X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Breezee Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uszczesliwiona wrote:
    Sklep artus94, po 2zl wszystko <3 to taka sieciowka w Krakowie :) gonia ja płci nie znam :P więc kupiłam ogólnie taka dla każdego i część dla chłopca i dziewczynki, któreś wydam w świat :) kupuje już wszystko bo boję się że będę później leżeć przez mój kręgosłup i nie mogę sobie odpuścić tego zakupowego szaleństwa :)

Młoda będzie dobrze :) ważne że dziecko zdrowe :*
    na jakiej ulicy?

h4zprjjg9y5bpb0n.png
    h4zprjjgv6g3t57c.png

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
    21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
    Będzie Aleksandra Karolina
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mają wiele sklepów w krk ale ja byłam na al. 29 listopada 94, piętro -1 na drugiej hali :) tylko że w wt i sb podejrze jest po 5zl s takto po 2zl :)

Breezee lubi tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Breezee Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, pewnie się wybiorę. A zostawiłaś jeszcze jakieś sensowne? Czy poczekać na nowa dostawę?

Arwi, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość

h4zprjjg9y5bpb0n.png
    h4zprjjgv6g3t57c.png

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
    21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
    Będzie Aleksandra Karolina
  • gaja_1 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 13:01

MEGI81 lubi tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wishbear jest oryginalny. Szumis jest gorszy moim zdaniem. Bratowa ma wishbeara a szwagierka szumisia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 22:40

ag194 lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jakiś wysyp chłopaków :) ;)
    Gratuluję udanych wizyt.
    Ja dziś zaczęłam sobie trochę poszukiwać akcesoriów na allegro :) Motywujecie mnie:) i dobrze. na razie dodałam dużo rzeczy do obserwowanych, ale za kilka dni lub jutro (jak dobrze wybiorę) planuję zakupić.

Uszczęśliwiona, ale zaszalałaś z zakupami:) świetnie! W ogóle jak to ładnie wygląda jak jest wszystko ułożone na półeczce. U mnie póki co ubranka dla dziecka są w reklamówce;)

Dziewczyny, ja też ostatnio mam często zgagę. Ogólnie dziś słabo się czuję, a mój mąż jest totalnie chory i obawiam się, że na nowo zaczniemy chorować, bo jak jedno chore to zaraz drugie również, także ja zdrowieję, ale z nim gorzej ;/

Ja właśnie czuję takie bulgotanie przy pępku, czy to może być dzidziuś? A może to herbata, bo niedawno piłam :P

GoNia, masz rewelacyjny pomysł na niespodziankę urodzinową dla męża, jak to czytałam to aż się uśmiechałam:) Na pewno się bardzo ucieszy :)

Klaudia, ekstra wyszło z teściową, może się poprawi :)

A propos dzisiejszej huśtawki nastrojów coś pisalyście...Oj, u mnei dziś było tak, że pisalam Wam posta (jakąś godzinę temu) i miałam chyba z 20 zakładek otwartych jednocześnie. A mój małżonek chciał zażartować i kliknął mi wyłączenie przeglądarki (bo u niego na kompie jest ustawione, że jak się wlącza przeglądarkę, to ona zapamiętuje ostatnio otwarte karty, a ja sobie tego nie ustawiłam). Ojjjjjj, jak się zdenerwowałam, az się popłakałam! hahaha, a najlepsze bylo to, że ja wiem, ze nie chciałnic złego, no ale mu się starsznie oberwało. Płakałam i śmiałam się jednocześnie, a on się śmiał ze mnie, że mam huśtawkę nastrojów,co dodatkowo mnie drażniło i się bardziej wkurzałam, ale jednocześnie się śmiałam :| nie rozumiem siebie.

