MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej, melduję się po tygodniu nieobecności
. Wpadam żeby się przywitać po urlopie, na którym oczywiście nie miałam szansy być z Wami na bieżąco ale będę nadrabiać zaległości (choć parę ostatnich dni, bo całego tygodnia pewnie nie dam rady).
Powiem krótko, fajnie jest spotkać się z rodziną i znajomymi ale dobrze jest być już w domu. Ach, i w poniedziałek powrót do pracybleee...
Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
No nas jest naprawdę dużo i dużo tekstu produkujemy
Chyba jesteśmy rekordową grupąale to będzie fajnie w kwietniu maju emocje sięgną zenitu
mamy prawie każdy dzien obstawiony
już sie nie mogę doczekać.
Jade teraz odebrać klucze od nowego domu wiec nadrobię was wieczoremżyczę wam miłego dnia
MEGI81 lubi tę wiadomość
wersja z OM
-
25 tc czas start, na wadze +8,5kg
Uwaga próba wstawienia zdjęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f8ab6eb97b5.jpg
Kamilutek, Madu1611, Rudzik, ag194, bbee, Arwi, blubka, dewa, Hope_, sylwucha89, monika_89, Uszczesliwiona, Maniuś, amilka87, marie_marie22, Camilia, MEGI81, Kleopatra, mon!ta^, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Natalia, Gaja, gratuluję ślicznych i zdrowych Bobasów!
Ale się dzisiaj wyspałaaaaam. Wyprawiłam o 2 w nocy Mojego do pracy, wywaliłam Parchy z pokoju i chyba pierwszy raz odkąd jestem w ciąży, spałam bez sikania, przekręcania się i budzenia aż do 9
"Mój" to rozumiem, ale co to są "Parchy"???
Edit: właśnie zobaczyłam, że w exclu jest już lista do Gemini - dzięki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 11:07
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Parchy to chyba kocury nie?
Co do butelek, używam plastikowych Avent i ogólnie sa ok ale szklo łatwiejsze w utrzymaniu higieny jest, nie chłonie zapachów i nie zostaje na nich żaden osad z mleka po dłuższym czasie używania. Swoje plastikowe chyba wymienię na nowe wkrótce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 11:14
-
Dewa miałam dziś to samo spałam jak zabita do 8.30 jakoś od 23:)
Rano Alicja dała taki koncert kopniaków, że jak byłam przytulona do pleców Pawła, to kopała go w plecy i to czuł
Chyba pójdę dziś do kina, dawno się nie było, a niedługo tylko na bajki (dobrze, że oboje lubimy bajki)
Kamilutek ja się nie przejmuję, najważniejsze, że miałam <15 %, które są dopuszczalne na mojej uczelni.A jest to kierunek medyczny, gdzie niewiele można naprodukować od siebie, więc i tak dobrze, że udało mi się dużo nie skopiować od kogoś niechcący
i mąż ma rację
Chyba zrobię dziś ciasto porzeczkowe...
Dziewczyny do kwietnia/maja już z górkidla mnie leci już teraz szybko, do końca lutego nawet nie wiem kiedy zleci, bo obrona, a potem w 100% poświęcę się kompletowaniu wyprawki do końca, urządzaniu, przeprowadzce.
i dokształcaniu się na temat opieki nad noworodkiem, kp, no i pierwszej pomocy u noworodka, bo niby wiem, ale wolę wiedzieć na milion procent przy swoim dziecku na wszelki wypadek, takie zboczenie zawodowe :p
Kamilutek, Uszczesliwiona, marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilutek wrote:"Mój" to rozumiem, ale co to są "Parchy"???
Edit: właśnie zobaczyłam, że w exclu jest już lista do Gemini - dzięki!!!!
