MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope - to absolutnie cudowna wiadomość!!!!
Jestem pewna, ze to dopiero początek wspaniałych informacji i beztroskiego kupowania ciuszków i myślenia o pierdołach
WreszcieMama, zastanawiałaś sie nad kupieniem detektora tętna? Ja do tej pory bardzo rzadko wyczuwałam cokolwiek przypominającego ruchy i powiem Wam, ze jak teraz mam ten detektor, to jestem dużo spokojniejszaCo śmieszne Tomek chyba widzi jak go przykładam, bo po chwili sie zbliża i wali w to wybrzuszenie, które przykładam do brzucha tak, ze aż sie detektor lekko unosi!
Słuchanie jego serduszka jest niesamowicie uspokajające
Ja jestem z siebie zadowolona, bo wyglądam fajnie:p Przytyłam ok 3kg i właściwie powiększają sie chyba tylko brzuszek i cycki - I'm lovin it!Oby tak dalej! Ale przyznam, ze staram sie odżywiać zdrowo, tak jak przed ciąża i nie pozwalać sobie za bardzo. Niczego sobie nie odmawiam, ale nie daje sie tez M namawiać ciagle na słodycze...dobrze, ze chodzi na cross fit, squasha i biega, bo bardziej bałabym sie o jego wagę niż swoją. Chyba musze mu dietę zmienić, bo kurna ma straszne tendencje do tycia, a ja mam jakiś problem z osobami, które doprowadzają sie do otyłości. Nie potrafię tego zrozumieć i od razu sie denerwuje. Uwielbiam programy o odchudzaniu na TLC - cudownie wiedzieć, ze ludzie potrafią wziac sie za siebie i zawalczyć o swoje zdrowie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 00:12
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Hope CUDOwnieeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sama skaczę ze szczęścia!!! Nie dostałam dziś prezentu od Mikołaja, ale dziś to ja sobie chyba lepszego wymarzyć nie mogłam, niż takie wieści od Ciebie! Gratuluję Synusia!!!
Co do kłótni o imię-nie polecam. Dla mnie to dość stresujący tematPoruszyłam go dziś, no i aż brzuch mnie rozbolał!
I najlepsze, że nie znam jeszcze płci, a już powiedziałam Mężowi, że się kategorycznie nie zgadzam na Jego opcję co do dziewczynki. No i się zaczęło. Później pomyślałam co ja się gorączkuję, przecież jak się okaże, że chłopiec to będzie po problemie, bo tu prawie się zgadzamy
A tak nadenerwowałam się może i bez potrzeby.
A dziś moja koleżanka miała połówkowe i cały czas miała przeczucia na Synka, no i co sie okazało? Dziewczynka! Jedną już ma więc będzie druga. Także tak to nierówno zostało podzielone, Ona róż razy dwa, a Ty będziesz jedyną Królową. Nic tylko pogodzić się z rolą, przybrać koronę i przyjmować pokłony! :*
Aniołek * 16.02.2016 -
Już po północy, a to oznacza, ze zaczynam 20tc!!!
Moniqaaa, bbee, Mabelle, Karotka, Anstice, Demsik, WreszcieMama, Maniuś, marie_marie22, monika_89, Madu1611, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Kamilutek wrote:Co prawda nie mogę się jeszcze pochwalić znajomością płci (może poznam w czwartek), ale czymś tam mogę - zapisałam się wstępnie i na basen dla przyszłych mam, i na fitness
Basen drogi (42 PLN), ale wizja wody o temperaturze 30 stopni była nie do odparcia
W Szczecinie gimnastykę dla mam prowadzą też w szkołach rodzenia, ale zwykle jest na niej pełno dziewczyn i mało kameralnie przez to. Znalazłam zajęcia w grupach max. czteroosobowych i już nie mogę się doczekać pierwszych piątkowych zajęć. Mam tylko nadzieje, że lekarz da zielone światło. Przez to siedzenie w domu całkiem zardzewiałam.
Dzisiaj generalnie mam beznadziejny dzień. Instruktor na jazdę przylazł chory i tak mnie tym zeźlił, że potem już cały czas chodziłam nie w sosie. Narzekał, że choróbsko sprzedały mu kursantki, które chore przecież nie powinny przychodzić na jazdy, a sam co zrobił? Oby tylko mnie nie zaraził
A gdzie się zapisalas?
Ja odczekam z basenem do nowego roku no chyba ze są kolejki. Może się podepne do ciebie:) i planuje jogę na osiedlu (saniga na Chopina) - emeryci i kbiety w ciąży maja ulgę ;p
Kiedy masz egzamin? Wizja dokupienia godzin mnie prześladuje ale w końcu sie zbiorę i ogarne temat bo później będę za gruba zeby wleźć za kierownice
-
Hope super wiadomośc! Trzymamy kciuki dalej...
Ja jestem z Wawy i zastanawiam się też nad dobrym szpitalem ... mój pierwszy dzidziuś i okropnie się bojeDużo szpitali ale różne opinie
Też mam problemy ze snem i też budze się ok. 2-3 na siusiu a póżniej zasnąc nie mogę.A o 5 wstaje do pracy....
Ja robię pauze za tydzień od pracy ide na L4 praca z dziećmi wykańczamoże bym jeszcze pociàgneła ale gdyby praca była w pracy a nie w weekendy i w nadgodzinach....
