MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malgorzatka199 wrote:Klaudia przepraszam ze zapytam, ale widze ze wazylas 160kg. Ile udalo Ci sie zrzucic? Bo rozumiem ze na fotce to Ty jestes
Schudłam 82-84 kg ;p zależało od dnia;p teraz w ciazy na poczatku schudłam od wymiotów 2 kg i nadrobiłam na razie 1,5 kg
160 kg i 177 cm wzrostu wyglądalam jak monstrum : p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny
-
malgorzatka199 wrote:Inhalacje z wody z sola lub rumianku- nad miska z recznikiem na glowie. Skarpetka z goraca sola na zatoki. Syrop z cebuli z miodem. I obowiazkowo wygrzać sie.
Skarpetka z solą wymiata! Ja mam taką kieszonkę bawełnianą wypełnioną solą, wrzucam na 2 minuty na gorącą patelnię a potem ogrzewam tym zatoki. Praktycznie po godzinie jest lepiej, tylko potem nie można wychodzić na zimne.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyKamilutek wrote:Skarpetka z solą wymiata! Ja mam taką kieszonkę bawełnianą wypełnioną solą, wrzucam na 2 minuty na gorącą patelnię a potem ogrzewam tym zatoki. Praktycznie po godzinie jest lepiej, tylko potem nie można wychodzić na zimne.
Ja sol podgrzewam na patelni a potem przesypuje do zwyklej skarpetyDziala cuda. Zreszta podobnie te inhalacje nad miska. Tylko obowiazkowo z recznikiem na glowie
bez niego za malo pary dociera do zatok
-
nick nieaktualny
-
Hope coś czuję, że to jeszcze nie koniec z tymi krzesłami.
Firma sobie kpiny robi i okłamuje klientów. To już komedia normalnie. Współczuję ci, bo ja już bym tam pojechała i ich opierniczyła.
No i wysmaruj im godną opinie na necie i w realu.
Synek pewnie się lepiej poczuje lada momentale wiem, że to nasz obowiązek się denerwować.
-
Camilia wrote:Tsh 2,41
Ft4 0,88
Ktoś się na tym zna?
FT4 ok
Masz niedługo wizytę u endokrynologa? Pewnie zwiększy Ci dawkę leku. Nie martw się, jak będziesz pod kontrolą, będzie ok (ja też się leczę i co 6 tyg robię kolejne wyniki) :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 17:56
-
nick nieaktualny
Moniqaaa, WreszcieMama, Demsik, marie_marie22, bbee, Uszczesliwiona, Kamilutek, Kleopatra, malgorzatka199, Maniuś, Hope_, Karissa, Uska, zastrzeŻona, blubka, rybka33, bezimienna, sylwucha89, Arwi, mon!ta^, MEGI81, ag194, Camilia, Elmo13, Rudzik, Mabelle, Breezee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tymi krzeslami to historia jak 6lat temu z moja witryna do salonu- to fronty beda inne bo zlobionych nie bylo,to plyta podswietlana zamiast czarnej brazowa,brak lampek do podlaczenia musielismy kyic sami,brak uchwytow,zmniejszana bo pierwsza zrobili za wysoka i jak juz stala to straszyla.reklamacja nic nie dala wiec z checia ja wyrzucilam przez okno niedawno i milo bylo patrzec jak sie rozwala mam nadzieje zebz krzesel wkoncu bedziesz zadowolona.
Przy goraczce lepiej jogurtow nie dawac itp bo sie waza i dziecko moze wymiotowac ale raczej przy wyzszej.oby jutro bylo lepiej
Ja dzis bylam z synem u dermatologa.wymrazala mu kurzajki sztuk trzy ze stopek bo zarazil sie na basenie wrrrrr....oby odpadly i juz sie nie pojawilyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 18:42
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Głupia matka < ja > poszła na zakupy bo przeciez nie ma w co się ubrać na świeta . Było wszystko okej az do momentu jak wychodzilam z ostatniego sklepu i zrobiło mi sie słabo
masakra mama musiala mnie wyprowadzic na dwor :> tragedia :p ale napilam sie slodkiego i jest juz dobrze
Oczywiscie sobie kupiłam jedną rzecz a mojemu dziecku cały zestawno i w koncu mama dała nam batmana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/404e846d00d1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9c9ce9ee061.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 20:41
bbee lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra