MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje dziękuję za gratulacje
To bardzo miłe. Ja w ogóle chyba z emocji nie śpię od 7.30. Ugotowałam już ziemniaki na kluski śląskie, gulasz już się robi. No nie poznaje siebie. Pewnie za jakieś 4h będę śpiąca na maksa.
Wczoraj po usg mój Mąż był tak nakręcony, że poszliśmy do galerii kupić wszystkim prezenty i teraz cała góra czeka na zapakowanie. Mi się już nie chciało, ale baaaardzo rzadko się zdarza, że mojemu M.chce się iść na zakupy (raczej się nie zdarza) więc trzeba było wykorzystać moment. A że On robi zakupy ekspresowo, to właściwie po godzinie mieliśmy już chyba coś dla każdego.
Marie_marie super, że Twoja córeczka nadal jest córeczką i niech tam jej już nic nie rośnie
Mnie kręgosłup naparza często, po spacerze, po dłuższym staniu. Czasami nie tłumaczę tego ciążą, a starością
Monika piękny brzusio!
No i WreszcieMama Ty też już masz pokaźny i taki iście ciążowy. Super!
WreszcieMama, ag194 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ! Właśnie obudziłam się chora ... nie mogę słowa powiedzieć i mam zatkany nos i uszy . Masakra ... klusia w brzuszku się wierci pewnie czuje ze mama coś się źle miewa ... 3 razy chora podczas tej ciąży a tak to z 2 lata chora nie byłam ...
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
cześć Dziewczyny, gratki dla wszystkich wizytujących wczoraj! Same dobre wiadomości przyniosłyście
Oglądam Wasze ciążowe brzuszki i zazdroszczę, bo ja w dalszym ciągu wyglądam jakbym się roztyła.
Wczoraj kolega z pracy Chłopa konspiracyjnie wciągnął go do swojego pokoju i pyta, czy coś nie jest na rzeczy, bo przyuważył ostatnio, że nieco inaczej chodzęNo i Chłop się przyznał, bo przecież ile można iść w zaparte. Swoją drogą nie wiedziałam, że po sposobie można poznać, że kobieta jest w ciąży
A to moje wszystkie łupy!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/990ffdf9836e.jpg
Kojec, otulacze i podkładka pod materac z Motherhood, kocyk bambusowy z Coodo, sowa z Pepco i kilka książeczek dla maluszka. Obejrzałam wszystko i zapakowałam z powrotem, bo w pudełkach tak ładnie wyglądają.
Któraś z Was pisała kiedyś, że jest zaskoczona szorstkością otulaczy muślinowych czy bambusowych. Ja też jestem, myślałam, że będą milsze w dotyku. Ale i tak są super
Miłego dnia wszystkim!bbee, marie_marie22, WreszcieMama, Uszczesliwiona, Karissa, ag194, MEGI81, sylwucha89, Breezee lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziewczyny jakiego ja mam smaka na winko! A jeszcze mój tata robi takie swojskie z truskawek i winogron, no poezja. Dostałam parę butelek i stoją, marzy mi się jedna lampka wieczorem, mmm... Albo chociaż piwko, jak mój M pije to muszę chociaż powąchać
po porodzie i odkarmieniu dziecka jak sobie strzelę tego winka to mnie będą z podłogi zbierać
Karissa, ag194, rybka33, aneta.be lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
nick nieaktualnyMarie ja teraz nie mam na nic czasu. Fachowcy tak lecą w kulki z terminami że wszystko dopiero się zaczyna i teraz cale dnie na szmacie pilnując małego i próbując przygotować się do swiat mimo tego co się dzieje. Usiąść i płakać bi został tydzień a u mnie katastrofa. Już żałuję że nie odlozylismy tego po nowym roku. Lokatorzy na dole też się czepiaja bo wszędzie kurz i syf ale nawet pomocy nie zaoferuja choćby przynajmniej dziecko wzięli.
