MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope wspaniałe wieści, cieszę się razem z Wami
trzymam mocno kciuki, żeby ta przepuklina była jak najmniejsza i żeby wykluczono jakiekolwiek inne wady. Bardzo często o Was myślę i wzruszyłam się czytając Twoją wiadomość
musi być dobrze, nie ma innej opcji! Maj wszystkim nam przyniesie szczęście, nawet w najtrudniejszych chwilach trzeba mieć nadzieję i pozytywne nastawienie, bo to jest najważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:56
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Qasha, no Kubuś naprawdę będzie dużym chłopcem... Mój ma 258g a jesteśmy tydzień dalej
super że szyjka się wydłużyla
Hope, świetnie... Trzymam kciuki za resztę pozytywnych wiadomosciWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:04
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:06
Rudzik, Kleopatra, WreszcieMama, mon!ta^, Kamilutek, toska_88, Forbidden, bezimienna, Espera, GoNia1979, ag194, marie_marie22, dewa, Madu1611, Moniqaaa, Mabelle, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, Agus26m, monika_89, Karissa, zastrzeŻona, Leirion, Breezee, Spirit, MEGI81, sylwucha89, daisy123 lubią tę wiadomość
-
Hope super wiadomość. Idziesz do Preisa na wizytę?
Dziewczyny gratuluje usg. Jestem zmęczona dzisiaj. Ciężki dzień w pracy, potem zajęcia ze starszym, obiad z mężem, i musiałam z chłopcami odwiedzić teściów bo czekali z mikołajkiem ;p I teraz jeszcze musiałam piec ciasto na jutrzejszy kiermasz. Padam na twarz -
Hope poryczałam się rzecz jasna, ale oby więcej takich informacji!
Gratuluję synka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHope fajnie ze będziesz mieć teraz takie problemy jak i my:-) imię męskie to u mnie koszmar... ale nie poddaje się jeszcze z wyrokiem płci:-) będę walczyć dopóki mi nie pokaza- oto sisior!
ale sama kochana pisałaś że królowa jest tylko jedna więc radzisz i będziesz rozpieszczana przez 3 mężczyzn.
Ja mam nadzieje ze młody nie pójdzie w ślady ojca któru na widok moich cynkowanie dziś powiedział że nigdy ze mną na plażę już nie wyjdzie bo nie da się tego ukryć jak jeszcze obwisna- Łysa świnia! -
Co prawda nie mogę się jeszcze pochwalić znajomością płci (może poznam w czwartek), ale czymś tam mogę - zapisałam się wstępnie i na basen dla przyszłych mam, i na fitness
Basen drogi (42 PLN), ale wizja wody o temperaturze 30 stopni była nie do odparcia
W Szczecinie gimnastykę dla mam prowadzą też w szkołach rodzenia, ale zwykle jest na niej pełno dziewczyn i mało kameralnie przez to. Znalazłam zajęcia w grupach max. czteroosobowych i już nie mogę się doczekać pierwszych piątkowych zajęć. Mam tylko nadzieje, że lekarz da zielone światło. Przez to siedzenie w domu całkiem zardzewiałam.
Dzisiaj generalnie mam beznadziejny dzień. Instruktor na jazdę przylazł chory i tak mnie tym zeźlił, że potem już cały czas chodziłam nie w sosie. Narzekał, że choróbsko sprzedały mu kursantki, które chore przecież nie powinny przychodzić na jazdy, a sam co zrobił? Oby tylko mnie nie zaraził
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
julita wrote:Czy któraś z was stosuje coś na zaparcia? może jakieś herbatki syro dla ciężarnych? suszone śliwki raczej odpadają.
Kosztuje kilkanaście złotych i staracza mi na dość długo, bo wystarczy, ze wypije 20ml na noc po kilku dniach "bez dwójki" i następnego dnia rano problem znika
Poza tym tez kawa rano na czczo - oczywiście taka słaba
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!