Milego dnia.
-
Któraś pisała o ruchach dziecka . Ja też nie czuje ich jeszcze regularnie . Chociaż są już coraz częściej i mocniej
. Ale może po wczoraj sie to zmieni bo pierwszy raz nie czułam tylko od środka tylko też po przyłożeniu ręki
.
GoNia1979, MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Wgl wczoraj leżąc na plecach zobaczyłam że na brzuchu wystaje kulka wielkości pięści pp prawej stronie brzucha ... urocze
tam leżała Aurelia na 100% dałam tam detektor tętna i jeszcze chyba nigdy nie słuchałam serca aż tak głośno hah
ale leżała gdzieś blisko mojej tętnicy bo lapalo też moje tętno
urocze serio
Breezee lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
W tamtym tygodniu po lewej stronie tez miałam taka kulkę i jak zaczęłam dotykać to po jakiś 20 sek uciekła. Rzeczywiście super uczucie
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Leirion wrote:A gdzie się zapisalas?
Ja odczekam z basenem do nowego roku no chyba ze są kolejki. Może się podepne do ciebie:) i planuje jogę na osiedlu (saniga na Chopina) - emeryci i kbiety w ciąży maja ulgę ;p
Kolejek na basen chyba nie ma, bo jak zadzwoniłam, żeby się na 19 zapisać, to byłam pierwsza na liście
A na fitness idę do Spa Baltica, lubię tam chodzić. Jedyny minus jest taki, że zajęcia są w godzinach pracy, ale jakoś to załatwię. No i jesli się bierze karnet, to wychodzi 18 zika za wejście.
Leirion wrote:Kiedy masz egzamin? Wizja dokupienia godzin mnie prześladuje ale w końcu sie zbiorę i ogarne temat bo później będę za gruba zeby wleźć za kierownice
Jeszcze nie wiem, dopiero miałam 3 jazdę, więc długa droga przede mną. Do końca roku chcę wyjeździć wszystkie godziny, potem na początku stycznia egzamin wewnętrzny i chyba czeka się około 3 tygodni na egzamin państwowy. Jeszcze nawet nie otworzyłam książki z teorią - mam pieluszkowe zapalenie mózgu i wstręt do nauki
Jeżdżenie samochodem bardzo mi się podoba, ale sam kurs już mniej, wkurzają mnie instruktorzy. Nie umiem ruszać z ręcznego, ale, do cholery, to dopiero trzecia jazda jest i doskonale wiem, że muszę to poćwiczyć, a krzyczenie na mnie, że przez to nie zdam egzaminu jest trochę nie na miejscu. No i przyłażenie chorych (z gorączką!) instruktorów do pracy, masakra, wczoraj myślałam, że wyjdę z samochodu i złożę skargę na to, bo jednak nie chcę się zarazić choćby ze względu na malca, ale w mojej szkole niestety jak nie odwołasz jazd 24 h wcześniej, to tracisz kasę, a z tą teraz u nas mega krucho.
Bardzo mi zależy na tym, żeby szybko się uwinąć, bo wizja jeżdżenia z wielgachnym brzuchem, albo zostawianie malutkiego oseska po to, żeby kurs dokończyć, mnie przeraża. Mieszkamy w takiej odległości od cywilizacji, że po prostu muszę mieć prawko, bo jak by coś - nie daj boże - stało się maluszkowi, to tragedia.
Rozpisałam się! A muszę wstawać, śniadanie i na kolejną jazdę
Miłego dnia! I samych dobrych wieści dzisiaj!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Wiecie, ze moja prace teraz wykonują 2 osoby. Musieli zatrudnić druga. A powodem mojego zwolnienia po 8 latach była moja bierność. To teraz te 2 dziewczyny to dopiero muszą być bierne
Ja dzisiaj mam usg. Ciekawe czy dowiem sie jaka pleć. A jak nie to poczekam sobie 2 tygodnie. Chociaż chciałabym już wiedzieć, bo wypatrzyłam sobie kilka sukienek w smyku na wyprzedaży
Kobietki, czy Wy też budzicie się w nocy z głodu? Co noc ok. 3 budzę się z ssaniem w żołądku, nawet jeśli zjem mega porządną kolację i doprawię pomarańczą lub jabłkiem tuż przed spaniem. Myślicie, że powinnam wstawać i jeść?
Breezee, skąd ja to znam? U nas dziewczynę, która sobie świetnie radziła, odsunięto od jednego zadania, na jej miejsce przylazł kumpel szefa, dostał dodatek funkcyjny (ona nie miała), a ostatnio dołożono mu zespół ludzi do pomocy.Breezee lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Kobietki, czy Wy też budzicie się w nocy z głodu? Co noc ok. 3 budzę się z ssaniem w żołądku, nawet jeśli zjem mega porządną kolację i doprawię pomarańczą lub jabłkiem tuż przed spaniem. Myślicie, że powinnam wstawać i jeść?
Breezee, skąd ja to znam? U nas dziewczynę, która sobie świetnie radziła, odsunięto od jednego zadania, na jej miejsce przylazł kumpel szefa, dostał dodatek funkcyjny (ona nie miała), a ostatnio dołożono mu zespół ludzi do pomocy.
Miałam tak na początku ciąży do 11 tyg chyba ale nie wstawalam jeść :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 09:12
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra