
WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Mam to samo
Szkoda ze mnie nie widzisz. Mam taka kuzynke i przymierzam sie zeby jej powiedziec ze jestem w ciazy. I to wyglada tak ze nagle wpadam w euforie, wyobrazam sobie ze wszystko super bedzie i wlaczam facebooka zeby jej napisac, a jak juz wlacze to w jednej chwili napadaja mnie mysli ze co bedzie jak strace dziecko, ze niepotrzebnie teraz chce sie dzielic wiadomoscia o ciazy... i spadek nastroju. A za 5 minut znowu euforia bo ogladam sobie ciuszki ktore nakupilam dla malego... Hahaha i zrozum tu ciezarna
Moj M. jest aniolem, mysle ze to nie jest normalny facet, bo nikt normalny by tego nie wytrzymal
No i oczywiscie niemoznosc uzycia pytonga nie pomaga w tej sytuacji
Heh no właśnie ciężarówki to do siebie maja najpierw sie śmieją żartują a za chwile wrzeszcza albo ryczą z byle powodu..
Wlasnie oglądałam rodzinke.pl usmialam sie po pas..bo Maryśka przygotowuje sie do porodu...te jej przerażenie w oczach..brak spakowanej walizki..i spotkanie z położną ktora demonstrowala jak wygląda porod za pomocą lalki..WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aab1acc690d.jpg
Większość dzisiejszych szaleństw
Ja uwielbiam łazić po lumpkach i kupować, mega rzeczy tam mają..np. dziś widziałam śpiworki za 60 zł w auchan, a takich 5 mam w domu i dałam za nie 5 zł razem
Ostatnio kupiłam małej bluzy polarowe H&M za 1zł, sweterki, spodnie, body, no wszystkoi w super stanie, bo zmechaconych albo brudnych nigdy nie biorę, żal kasy.
Marzę teraz o szumisiu. Czy ktoś może się wypowiedzieć, bo nie wiem, czy to to samo-Szumiś a Wishbear?? ciekawi mnie ten zestaw otulacz+wishbear, ale nie wiem czy ten szumiś jakościowo nie jest lepszy może, bo to chyba różne firmy??..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 21:17
Uszczesliwiona, bbee lubią tę wiadomość