GoNia1979, MEGI81, Uszczesliwiona, Arwi, ag194, bezimienna, Klaudia N. lubią tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie i lecę nadrabiać.
    Szyjka piękna, łabędzia całe 5cm. Łożysko poszło do góry hip hip hurra, jakieś 3cm nad szyjką, dostaliśmy nawet pozwolenie na seks, ale mamy się jeszcze z tydzień wstrzymac po tych plamieniach.
    no i moje największe zaskoczenie - SYN :O kopara mało mi do ziemi nie opadła :P

marie_marie22, GoNia1979, MEGI81, Uska, Uszczesliwiona, Moniqaaa, zastrzeŻona, karola81, Karissa, Arwi, blubka, Spirit, bbee, Hope_, Kleopatra, sylwucha89, Kamilutek, ag194, Maniuś, Forbidden, Agus26m, Rudzik, Camilia, toska_88, bezimienna, Klaudia N., mon!ta^, Madu1611, Breezee, Mabelle lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita nie ma to jak zwabiać cieżarówki żeby się pomęczyły :/

Kamilutek belly sie nie sugeruj, szczególnie jeśli to pierwsza ciaża, wiem frustrujace ale masz jeszcze czas na ruchy

Młoda lubię za córeczkę i oszczędzaj sie, leż a chłop niech Cię obsługuje

• zastrzeŻona Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziś zdecydowanie dzień siusiaka :) Gratuluję Dziewczyny! :)

W sumie jakoś przyzwyczaiłam się do tego, że nie znam płci, bo jakby cały czas mogę gdybać. Już nawet wszyscy dookoła się niecierpliwią i twierdzą, że wiem tylko powiedzieć nie chcę :D

Ostatnio byłam w przychodni na szczepieniu z Młodym, no i nagle z jednego z gabinetów wyjeżdza wózek a raczej próbuje wyjechać. Męczy się Pan z tym wózkiem, do przodu, do tyłu i nagle wyjeżdza wielkie monstrum z trzema gondolami, a w tych gondolkach mega malusie trzy główki trzech dziewczynek :) No szczęście potrójne, ale jak ja sobie pomyślałam o kolkach, ząbkowaniu, piskach, karmieniu razy trzy w jednym czasie to życzyłam w myślach dużoooo siły tym młodym Rodzicom. Kiedy zbierali się do wyjścia, do przychodni weszła para z bliźniaczkami, równie malusimi :D

marie_marie22, Hope_, monika_89, toska_88 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgcqe8mphs.png
    zrz6anlixek9tsr0.png
    Aniołek * 16.02.2016
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZastrzeZona, niby fajnie, od razu trójeczka...ale masz rację.. placz razy trzy, kolki razy trzy, oj biedni.

zastrzeŻona lubi tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Breezee wrote:
    Dzieki, pewnie się wybiorę. A zostawiłaś jeszcze jakieś sensowne? Czy poczekać na nowa dostawę?

Nawet 1/24 nie przejrzałam :P masz w czym szaleć :) tylko sprawdź sobie na stronie czy napewno w te dni co pisałam jest drożej, czy jeszcze jakieś :)

Breezee lubi tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • zastrzeŻona Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 noooo spsułaś statystyki Tośce :P

Właśnie zobaczyłam mema i parsknęłam śmiechem, coś w sam raz dla nas! A brzmi on:

"Walczę z cellulitem, jem dużo żeby skóra się napięła"
    :D :D :D :D

Karissa, Arwi, GoNia1979, marie_marie22, ag194, monika_89, aneta.be, toska_88, bezimienna lubią tę wiadomość

f2w3rjjgcqe8mphs.png
    zrz6anlixek9tsr0.png
    Aniołek * 16.02.2016
  • Karissa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff! Dopiero skończyłam czytać! Jestem teraz nocnym Markiem wiec jak wstaje przed 12, to już tyle nowych stron na forum, ze odkładam to na po obiedzie, pózniej po sprzątaniu i teraz chyba z godzinę czytałam :p Ahhh...to korzystanie z telefonu!

