X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia mam tego batmana ale z krotkimi gaciami :D dzis tez szalalam w HM ;D

Klaudia0727 lubi tę wiadomość

• Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Hm jest teraz są mamusie mega wyprzedaże na rzeczy dla niemowląt :)

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia :D poszlalabym tez bardziej ale moj facet by mnie z domu wywalił :D hahah bo co chwile cos kupuje ;D a tak swoja drogą to moaj córka nie ma jeszcze nic dla dziewczynek :D .. haha

MEGI81 lubi tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzis zarobil tysiaka to stawial :D haha
    Ale czekam na styczen wtedy to sie zacznie :D huhu

malgorzatka199, Klaudia0727, Kamilutek, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym juz chciala miec plec potwierdzona... a tak to nie ma tej przyjemnosci z zakupow... Bo wybieram wszystko takie, takie jakieś bezpłciowe. Z zalozeniem ze ma byc uniwersalne.

• dewa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ujechaliśmy 300 km i okazało się, że zalało nam mieszkanie...U nas coś poszło, ale nie wiadomo co i skąd, więc to nie nasza wina raczej, ale podłoga i meble w kuchni do wymiany...w salonie podłoga czyli wszędzie panele...dywan już na śmietniku...Na dodatek sąsiedzi pod nami też pływają, musieli wywalić dywany, ściany mokre, brak prądu bo przez lampę leciało...a mają 5 dzieci w tym troje poniżej 5 lat...:(

Musieliśmy wrócić, czyli 600 km w dupę. A jeszcze jak będą chcieli nas obciążyć, to jesteśmy w dupę wiele tysięcy euro. I nie wiemy czy jechać, czy zostać i płakać...:/

Wesołych.Kurwa.Świąt.

qb3canlimmmj6sap.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się ja dopiero teraz - mój młody dzisiaj się zbuntował i nie spał - przyszła szafa więc mąż ją dzisiaj montował i będę mogła po Swietach na spokojnie porzadkowac rzeczy

ja mam dzisiaj spadek formy nic mi sie nie chce - umylam podlogi , bylam na spacerze z mlodym , zrobilam obiad i tyle - a mialam w planie jeszcze pierniczki zrobic ale ze maly nie spal nie dam rady z nim moze jutro sie uda - jak nie to zrobie jakies ciasto na szybko na Swieta i tez bedzie + salatke sledziowa - oj ciezki tydzien

od pn -pt klientki na pazurki przyjda do mnie do domciu bo nie jezdze juz -wiec pracy bedzie mnostwo ale tylko te stale nie biore nowych bo nie dam rady - zapisalam je tak bym sie nie nameczyla czyli 2 dziennie po poludniu wiec mam nadzieje ze dam rade -jeszcze sobie musze zrobic pazurki i henne i tesciowce tez - oj ciezki tydzien od pn
    w pn rano jeszcze wizyta u gina ale na poprawe humoru wstapie sobie po ginku do lumpka moze cos uniwersalnego wypoluje :)

miłej nocki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 21:54

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Ujechaliśmy 300 km i okazało się, że zalało nam mieszkanie...U nas coś poszło, ale nie wiadomo co i skąd, więc to nie nasza wina raczej, ale podłoga i meble w kuchni do wymiany...w salonie podłoga czyli wszędzie panele...dywan już na śmietniku...Na dodatek sąsiedzi pod nami też pływają, musieli wywalić dywany, ściany mokre, brak prądu bo przez lampę leciało...a mają 5 dzieci w tym troje poniżej 5 lat...:(

Musieliśmy wrócić, czyli 600 km w dupę. A jeszcze jak będą chcieli nas obciążyć, to jesteśmy w dupę wiele tysięcy euro. I nie wiemy czy jechać, czy zostać i płakać...:/

Wesołych.Kurwa.Świąt.

