MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra zastanawiałam sie nad nim ale mam odciągacz plus drugi do odkurzacza więc trzeci mi niepotrzebny
Klaudia siara powoli zaczyna lecieć, ja już też mam od jakiegosś czasu. Z Paulą od połowy ciaży nosiłam wkładki laktacyjne żeby nie brudzidzić stanika
megi ja nie będę pobieraćMEGI81 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny a będzie pobierały komórki macierzyste podczas porodu?
Ja raczej się zdecyduje, dziś mialam jechać na rozmowę z panią która się tym zajmuje ale ze względu na mój schowany dziś żołądek nie pojechałam, bo jestem bezsilnacały dzień w łóżku z bólem głowy i czuje się jak na kacu
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Na początek Ag bardzo współczuje i dobrze, że z Alicją wszystko ok!
Ja już po połówkowymNasza Mała jest śliczna i jest okazem zdrowia! Jest bardzo aktywna, wierci się ciągle, łożysko mam na przedniej ścianie, więc czuje te ruchy delikatniej, ale rośnie nam mały czort
Już widzę jak będę musiała za nią biegać haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc52a3a4abbf.jpg
420 gram i 25cm szczęściabbee, ag194, Camilia, monika_89, julita, bezimienna, amilka87, Martchen, Kleopatra, Arwi, sylwucha89, Mabelle, blubka, Carolina, Maniuś, Anstice, Kamilutek, Rudzik, dewa, Forbidden, MEGI81, Uszczesliwiona, marie_marie22, mon!ta^, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Dzięki za wsparcie dziewczyny
Juz jest dobrze. Tylko ten strach o mała i gdybanie mnie dobijalo jeszcze ale juz ok.
Ładne brzuszki macie i sliczne rzeczy kupilyscie.
Adaptera niestety nie mam ale jutro zamowie.
Ważne jest tez prawidłowe zapięcie pasów tak jak pisalyscie i nie na kurtkę zimowa. Poczytajcie o tym
Co ja miałam napisać jeszcze-masakra metlik w głowie mam.
Cieszę się ze u Was ok-Qasha tesciowa normalnieje:) Twoja rodzina dala dom dziecku-szacun ogromny! Wspaniali ludzie życze im dużo szczęścia.
Rudzik ja tez się balam zawsze tego najbardziej..ale to naprawdę trzeba mieć pecha, a ja miałam dziś ale i szczęście bo moja coreczka jest cala i zdrowa:)
Jeszcze Wam napisze, ze miałam zawrotne 3% plagiatu i naprawdę juz z Gorki do obrony. Trochę Wam tu o tym smece ale to taki mój cel na ten rok- zdobyć wykszt wyzsze i prawo wykonywania zawodu, który zawsze chciałam wykonywać
GRATULUje udanych wizyt :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 22:25
natalia1354, Arwi, sylwucha89, Kamilutek, Rudzik, MEGI81, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
My też już po wizycie. Alicja jest kruszynką i troche mniejsza niż by to wynikało z OM ale dr mówi, że jest ok. Waży 440 g i jest akrobatką, dzisiaj buźkę przed zdjęciami zasłaniała stópką
Później jak zawsze zakupy, dzisiaj w pepko kupiliśmy pajacyk, rampersa, 2 półśpioch i skarpetki i to wszystko za 45 zł więc się opłacałoag194, monika_89, bbee, Camilia, natalia1354, Kleopatra, Arwi, blubka, Maniuś, Anstice, Hope_, Forbidden, MEGI81, Uszczesliwiona, marie_marie22, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Uda się na pewno :> Ja w sumie nie liczyłam na 3D ale lekarz sam z siebie włączył na chwilę i zrobił, powiedział, że na pamiątkę i dostaliśmy płytę
No i mamy "problem" z imieniem. Miała być Michalina, a Tomek stwierdził, że on zawsze chciał mieć córeczkę Anastazję i on chce tak i koniec. Dziś miałam sen, że przeniosłam się do przyszłości i tam spotkałam moją małą córeczkę, miała długie czarne włoski i powiedziałam do niej Dominika, choć w ogóle nie brałam pod uwagę tego imienia. Ciekawe czy to sen proroczy, czy tak po prostu.. Możecie się smiać, ale przed usg w 19tyg śniło mi się, że przewijam dziecko, a tam cipka, a nastawiałam się na syna i zastanawiałam się czy tłumaczy się na odwrót czy to proroczy i na usg lekarz powiedział, że dziewczynka :> No i w sumie już nie wiem co z imieniem dla Naszej córy...
Moniqaaa, MEGI81 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Natalia jak ja dobrze Cie rozumiem !
na chwile obecną zmieniałam zdanie chyba ze 3 razy..
Przysnila mi się Emilia ale to zdecydowanie odpada a moj TŻ opowiada się za Jagodą a jest to imię rzucone tak sobie:)
Na pewno wbierzecienajwyżej po porodzie
natalia1354 lubi tę wiadomość
-
Martchen, ja czytam dużą uwagę przywiązuje do znaczenia imion i Dominika pod tym względem odpada na starcie (właśnie przeczytałam co znaczy), ale Jagoda też bardzo ładne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 23:43
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
natalia1354 wrote:Martchen, ja czytam dużą uwagę przywiązuje do znaczenia imion i Dominika pod tym względem odpada na starcie (właśnie przeczytałam co znaczy), ale Jagoda też bardzo ładne
A mi się właśnie Dominika podoba, ale to dlatego, że św. Dominik jest patronem kobiet w ciąży i małżeństw pragnących dzieckaZasłynął z pomocy kobietom w ciąży i bezdzietnym matkom, a tuż przed śmiercią obiecał, że o więcej pomocy udzieli ludziom już z Nieba.
Więc jak dla mnie Dominika to wręcz cudowne imię dla dziewczynkiBo charakter itp. raczej ma mało wspólnego z tym, co mówią horoskopy, przepowiednie i "znaczenia imion" inne niż historyczne. A fajnego patrona zawsze warto mieć
Tzn., jeśli ktoś jest chociaż trochę religijny
Nie wiem jak z tym u Was, więc się nie wtrącam
Ostatnio w TV był program o Dominice, o którą rodzice starali się 17 lat i swoje imię dostała właśnie od św. Dominika, do którego modliła się jej rodzina.
Ile w tym prawdy to nie wiem, ale samo znaczenie imienia i patron jak dla mnie superManiuś, MEGI81, Ju14, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Z tymi imionami to my mamy 3 światy dziewczyny, co? Przecież to taki ważny wybór na całe życie..
Myślę, że nawet jeśli nie podjeliscie jeszcze decyzji to przyjdzie raki dzień, że bum i będziecie pewni.
U nas tak było, zawsze myśleliśmy o Antonim, a któregoś dnia, nawet nie wiem kto zaproponował Filipa i tak już zostanietakże jest Philip
Kurczę, tak kusicie tym 3D czy to 4D, że chyba sama się zapiszę jeśli jeszcze nie jest za późno.
Wasze dzieciaczki wyglądają przecudnie
Dominika to śliczne imię!
Natalia chyba masz na prawdę prorocze sny. Zdarzyło ci się to już wcześniej, przed ciążą?
Lubię takie tematynatalia1354, MEGI81 lubią tę wiadomość