MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj wzięłam 1 dzień wolnego i mam w planie sprzątanie
Najlepsza jest moja mama, wysyłam jej to zdjęcie z siusuakiem a ona pisze, jak ładnie widać oczka, haha. A to nogi i siurek, haha
Monika super, gratulacje. Mnie to chyba do watiatkoea wywioza ;pWreszcieMama, sylwucha89, Espera, marie_marie22, GoNia1979, Hope_, MEGI81, nutka, Karissa, Maniuś, toska_88, bezimienna, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Produkcja 24 godziny na dobe!
Obudzilam sie z lekkiem bolem brzucha, takim jak ma @. Oczywiscie sprawdzam czy nie plamię, ale nie. W drugim trymestrze takie bole tez sie zdarzaja, prawda? Macica pracuje, jak sie domyslam. Tylko, ze najczesciej piszą o bolach po bokach, przy wiazadlach, a mnie łupie na srodku. Eeech, durna jestem, to naturalne. PRAWDA? -
Zdjęcie brzucha 18 tydz. Wrzucam z telefonu i nie mogę obrócić
Widać tyle, że niewiele widać... Więcej widać jak mam na sobie legginsy i tunikę/długi sweter.
Standardowo proszę o nie cytowanie zdjęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/708b48eeb962.jpgmarie_marie22, GoNia1979, Hope_, sylwucha89, ag194, monika_89, Edyta84, Uszczesliwiona, MEGI81, Moniqaaa, Maniuś, bezimienna, Breezee lubią tę wiadomość
-
Karissa wrote:Megi i inne dziewczyny z zakazem seksu...piszecie często, ze dobrze, ze raczki i usta sprawne itd... moze zabrzmie okropnie, ale Wam to serio pomaga? Ja to mam ochotę na takie zabawy jak sama jestem napalona (jako grę wstępna). Robienie tego ze świadomością, ze sama zostanę "na lodzie" mnie strasznie zniechęca. A już najgorzej jak to zrobię, M zadowolony, a ja...sfrustrowana, bo tylko sie napala i nic z tym nie mogę zrobić ;(
Ja lubię mojemu Chłopu robić dobrze, bo on potem jest taki rozkoszny
My co prawda nie mamy całkowitego zakazu seksu, ale jeśli czuję dyskomfort, to mamy przestać. A często czuję niestety. Jestem tak nabrzmiała, i tak wrażliwa, że nawet delikatne pieszczoty potrafią sprawić mi ból. Więc czasem nawet jak Chłop chce mi ulżyć, to nic z tego nie wychodzi... Ech, a mówią, że w drugim trymestrze baby zmieniają się w demony seksu, a tu taki klops.
Karissa wrote:Swoją droga...co to za czasy, ze przedstawiciel do kobiety przychodzi, a ona chce go zaciągnąć do łóżka od razu...Ja chyba jakaś dziwna jestem, ze jednak randka przed jest wskazana:p a widząc obrączkę nawet by mi takie propozycje do głowy nie przyszły!
Moja instruktorka jazdy jest fajną babką, na oko 25 letnią, i mówiła mi ostatnio, że nagminnie zaobrączkowani faceci-kursanci ją wyrywają. I wcale nie dyskretnie, tylko bezczelnie.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kleopatra wrote:Dewa mi też się zdarza taki ból, chyba jak się przemecze. Odpocznij.
Mi też, tylko kurna u mnie przemęczenie występuje po byle spacerzeA kiedyś smigałam kilometry! Ale po odpoczynku przechodzi na szczęście.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Cześć dziewczyny ja dziś kolejny tydzień do przodu
ale ten czas leci
pół nocy nie spalam i o 4 rano czytalam postatnio któreś z was ze nie może spac.przez wichury a ja nie mogłam spać przez to żenie wszystko siedziało okropnie
pewnie od tej starej kołdry z pierza , dobrże że jutro już nową Będziemy mieć .
A TERAZ odliczanie do 16.15 żeby zobaczyć się z dzidziusiemmarie_marie22, GoNia1979, ag194, monika_89, Uszczesliwiona, MEGI81, Maniuś, toska_88 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
dewa wrote:Produkcja 24 godziny na dobe!
Obudzilam sie z lekkiem bolem brzucha, takim jak ma @. Oczywiscie sprawdzam czy nie plamię, ale nie. W drugim trymestrze takie bole tez sie zdarzaja, prawda? Macica pracuje, jak sie domyslam. Tylko, ze najczesciej piszą o bolach po bokach, przy wiazadlach, a mnie łupie na srodku. Eeech, durna jestem, to naturalne. PRAWDA?
naturalne, miałam to samo, pytałam gina i powiedział, że macica pracuje.Marta 267 -
Hej hej laseczki..ale dziadowska pogoda małego zawozilam do przedszkola to musiałam sie zmagać z wiatrem który nie pozwalal mi drzwi zamknąć umeczylam sie heh..
