X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia mam tego batmana ale z krotkimi gaciami :D dzis tez szalalam w HM ;D

Klaudia0727 lubi tę wiadomość

• Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Hm jest teraz są mamusie mega wyprzedaże na rzeczy dla niemowląt :)

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia :D poszlalabym tez bardziej ale moj facet by mnie z domu wywalił :D hahah bo co chwile cos kupuje ;D a tak swoja drogą to moaj córka nie ma jeszcze nic dla dziewczynek :D .. haha

MEGI81 lubi tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzis zarobil tysiaka to stawial :D haha
    Ale czekam na styczen wtedy to sie zacznie :D huhu

malgorzatka199, Klaudia0727, Kamilutek, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym juz chciala miec plec potwierdzona... a tak to nie ma tej przyjemnosci z zakupow... Bo wybieram wszystko takie, takie jakieś bezpłciowe. Z zalozeniem ze ma byc uniwersalne.

• dewa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ujechaliśmy 300 km i okazało się, że zalało nam mieszkanie...U nas coś poszło, ale nie wiadomo co i skąd, więc to nie nasza wina raczej, ale podłoga i meble w kuchni do wymiany...w salonie podłoga czyli wszędzie panele...dywan już na śmietniku...Na dodatek sąsiedzi pod nami też pływają, musieli wywalić dywany, ściany mokre, brak prądu bo przez lampę leciało...a mają 5 dzieci w tym troje poniżej 5 lat...:(

Musieliśmy wrócić, czyli 600 km w dupę. A jeszcze jak będą chcieli nas obciążyć, to jesteśmy w dupę wiele tysięcy euro. I nie wiemy czy jechać, czy zostać i płakać...:/

Wesołych.Kurwa.Świąt.

qb3canlimmmj6sap.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się ja dopiero teraz - mój młody dzisiaj się zbuntował i nie spał - przyszła szafa więc mąż ją dzisiaj montował i będę mogła po Swietach na spokojnie porzadkowac rzeczy

ja mam dzisiaj spadek formy nic mi sie nie chce - umylam podlogi , bylam na spacerze z mlodym , zrobilam obiad i tyle - a mialam w planie jeszcze pierniczki zrobic ale ze maly nie spal nie dam rady z nim moze jutro sie uda - jak nie to zrobie jakies ciasto na szybko na Swieta i tez bedzie + salatke sledziowa - oj ciezki tydzien

od pn -pt klientki na pazurki przyjda do mnie do domciu bo nie jezdze juz -wiec pracy bedzie mnostwo ale tylko te stale nie biore nowych bo nie dam rady - zapisalam je tak bym sie nie nameczyla czyli 2 dziennie po poludniu wiec mam nadzieje ze dam rade -jeszcze sobie musze zrobic pazurki i henne i tesciowce tez - oj ciezki tydzien od pn
    w pn rano jeszcze wizyta u gina ale na poprawe humoru wstapie sobie po ginku do lumpka moze cos uniwersalnego wypoluje :)

miłej nocki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 21:54

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Ujechaliśmy 300 km i okazało się, że zalało nam mieszkanie...U nas coś poszło, ale nie wiadomo co i skąd, więc to nie nasza wina raczej, ale podłoga i meble w kuchni do wymiany...w salonie podłoga czyli wszędzie panele...dywan już na śmietniku...Na dodatek sąsiedzi pod nami też pływają, musieli wywalić dywany, ściany mokre, brak prądu bo przez lampę leciało...a mają 5 dzieci w tym troje poniżej 5 lat...:(

Musieliśmy wrócić, czyli 600 km w dupę. A jeszcze jak będą chcieli nas obciążyć, to jesteśmy w dupę wiele tysięcy euro. I nie wiemy czy jechać, czy zostać i płakać...:/

Wesołych.Kurwa.Świąt.