Parchy? Parchulce Kamilutek to nasze Koteczki ukochane, pieszczoszki, gnoje, przytulanki
Kamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Przegryzam oscypki sernikiem
Nie jet dobrze
Chyba dzis zaczynam 25tc :d
A ja właśnie w ramach śniadania wcisnęłam kanapkę z serem żółtym (obowiązkowy, zawsze!!!) i pikantną sałatką z soczewicy, pora i curry a na drugą nóżkę kanapkę z serem żółtym i dżemorem jagodowym, pomnomnomn!Kamilutek, Karissa, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:12 śniadanie?! WOW
ja to obiad sobie grzeję właśnie pizzę domowej roboty
mniam mniam!
Dzisiaj miałam prawdziwie "rzymski" sposób śniadania: 8:30 wielki kubek mleka z odrobiną kawy, 9:30 2 jajka na miękko z grzankami, 10:30 pomarańcza, 11:30 talerz makaronu podgrzanego na maśle
A obiad planuję zacząć o 12:30
Jestem cały czas straaasznie głodna! Ale w sumie mi to nie przeszkadza, bo mam wyrzuty, że do tej pory przytyłam dopiero 3 kg.Arwi, Uszczesliwiona, Karissa, dewa, marie_marie22, ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Hej
Śliczne dzieciaczki
My jak zwykle lecimy zaraz na zajęcia dla brzuszkówkocham je poprostu
dużo mniej mnie kręgosłup boli i lepiej śpię i w ogóle czuje się lepiej sama ze sobą
wsumie w klubie jestem 5dni w tyg
mała rośnie, brzuch się nie napina i nie mam żadnych dolegliwości więc korzystam
narazie +2kg na wadze mimo że bardzo dużo jem
pytałam się o przybieranie na wadze to lekarka stwierdziła że taka moja uroda bo mała dobrze się rozwija
więc się nie martwię :* wrzucę dzisiaj nasze zdjęcie z zajęć jeśli nie zapomnę
Co do komórek macierzystych to ja planuje pobrać tylko nie wiem czy do banku centralnego czy prywatnie. Może uda mi się kogoś uratować dzięki temu? Bo oczywiście moja córka nigdy jej potrzebować nie będziemarie_marie22, ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Moja córeczka też tylko na mleku maminym
wodę zaczęła dostawać ok.8 mc, a domowe kompoty dopiero od miesiąca i to w weekendy do obiadu. Zresztą słabo jej wchodzą, ona woli wodę. Herbatek nie tyka
Udanej zabawy dla wszystkich imprezowiczek dzisiejszych
jeny, ja jem też baaardzo dużo tylko, że u mnie to widać na wadze.
Co do komórek macierzystych to ja nie pobieram. Jak byłam w ciąży z córką to poszłam na jakieś warsztaty "mama i ja" i była przedstawicielka z firmy pobierającej komórki.
Czy się coś zmieniło od tego czasu to nie wiem, ale jak chciałam oddać dla kogoś to była mowa o tym, że tylko w Warszawie mogę rodzić, bo tam pobierają, że nie wiozą materiału z innych miejsc. No, a jak się chciało dla siebie pobrać no to wtedy płaciło się za transport i bez problemu można było rodzić wszędzie.
Gdzieś na mailu mam chyba cennik jakby któraś była zainteresowana. Muszę poszukać. -
Cześć Dziewczyny! Matko, jak mnie u tu dawno nie było
Mam nadzieje, ze u Was i Waszych maluszków wszystko super!
przepraszam, ale nie bede nadrabiać tego co pisalyscie, bo po takim czasie byłoby to prawie niemożliwe :p
Dałam sie totalnie pochłonąć swojej pasji - makijażowiStwierrdzilam, ze skoro siedzę w domu i tak, to mogę równie dobrze poświecić ten czas na rozwijanie swoich umiejętności - w końcu to ostatnie takie chwile, gdy mogę sobie na to pozwolić. Zapraszam Was Kochane na moja nowa stronkę https://m.facebook.com/KarolinasMakeUp/?ref=m_notif¬if_t=like
Jeszcze wiele tam nie ma, ale pracuje nad tym
Hope, właśnie odgrzewam pizzę domowej roboty - piona!omniomniom!
marie_marie22, ag194, MEGI81 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!