MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hope_ wrote:ja dla młodego też kupię coś z liskami i chce chlopakom zrobic liskowe ozdoby w pokoju
drzewo na sciane jakies czy cos.
teraz Jaisu ma mega pastelowo i subtelnie. niby 2 chlopaki, ale nie chce robic typowo auta cyz pociagi bo wg mnie to sie szybko opatrzyI mają teraz dwa pojazdy koło siebie
-
e tam jako mama odciagająca pokarm cały czas uważam że to nie było takie złe, kwestia przyzwyczajenia. Tyyyylko regularność, regularność i regularność. W dzień co 3, w nocy co 4 ewentualnie 5h bo inaczej laktacja padnie. Dziecko może zrobic sobie dłuższą przerwę przy lakytatorze niestety nie ma takiej opcji.
są mamy które tak karmią i 2/3 lata
laktator miałam też w szpitalu na rozbujanie laktacji, przystawiałam i Paulę i laktator, w czwartek cięcie w nd nawał
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Ten Świat Dziecka w Wawie jest drogi np. Rożki firmy klupuś są tańsze na necie i tak z wieloma rzeczami. Ale jest tam fajny kosz z przecenami i są tam spodenki i inne rzeczy naprawde tanio!
Mam pytanie co do badań krwii z początkiem lutego idę na paskudną glukozę a co będzie jak mi organizm nie zaakceptuje i zwymiotuje.... to powtórka z rozrywki łykania glukozy.... fee jak ja to przezyje -
Ja tak miałam
ale ja pierwsze obciążenie glukozą robiłam ok.12 tc i nie dałam rady. Wynik miałam tylko ten pierwszy i drugi po godzinie, bo dwóch godzin nie udało mi się przetrzymać.
Ale to było na początku ciąży, nie wiem jak to jest z tym normalnym badaniem, ale wydaje mi się, że będzie do powtórzenia. -
Dziewczyny, padniecie (ja padłam)!
Mamy projekt łazienki. Jest GE-NIA-LNY! Nie-teściowa udzielając uwagi projektantce uwzględniła WSZYSTKIE moje uwagi/zachcianki/widzimisię. A do tego skubana wybrała ZAJEBISTY typ kafelek. Takie duże, szare, kamienne, wyglądają ekstra!
Nie no, jestem zachwycona, serio. Jak nasza łazienka będzie wyglądać tak jak w tym projekcie to BIERE TO.
No i chciałam się pochwalić, że zostałam dziś ciocią! Chociaż może bardziej kuzynką? Dalsza ciocia z wujkiem, po wielu latach bezskutecznej walki o potomka, w końcu mają synkaDwuletni Adaś został dziś oficjalnie adoptowany i jest już z wujostwem
Jutro na weselu go poznam
bbee, Ju14, WreszcieMama, Kleopatra, Kamilutek, Anstice, MEGI81, dewa, ag194, Uszczesliwiona, sylwucha89, Maniuś, Hope_, Rudzik, marie_marie22, mon!ta^, rybka33, daisy123, Breezee lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Quasha swietna wiadomosc! Moze jest jeszcze nadzieja dla tej kobiety
No i gratuluje nowego czlonka rodziny
Ciocia mnie już zasypała zdjęciami szczęśliwej rodzinki, nie mogę się doczekać jutraMoże wziąć małemu jakiegoś pluszaka? Mamy dwa dla Kubusia już, ale myślę, że dałby radę się z jednym rozstać
MEGI81, WreszcieMama, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Ja dużo ściagałam. Nie zawsze miałam dosyć mleka więc lepiej się czułam jak miałam zamrożone. I zdarzało mi się wyjechać czy coś takiego i zawsze to mleko było. Z pierwszym też wróciłam do pracy po 6 miesiącach i w razie wu było mleko.
Ag współczuje. Dzisiaj się fatalnie jechało.
Qasha to dobra wiadomość
-
Dziewczyny własnie z jednej piersi mi się coś sączy ... coś przezroczystego :p to normalne ?
Jutro krzywa cukru :c ... Boję się bo jak mialam robine to 2 lata temu to zasłabłam . brrr...
Qasha gratuluje nowego członka rodziny
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Qasha super informacje
Myślę, że ten pomysł z pluszakiem jest dobry. Małemu Adasiowi będzie bardzo przyjemnie. I będziesz najfajniejszą ciocią
Ja za tydzień w piątek mam spotkanie z moją położną, która będzie przychodziła do nas po porodzie. No i ciocia - położna, która będzie z nami rodziła też w najbliższym czasie umówi się z nami na pogaduchy