Ja pier... szczerze współczuje.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:

Wesołych.Kurwa.Świąt.

o kurde przechlapane :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa masakra. Może jeszcze wam się uda okiełznać sytuację i pojedziecie spokojnie do domu.
    Głowa do góry i daj znać jak postępy.

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa przykro mi :( zobaczcie jutro na spokojnie jak sytuacja i wtedy zdecydujcie.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Espera Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa, współczuje, może się uda jakoś ogarnąć? Moze nie jest tak źle..

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa ale jakie płacenie - komu? za co? - przecież to nie Wasza wina
    wytłumacz że jechałaś na Święta , więc nie było Was nawet w domu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa a mieszkanie macie ubezpieczone?

mon!ta^ lubi tę wiadomość

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa a wynajmowane czy wasze? Miałaś ubezpieczenie? :( strasznie współczuję :(
    ale te święta są wyjątkowe więc mam nadzieję że u Was też stanie się cud i uda Wam się wszystko ogarnąć i zdążyć na święta do polski :*

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia podziwiam ! Ja nie mam siły robić jednej dziennie codziennie a co dopiero 2! :) dawkuje sobie pojedynczo ale i tak od dłuższego czasu nie miałam nowych klientek bo wiedziałam że się staramy i nie potrafiłam tak :) mam teraz kilka najdłuższych stażem a resztę przeprosilam że nie dam rady :)

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa ale historia... Mam nadzieję ze nie jest tak źle i uda sie to jakos ogarnąć. Jak się wali to na calego i to jeszcze przed świętami. Coś o tym wiem... Powodzenia

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • rybka33 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa współczuję tego zdarzenia i na dodatek przed świętami.Mam nadzieję że jakoś się ułoży i nie będziecie musieli płacić sąsiadom.
    Witam się w 19 TC. Miałam wczoraj wizytę ale niestety bez usg,więc nadal nie znam płci dzidziusia.Słyszałam za to bicie serduszka,szyjka w porządku ale nie wiem jak długa jest.Czasami tez mnie łapią bóle pleców i zauważyłam u siebie ten dziwny chód.To podobno dlatego bo zmienia się środek ciężkości-brzuszek rośnie i "wypycha" nas do przodu.
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, dobrych wieści i ładnych ciążowych brzuszków.

Uszczesliwiona, Arwi, bbee, ag194, Maniuś, Camilia, zastrzeŻona, marie_marie22 lubią tę wiadomość

:(
  • Karissa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kutwa!!! Dewa...strasznie współczuje! :(
    Od razu mi sie przypomina jak w sierpniu, w pierwszych dniach urlopu, postanowiliśmy odświeżyć sypialnie i okazało sie, ze mamy wielkiego grzyba na szafie i gigantyczna mokra plamę na ścianie za nia i, ze cos od dłuższego czasu nam cieknie w łazience... zastanawialiśmy sie czy nas w ogóle będzie stać na wyjazd na wakacje w tej sytuacji... masakra :( Na szczęście mieliśmy ubezpieczone mieszkanie + dodatkowe ubezpieczenie na sciany, którego wymagał bank jak braliśmy kredyt i stwierdziliśmy "w dupie z tym! Nie po to czekaliśmy tyle na wakacje, zeby teraz to nam je zepsuło!", spakowaliśmy sie, wsiedliśmy w auto i następnego dnia byliśmy w Chorwacji (w której z reszta po 14msc starań został spłodzony Tomaszek;)). Z ubezpieczenia udało sie wyciągnąć tyle kaski, ze zwrócił nam sie remont sypialni, naprawa problemów w łazience, nowa wanna i nowy parawan (tamte były słabej jakości wiec postanowiliśmy przy okazji je zmienić, zeby problem sie nie powtórzył ;)). Oby i u Was wszystko obróciło sie tylko na plus!!!:*

13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień <3
    26.08.2016 - Mamy to! :) Do zobaczenia w maju! <3
    nzjd9n73gdw2fstu.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 21:13

zem3o7esxha3u0v7.png
‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