Ja pier... szczerze współczuje.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:

Wesołych.Kurwa.Świąt.

o kurde przechlapane :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa masakra. Może jeszcze wam się uda okiełznać sytuację i pojedziecie spokojnie do domu.
    Głowa do góry i daj znać jak postępy.

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa przykro mi :( zobaczcie jutro na spokojnie jak sytuacja i wtedy zdecydujcie.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Espera Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa, współczuje, może się uda jakoś ogarnąć? Moze nie jest tak źle..

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa ale jakie płacenie - komu? za co? - przecież to nie Wasza wina
    wytłumacz że jechałaś na Święta , więc nie było Was nawet w domu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa a mieszkanie macie ubezpieczone?

mon!ta^ lubi tę wiadomość

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa a wynajmowane czy wasze? Miałaś ubezpieczenie? :( strasznie współczuję :(
    ale te święta są wyjątkowe więc mam nadzieję że u Was też stanie się cud i uda Wam się wszystko ogarnąć i zdążyć na święta do polski :*

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia podziwiam ! Ja nie mam siły robić jednej dziennie codziennie a co dopiero 2! :) dawkuje sobie pojedynczo ale i tak od dłuższego czasu nie miałam nowych klientek bo wiedziałam że się staramy i nie potrafiłam tak :) mam teraz kilka najdłuższych stażem a resztę przeprosilam że nie dam rady :)

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa ale historia... Mam nadzieję ze nie jest tak źle i uda sie to jakos ogarnąć. Jak się wali to na calego i to jeszcze przed świętami. Coś o tym wiem... Powodzenia

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • rybka33 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa współczuję tego zdarzenia i na dodatek przed świętami.Mam nadzieję że jakoś się ułoży i nie będziecie musieli płacić sąsiadom.
    Witam się w 19 TC. Miałam wczoraj wizytę ale niestety bez usg,więc nadal nie znam płci dzidziusia.Słyszałam za to bicie serduszka,szyjka w porządku ale nie wiem jak długa jest.Czasami tez mnie łapią bóle pleców i zauważyłam u siebie ten dziwny chód.To podobno dlatego bo zmienia się środek ciężkości-brzuszek rośnie i "wypycha" nas do przodu.
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, dobrych wieści i ładnych ciążowych brzuszków.

Uszczesliwiona, Arwi, bbee, ag194, Maniuś, Camilia, zastrzeŻona, marie_marie22 lubią tę wiadomość

:(
  • Karissa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kutwa!!! Dewa...strasznie współczuje! :(
    Od razu mi sie przypomina jak w sierpniu, w pierwszych dniach urlopu, postanowiliśmy odświeżyć sypialnie i okazało sie, ze mamy wielkiego grzyba na szafie i gigantyczna mokra plamę na ścianie za nia i, ze cos od dłuższego czasu nam cieknie w łazience... zastanawialiśmy sie czy nas w ogóle będzie stać na wyjazd na wakacje w tej sytuacji... masakra :( Na szczęście mieliśmy ubezpieczone mieszkanie + dodatkowe ubezpieczenie na sciany, którego wymagał bank jak braliśmy kredyt i stwierdziliśmy "w dupie z tym! Nie po to czekaliśmy tyle na wakacje, zeby teraz to nam je zepsuło!", spakowaliśmy sie, wsiedliśmy w auto i następnego dnia byliśmy w Chorwacji (w której z reszta po 14msc starań został spłodzony Tomaszek;)). Z ubezpieczenia udało sie wyciągnąć tyle kaski, ze zwrócił nam sie remont sypialni, naprawa problemów w łazience, nowa wanna i nowy parawan (tamte były słabej jakości wiec postanowiliśmy przy okazji je zmienić, zeby problem sie nie powtórzył ;)). Oby i u Was wszystko obróciło sie tylko na plus!!!:*

13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień <3
    26.08.2016 - Mamy to! :) Do zobaczenia w maju! <3
    nzjd9n73gdw2fstu.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 21:13

zem3o7esxha3u0v7.png
‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