Jesli chodzi o seksowanie to moj pan dzis rano juz zrobil mi pobudkę telefoniczna z trasy i obiecał jutro milutki wieczór jak wróci polegający na przytulaniu glaskaniu bez bolcowanka niestety ale nie chce bym czula sie maszyna do robienia lodówheh jest nie możliwy..
Dzis w nocy obudził mnie bol brzucha takze aż się przestraszyłam ale poszłam do toalety i ma szczęście powtórki z przed tygodnia nie bylo..a juz schiza sie rysowała w mózgu i strach..
Życz Wam dziewczynki milego dzionka i dziekuje ze jesteście bo bez was bym zwariowała tutaj można chociaż z kimś pogaworzyc wirtualnie jak jest sie zamkniętym w taka pogodę w domu..
Uzależniona GoNiamarie_marie22, Uszczesliwiona, MEGI81, Maniuś, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Hej ho! Witam się w 18 tc i 5 miesiącu
hura!
Dewa, jakiś czasu temu, chyba dwa tyg albo trzy też miałam takie bole jak na @ do tego łupanie w krzyżu które zostalo do dzis.
Ja tez takie bole mam aż się zleklam..ale wychodzi na to ze to wszystko norma..
Kurczę dla mnie ta ciaza to tak jak pierwsza po tylu latach od ostatniej gzn pierwszej hehehe..14 lat temu masakra..ale teraz bede naj bardziej spełniona mamusia naszych bąbli i kochana żoną..MEGI81 lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Klaudia,powodzenia na wizycie. Jaką płeć sobie wymarzyłaś?
Wiesz co obojętne mi czy chłopiec czy dziewczynka bo to pierwsze :p ale po prostu chce wiedzieć jak zwracać się do brzuszkaMEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
20 tydzień czas start
ruchy coraz wyrazniejsze
robi się coraz lepiej
ag194, monika_89, marie_marie22, Uska, MEGI81, Kleopatra, sylwucha89, Karissa, Moniqaaa, Arwi, Camilia, Agus26m, toska_88, bezimienna, WreszcieMama, Madu1611, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Fakt, naprodukowałyśmy więcej już niż dziewczyny z wątków, które zaraz rodzą
Ja na nogach od 8, w nocy 3x na siku, ale i tak wyspana jestem
Paweł dziś wraca, nie będę musiała już sama spaćJak ja uwielbiam się przytulać przez sen z nim i budzić się rano i patrzeć na niego, jak zaspany całuje mnie w czoło
rozmarzyłam się
Kupię wishbeara napewno i otulacz może do tego. Niech leży i czeka na Alusię. Dzięki za opinię
Wiecie co-strasznie poprawiła mi się cera, włosy i paznokcie. Paznokcie znowu mam jak tipsy, włosy się nie przetłuszczają, tylko na dekolcie kilka krostek zostało jeszcze. Nawet siostra P, co ostatnio mówiła, że zbrzydłam, powiedziała, że teraz b.ładnie wyglądam
Dziewczyny te bóle są całkowicie normalne, u mnie pojawiają się najczęściej, gdy mam lekkie zaparcie albo tak same z siebie. chwilę poboli i jest ok
Powodzenia na wizycie Klaudia i jak ktoś jeszcze wizytuje
Monika gratuluję synka! Naprawdę wczoraj był wysyp chłopców, cieszę się, że nie miałam wizytyMoniqaaa lubi tę wiadomość
-
zapisalam sie na połówkowe 19.12
Wczoraj dostaliśmy pozolenie na seks mąż nie omieszkał tego wykorzystać
także korzystam poki moge bo pewnie jak mąż poczuje ruchy to na tym skonczy się nasz ciążowy seks
Zastrzeżona no trojaczki to jest co robićNIe jaja popsułam statystyki tylko mój mąż coś źle zrobił
karissa dla mnie też działanie w jedną stronę jest bez sensu, ja tak nie potrafię
WreszcieMama my nie czekaliśmy do końca połogu :p jakoś po miesiącu zaszaleliśmyale to mocno indywidualne bo widziałam że niektóre dziwczny idą na calosć po tygodniu czy dwóch
Hope mało nie padłam ze szczęścia, mam nadzieję, że ginowi się ręka nie omsknęła przy mierzeniu i faktycznie są te 3cm(swoją droga radość z 3 cm?
) pokazywał mi na usg szyjke i łożysko, faktycznie jest przerwa więc kamień z serca. Co z próbką? Udało się ją dowieźć?
ag bo one rodza i nie mają czasu na forumArwi, Maniuś, bezimienna, WreszcieMama, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Wiesz co obojętne mi czy chłopiec czy dziewczynka bo to pierwsze :p ale po prostu chce wiedzieć jak zwracać się do brzuszka
MEGI81 lubi tę wiadomość