Kleopatra, spóźnione, ale najszczersze życzenia!!!!:)

Klaudia, super, ze udało sie z Tesciowa wypracować lepszy system, który Wam obu pasuje :) Wierze, ze jak z tym sie udało, to już będzie tylko lepiej ;)

Megi i inne dziewczyny z zakazem seksu...piszecie często, ze dobrze, ze raczki i usta sprawne itd... moze zabrzmie okropnie, ale Wam to serio pomaga? Ja to mam ochotę na takie zabawy jak sama jestem napalona (jako grę wstępna). Robienie tego ze świadomością, ze sama zostanę "na lodzie" mnie strasznie zniechęca. A już najgorzej jak to zrobię, M zadowolony, a ja...sfrustrowana, bo tylko sie napala i nic z tym nie mogę zrobić ;(

Breezee...podziwiam Kochana za stalowe nerwy w kwestii kobiet, które spotyka w swojej pracy! Ja przed ślubem byłam straszna zazdrośnicą!:p Jakoś niedługo przed ślubem mi minęło, a teraz przy zakazie seksu i tak śni mi sie z inna baba, bo wiem, ze nie zaspokajam jego potrzeb tak jak kiedyś z naszym zakazem. Swoją droga...co to za czasy, ze przedstawiciel do kobiety przychodzi, a ona chce go zaciągnąć do łóżka od razu...Ja chyba jakaś dziwna jestem, ze jednak randka przed jest wskazana:p a widząc obrączkę nawet by mi takie propozycje do głowy nie przyszły!

Kleopatra, Breezee lubią tę wiadomość

13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień <3
    26.08.2016 - Mamy to! :) Do zobaczenia w maju! <3
    nzjd9n73gdw2fstu.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    Melduję się po wizycie i lecę nadrabiać.
    Szyjka piękna, łabędzia całe 5cm. Łożysko poszło do góry hip hip hurra, jakieś 3cm nad szyjką, dostaliśmy nawet pozwolenie na seks, ale mamy się jeszcze z tydzień wstrzymac po tych plamieniach.
    no i moje największe zaskoczenie - SYN :O kopara mało mi do ziemi nie opadła :P

Cudnie <3

Ja raczej bana będę miała do końca ciąży przez tę głupią nadżerkę :/
    Ale pewnie na finiszu już sobie pozwolimy.
    Mam takie erotyczne marzenie, żeby się poseksić z brzuszkiem :D Wiem, dziwna jestem, ale no... podnieca mnie to nawet na samą myśl :D Chociaż pewnie będzie mega męcząco i niewygodnie xD

Spałam 4h po południu, a teraz Drużyna Pierścienia na TVN7 leci, więc już chyba wiecie, co będę robić pół nocy :D

WreszcieMama, monika_89, Karissa lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 20:03

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 12:10

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 20:04

Arwi, Karissa lubią tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 03:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śpię od ponad godziny przez wichure i ulewy :/ już wiem ze mogę się witać z migrena ...

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • bbee Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niby bana na seks nie mamy, ale troche się boję za często, bo potem mam lekkie skurcze, czasem coś pobolewa i nie chcę by się coś stało ;) więc mój mąż też pewnie sfrustrowany (tylko nie chce się przyznać) ja trochę mniej. A zaspokoić jedną stronę... Mam podobne uczucia co Wy w tym temacie, chociaż czasem się zdarza, w zależności od sytuacji ;) ale do maja szybko minie, potem tylko czas połogu, jeszcze jakieś pół roku tylko ;P

Obudziłam się dzisiaj razem z mężem idącym na 6.00 do pracy :/ Dzidzia w brzuchu też zaraz zaczęła podkopywać, w żołądku zaburczało z głodu i koniec spania, mąż kochany mimo, że półprzytomny się szykował, zrobił mi śniadanie i herbatkę :)

Dzisiaj starsza córka robi sobie wagary w przedszkolu i jedziemy do mojej mamy piec pierniczki na święta

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Mąż nie pozostawia mnie sfrustrowanej, zna sposoby żeby mnie zadowolić i sprawić mi przyjemność :)
    A my od wczoraj możemy delikatnie i pewnie dzisiaj wieczorem będzie bardzo gorąco :)

Zaczynam dzisiaj 18 tydzień :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 07:07

bbee, Kleopatra, marie_marie22, monika_89, Maniuś, Karissa, toska_88 lubią tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