Tak wygląda mój przedpokój ( przejściowy między salonem a sypialniami i łazienka więc to się niesie wszedzie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e25a6f586dd4.jpg
Myślę ze każdy kto to zobaczy nie zdziwi się że będzie mnie tu teraz dużo mniej bo nie mam na nic czasu . Pozdrawiam i życzę miłego weekendu -
nick nieaktualnyJa zyje ale u nas szal przedswiateczny wiec dam znac w czwartek po polowkowym
Poczytuje w miare mozliwosci, ogladam cudowne brzuszki i gratuluje niespodzianek w brzuszkach
Buziaki dziewczyny :*marie_marie22, monika_89, Maniuś, Kleopatra, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Dewa życzę szerokości na drodze i żeby cie za bardzo plecki nie bolały, róbcie często przerwy. I tak pewnie nie będzie wyjścia, bo kaczki ze sobą nie weźmiesz
Kamilutek coś jest z tym chodzeniem, ja sama po sobie widzę więc pewnie jeszcze łatwiej zobaczyc1 ro komuś z zewnątrz.
Tośka tak pisze dla ściemy, że remont i czasu nie ma, a pewnie wysiaduje pod drzwiami poczty zaczepia listonoszy czy mają już dla niej czekoladę
Życia jaka laseczka z Ciebie! Śliczne zdjęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:49
Rudzik lubi tę wiadomość
-
Piękne brzuszki dziewczyny
Ja to mam wielki od samego początku ale nie wygląda jak typowo ciążowy.
Tośka współczuje Ci tego bałaganu, ja mam remont na klatce schodowej i ciągle się wkurzam, że mi się nosi i śmierdzi, aż mi wstyd bo to nic w porównaniu z tym co się dzieje u Ciebie
Ja od kilku dni czuje się gorzej, bo zmniejszyłam dawkę Luteiny i pobolewa mnie brzuchCo prawda gin powiedziała, że tak może być przez kilka dni ale miałam nadzieje, że nie będzie tak źle, także ja głównie poleguje, wczoraj to nawet obiadu nie ugotowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:57
-
Forbidden haha mam to samo, jak już kiedyś się dorwę do jakiegoś alkoholu typu redds
) to będą mnie z podłogi zbierać też
też bardziej odliczam do środy niż do świąt..
Monika ładny brzuszekMisia zresztą też na profilówce
byłam dziś pierwszy raz po wielu miesiącach w maku-zjadłam 2 kanapki i frytki zakręconetak mnie odpychało od tego, a teraz pyyycha
Chyba pojadę jeszcze na McFlurry
Zyrcia jesteś strasznie podobna do mojej koleżanki, nie masz przypadkiem rodziny pod olsztynem?
Kamilutek, piękne rzeczy, lecę do pepco po tą sowę późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 14:09
Kamilutek, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Do dziewczyn, które sie pochorowały - tak jak kilka osób wcześniej wspomniało, syrop z cebuli jest super i łatwo sie go robi
natomiast moj sposób na utrzymanie zdrowia to miód i cytryna: wieczorem łyżkę miodu (takiego prawdziwego!) mieszam w połowie szklanki chłodnej wody, a rano wlewam świeżo wyciśnięty sok z połowy cytryny i pije. Miód to naturalny antybiotyk. Po przestanej nocy (min 10h) jego właściwości zwiększają sie kilkukrotnie! Cytryna natomiast oczyszcza organizm z toksyn, a to dla zdrowia tez bardzo ważne. My z M pijemy te mieszankę od momentu, gdy robi sie zimno i ludzie kichają i prychają. Nie znam lepszego sposobu na wzmocnienie organizmu
Najlepszym dowodem na działanie tej mieszanki jest to, ze M pracuje w ciężkich warunkach (często zima na dachach, na wietrze) i często chorował. Problemy skończyły sie jak zaczęliśmy to pic
Tu tekst o mojej ulubionej mieszance: http://www.qchenne-inspiracje.pl/2015/10/odstana-przez-noc-woda-z-miodem-z.html?m=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 14:22
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!