MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jahoda9102 wrote:Dziewczyny poradzcie coś bo już nie mam siły. Zlapalo mnie przeziebienie i jest masakra. W nocy tak mi się wydzielina zbiera że nawet nie mam siły kaslac a klatka piersiowa tak mnie boli że koszmar. Tak to nic innego mi nie dolega.... Już mi ręce opadają. Boję się że to się skończy antybiotykiem a żadne syropy typu prawoslazowy nie działają
Na kaszel dobrze robi ciepłe mleko z miodem, masłem i czosnkiem
Do tego możesz pić jeszcze syrop z cebuli. -
Dzieeeeeń doberek
Witam się ze szkoły i zbiórki karmy dla psów i kotówstraszne tu nudy
Jahonda a kiedy byłaś? Bo może lepiej przejść się jeszcze raz?
WreszcieMama piękny brzuszek ale muszę to powiedzieć, ale Ty jesteś chudziutka! A myślałam że jak się leży i je to się tyjezmieniam dietę
Rudzik, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w 18 tygodniu,
Marie, Misia i Zastrzeżona wieeeelkie gratulacje!
Ale rosną te bachorki nasze!
WreszcieMama ale masz wielgachny brzuszek, bardzo uroczy!
Monika, a ja poproszę o wpisanie imienia, po długich negocjacjach i ustaleniach, nasza córeczka na 99% będzie miała na imię Łucja.
Miłego dnia dziewczyny!
marie_marie22, Uszczesliwiona, Misia 69, ag194, sylwucha89, monika_89, bbee, malgorzatka199, WreszcieMama, Maniuś, zastrzeŻona, Arwi, MEGI81, bezimienna, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
jeszcze chwilę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aaed0879fa7.jpg
malgorzatka199, Rudzik, marie_marie22, Uszczesliwiona, ag194, Forbidden, monika_89, bbee, Uska, zastrzeŻona, Arwi, Camilia, MEGI81, bezimienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć, cześć
wczoraj miałam Was nadrobić, ale nie dałam rady, padłam. Haha, nawet mój mąż był zmęczony emocjami związanymi z usg;) I szybko poszliśmy spać (a w planach mieliśmy coś innego
:P:P).
Wreszcie Mama, piękny masz brzuszek
Misia, ZastrzeZona, gratuluję udanych wizyt (mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam, że we trzy wczoraj wizytowałyśmy). Po przeczytaniu wiadomości Misi byłam jeszcze przed swoją wizytą i aż się zestresowałam lekko, że nasza Lila okaże się mężczyzną(tzn nie mam nic przeciwkotej płci i było mi obojętne, ale jak slyszałam już dwa razy wcześniej że to dziewczynka, no to jednak się już nastawiłam:D ale dr tylko potwierdziła).
Ja na preziębienie pilam ciepłą herbatkę z miodem i cytryną i tylko to. Pomagało, ale wiem, że jest kilka syropów dla ciężarnych.
W ogóle dostałam z wczorajszej wizyty aż 17 zdjęćTrochę średnije jakoś, ale spróbuję wybrać jakieś jedno i wrzucić za jakiś czas.
WreszcieMama, zastrzeŻona, Moniqaaa, MEGI81, bezimienna lubią tę wiadomość
-
To już dzisiaj, już dzisiaj, już zaraaaaz
Do domu jedziemy! Do Polski!Nigdy nie lubiłam Świąt, znaczy się odkąd przestałam być dzieckiem i pojawiły się problemy. Ale TE Święta będą inne, cudowne, rodzinne, ciepłe
Przed nami przynajmniej 10 godzin jazdy, bo to ponad 900 km, ale robimy taką trasę 8 razy w roku, więc kwestia przyzwyczajenia. Gorzej z kotami. Nie dość, że Kotka nie lubi i boi się jeździć, to jeszcze ten drugi mały Szatajno będzie dawał do wiwatu. Ale co tam! Przeżyjemy!
