MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama, czwartek za 2 dni, ale ponieważ też mam tego dnia wizytę, wydaje mi się, że to jeszcze tak strasznie długo!
Zobaczysz, wszystko będzie dobrze! Mamy prawo mieć gorsze dni, ale nie wolno się poddawać tylko czarnym myślom, bo oszalejemy ze zgryzotyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 21:56
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, jutro wizyta w poradni WZW o 10.30, ciekawa jestem strasznie co mi lekarz powie i jakie badania zleci. Powoli godzę się z faktem że coś jest na rzeczy, ale myśl o dziecku wynagradza mi wszystko
no i bardziej martwię się o mojego M, jutro odbiera wynik na antygen hbs. Obyśmy zobaczyli ujemny, chociaż to miałabym z głowy. Sobą jakoś przestałam się przejmować, będzie co ma być a to WZW to wcale nie takie straszne jak malują. Najważniejsze że moje maleństwo jest bezpieczne i nie grozi mu zarażenie
nie dopuszczam złych myśli, cieszę się ciążą i tylko to się liczy
a jeszcze ta dzisiejsza nowina Hope natchnęła mnie mega pozytywnie
WreszcieMama, bbee, Maniuś, toska_88 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Hope cudownie!gratuluję synka
Twoje dziecko jest małym bohaterem
WreszcieMama kochana spokojnie :* napewno nic się nie stanie nawet tak nie myśl
Qasha zazdro 300g to już poważny człowiek
Forbidden trzymam kciuki!!
Kamilutek a jak Twój kurs?kiedy egzamin? ja prawko odebrałam w maju, więc świeżo w temaciefajnie wspominam kurs, zdałam za 1-szym
Haha moja Alicja taka grzeczna, że mamusi jeszcze kopać nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:05
natalia1354, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama, głowa do góry ;> ja też czasami mam takie czarne myśli i nic mi ich nie przegoni dopóki nie pójdę i nie zobaczę maleństwa. To chyba jeden z urok ciąży... ale staraj się myśleć pozytywnie, Twój dzidziuś czuje Twoje złe emocje i może dlatego dziś się nie pokazuje :o spróbuj się rozluźnić. Włącz jakiś serial, albo coś poczytaj
WreszcieMama lubi tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Hope czułam ze będzie dobrze, bardzo sie ciesze kochana!
WreszcieMama ja tak samo, wczoraj ani dzis nie czulam ruchów. Nie zamartwiam się tym bo juz mialam takie przerwy. Ponoc moze tak byc:-)
Pytalam nawet o to lekarza a on mowil ze to jelita a nie zadne ruchy i dopieto kolo 19 tyg poczuje. Ciekawe, skoro ja wiem ze czuje i to nie saa zadne jelita:-)WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Hope no i rycze ale ze szczęścia ❤❤❤
Cudowne wiadomości kłóc się z mezem ile wlezie o imie niech juz tylko takie problemy będą
Qasha, duzy chłopak gdzie Ty go masz?schował sie maluch porządnie
Wreszcie mama, wszystko bedzie dobrze... kazda z nas w Maju rodzi ( nie ma wysuwania sie przed szereg) zdrowe i piekne dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:13
-
Hope cieszę się twoim szczęściem. Oby tylko problemy z wybraniem imienia zostały
Muszę ci też podziękować, bo wczoraj marudzilam, że nie czuję ruchów maluszka. Podczas czytania twojego posta, przeszła przeze mnie burza emocji i chyba dzidziuś to poczuł, bo dostałam kopniaka 3!!! razy. I to takie konkretne, że czułam je wewnątrz i na zewnątrz po przyłożeniu ręki.
Jestem strasznie szczęśliwa i w szoku
Miłej nocy dziewczyny, uwielbiam wasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:32
ag194, WreszcieMama, Uszczesliwiona, monika_89, Madu1611, bbee, Hope_, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Hope, wspaniala wiadomość.Bardzo się cieszę i gratuluję synusia
Qasha, kawał chłopaka gratuluję bardzo
U mnie maleństwo juz mocniej kopie, czasem szaleje na maxa
Oglądam "Mój biegun " siedzę i wyję.Ten film mnie rozbrajaag194 lubi tę wiadomość
-
Mabelle aż przełączyłam na to, jak nie zasnę to obejrzę
edit. kurde skończyło się
I oczywiście 23 prawie a ja wpierdzielam ziemniaki ze śmietaną i kapustą. A dupka rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:48
Mabelle lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Poczekaj di czwartku jeśli będę mieć córeczkę chętnie się wymienię bo też same te lepsze pozistawialam po synu:-)
Choć lekarz twierdzil że i w moim przypadku chyba 1 kobieta w rodzinie wystarczy. Wizyta w czwartek i będzie intuicja kontra lekarz z wojennym sprzętem kto wygra? -
hej ja sie tylko odmeldowuję po mikołajkowym szalenstwie. Dobranoc!
Maniuś gratuluję syna !
Qasha cudownie
Monita u nas na parapecie sie zostawia albo przychodzi osobiście
Hope kamień z sercaczekałam razem z Tobą na taką wiadomość! cudownie cudownie cudownie
teraz możesz się wykłocać o imię i żałować sukienek ile wlezie
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hope, fantastyczna wiadomość !!! tylko płakać z radości! My tu na forum czujemy ogromna ulgę i radość ale Ty to chyba do maja trzy centymetry nad ziemia będziesz się unosić
.
Moniqaaa, widzisz doczekałaś się kopniaków!
Qasha, normalnie chłop jak dąb rośnie
Za jutrzejsze wizyty kciuki.
Wreszcie Mama, zmartwienia precz!
Kolorowy h snów wszystkim i dobrej nockiMoniqaaa lubi tę wiadomość