Cudownego dnia Wam życzę!Rudzik, Uszczesliwiona, marie_marie22, ag194, monika_89, bbee, WreszcieMama, Maniuś, zastrzeŻona, Kleopatra, Camilia, MEGI81, bezimienna lubią tę wiadomość
-
A u mnie dzis 19tc ja pikole:) 6 dni do powortu meza i wizyty
Czy Was tez bola plecy? Przed ciaza przez. Endometrioze to byla normalka po.owu dzien w dzien bóle pleców wiem ze w ciazy tez normalne ale.myslalam ze trochę pozniej:(Uszczesliwiona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:A u mnie dzis 19tc ja pikole:) 6 dni do powortu meza i wizyty
Czy Was tez bola plecy? Przed ciaza przez. Endometrioze to byla normalka po.owu dzien w dzien bóle pleców wiem ze w ciazy tez normalne ale.myslalam ze trochę pozniej:( -
A my wczoraj leżeliśmy wieczorem w łózku i mówię do Pawła-przyłóż rękę kopie-on przyłożył a mała przestała na chwilę i za sekundę seria kopniaków pod rękę
mój narzeczony dawno się tak nie wzruszył
ale mega, oboje ją czujemy
Przed snem zastanawiałam się też, czy Ala dalej jest Alą i aż mi się przyśniło usg i że lekarz pokazuje, że to dalej dziewczynkato musiał być proroczy sen
Zastrzeżona, gratulujęmarie_marie22, monika_89, bbee, WreszcieMama, Maniuś, zastrzeŻona, Rudzik, Uszczesliwiona, Karissa, MEGI81, sylwucha89, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
Witam się w 21tc
już bliżej niż dalej do spotkania z MAksiem
Wrzucam z tej okazji foto, nie cytujemy!
EDIT nie ma foty
Zastrzeżona gratuluję córeczki
Jahoda mleko z czosnkiem, dużo witaminy C, prenalen, prenatal grip care. W razie czego antybiotyki na tym etapie są dośc bezpieczne wiec bez obaw
Klaudia często zwałaszcza jak w ciągu dnia za mało leżę to wieczorem ból robi sie koszmarny, ale mąż dzielnie mnie masujeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 16:39
marie_marie22, malgorzatka199, bbee, WreszcieMama, Maniuś, Uska, zastrzeŻona, Misia 69, Forbidden, Rudzik, Uszczesliwiona, Hope_, toska_88, Moniqaaa, Camilia, ag194, Agus26m, MEGI81, bezimienna, Espera lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
Kurcze, łapię się na tym, że bardziej odliczam dni do połówkowych niż do świątno ale wiadomo, priorytety
W ogóle od dwóch dni nie czuję ruchów, dzidzia ma chyba lenia i troszkę mnie to też martwi. Po podglądaniu na USG ucichło, może się zestresowało biedactwoNiby na tym etapie nie muszę czuć codziennie, ale tak się już nastawiłam, że dostanę po przebudzeniu parę kopniaczków
malgorzatka199, ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
nick nieaktualnyForbidden wrote:Cześć dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
Kurcze, łapię się na tym, że bardziej odliczam dni do połówkowych niż do świątno ale wiadomo, priorytety
W ogóle od dwóch dni nie czuję ruchów, dzidzia ma chyba lenia i troszkę mnie to też martwi. Po podglądaniu na USG ucichło, może się zestresowało biedactwoNiby na tym etapie nie muszę czuć codziennie, ale tak się już nastawiłam, że dostanę po przebudzeniu parę kopniaczków
Z tum odliczaniem to mam tak samo -
monika, jaki brzuszek super
mój to ciągle wygląda jakbym po prostu przytyła, widać trochę jak ciążowy tylko jak chodzę lekko wygięta przez kręgosłup. Nawet fot mi się nie chce za bardzo robić, bo nie lubię siebie na zdjęciach, może jakieś jutro zrobię, by mieć z połówki mniej więcej
U nas sprzątanie pełną gębą już, ale tą moją rodzinkę ciężko zagonić do sprzątania...
Boję się, że na święta się kłótnie szykująMój teściu już ma odpały znowu, związane z polityką itd, najlepsze jest to, że całkiem wydumane ma teksty nie wiadomo skąd on sobie te 'fakty" usłyszał i męczy niezależnie czy ktoś chce słuchać czy nie. Aż się we mnie gotuje i nie chcę tego słuchać nawet... Szczególnie, że ma do nas pretensje (!), że nie podzielamy jego zdania... Wiem, że już kiedyś o tym pisałam, ale musiałam się gdzieś wyżalić, bo dziś teściu mężowi mojemu takich bzdur nagadał, że aż się nóż w kieszeni otwiera. Naprawdę nie można czasami swoich poglądów zachować dla siebie? Pozabijamy się wszyscy najlepiej, bo prawie każdy ma inne poglądy na tematy polityczne czy religijne! Wrrr... Chore. Ale jestem zła, że nam święta popsuje.